吉野家現可使用信用卡

收藏 已收藏
會員主題
VMAE ( 普通卡會員 )
於2019年05月12日 10:08 AM發表

啲機裝左幾個月 終於可用 只收VISA/MASTER 授權速度算快 約5秒出單

Dennis C F Chan (白金卡會員)
於2019年05月12日 10:28 AM發表

唔知係 5814 定 5812 呢?

uncle sam (金卡會員)
於2019年05月12日 12:11 PM發表

唔明點解要用針機

ivanlau (普通卡會員)
於2019年05月12日 04:06 PM發表

無特別優惠都係用返alipay hk/wechat pay.. 起碼可以儲下coupon

moremiles (普通卡會員)
於2019年05月12日 05:33 PM發表

多間收卡,唔使用八達通

禁止發言 (普通卡會員)
於2019年05月13日 01:58 AM發表
uncle sam於2019年05月12日 12:11 PM發表

唔明點解要用針機

一來方便Keep單二來熱感紙對皮膚有毒

信用卡新手 (無卡會員)
於2019年05月14日 09:58 AM發表

我又見吾到可以用APPLE PAY哦,我就見到ALIPAY,所以我次次都用ALIPAY,一個月可以減距12蚊.

出左張信用卡點都用多過擺! (普通卡會員)
於2019年05月14日 10:48 AM發表
ivanlau於2019年05月12日 04:06 PM發表

無特別優惠都係用返alipay hk/wechat pay.. 起碼可以儲下coupon

我以為你會用返八達通添、起碼一嘟就搞掂,話知得2%回贈

uncle sam (金卡會員)
於2019年05月15日 09:47 PM發表

新都會仲未用得

Kelvin Chan (無卡會員)
於2019年05月15日 10:28 PM發表

唔收銀聯

傷心

於2019年05月15日 10:44 PM發表

好多鋪都見到部恆生卡機零零舍舍有張白色膠紙遮住一啲位,多數係銀聯個logo……

其實到底係閃付有問題,定真係完全唔用得銀聯🤔

Dennis C F Chan (白金卡會員)
於2019年05月15日 11:33 PM發表
出左張信用卡點都用多過擺!於2019年05月15日 10:44 PM發表

好多鋪都見到部恆生卡機零零舍舍有張白色膠紙遮住一啲位,多數係銀聯個logo……

無配套畀人打密碼?或者商戶真係唔收銀聯

丹尼爾 (黑卡會員)
於2019年05月16日 06:41 AM發表

睇間野收唔收銀聯,唔收又點可以閃付?

於2019年05月16日 07:55 AM發表

但係唔收又做乜事部機又要整多個logo出嚟,直頭好似東亞或者中銀果部機咁囉……

VMAE (普通卡會員)
於2019年05月16日 12:04 PM發表
出左張信用卡點都用多過擺!於2019年05月15日 10:44 PM發表

因為部機出廠時預印晒3個logo 你唔收邊個咪貼住佢免得誤會姐

victoria63 (普通卡會員)
於2019年05月21日 11:16 PM發表

終於可以...

發表回覆
發表回覆