匯豐信用卡

收藏 已收藏
會員主題
ken91911 ( 無卡會員 )
於2019年05月16日 03:17 PM發表

我同老公開左個聯名戶口, 當日申請埋advanced 張白金紅卡

上星期我地一齊收到msg話收到申請,我同佢個申請編號共係差一個人

前日老公已經收到msg話批左佢張卡,但我仲未收到,想問下係咪應該唔批喇..

唔批係咪唔會用電話msg通知,  會直接收信唔批

jokelib (白金卡會員)
於2019年05月16日 03:29 PM發表

都係嗰句, HSBC 會上嚟搵你個 post 然後專人負責 PM 你.

traveltravel (普通卡會員)
於2019年05月16日 03:52 PM發表
ken91911於2019年05月16日 03:17 PM發表

我同老公開左個聯名戶口, 當日申請埋advanced 張白金紅卡

上星期我地一齊收到msg話收到申請,我同佢個申請編號共係差一個人

前日老公已經收到msg話批左佢張卡,但我仲未收到,想問下係咪應該唔批喇..

唔批係咪唔會用電話msg通知,  會直接收信唔批

自己打電話查批核進度會快過等佢通知

cardholder (普通卡會員)
於2019年05月16日 05:11 PM發表

匯豐有語音系統俾你自己查詢批核情況

乜打個電話撳幾個掣真係咁難?

ken91911 (無卡會員)
於2019年05月17日 12:50 PM發表
cardholder於2019年05月16日 05:11 PM發表

匯豐有語音系統俾你自己查詢批核情況

乜打個電話撳幾個掣真係咁難?

我唔係問批核情況, 未批個進度梗係批核中

我係問其他師兄 "唔批係咪唔會用電話msg通知,  會直接收信唔批"

你理解能力...............................................................

發表回覆