中銀Visa 信用卡透過流動電話付款,喺OK便利店買滿HK$28即減HK$10

收藏 已收藏
會員主題
w__w ( 金卡會員 )
於2019年05月02日 07:15 PM發表

来源:
https://www.bochk.com/creditcard/chi/spec/prom17133/index.html

以太 (金卡會員)
於2019年05月16日 02:47 PM發表
VMAE於2019年05月16日 12:02 PM發表

發現到好多人唔識分APPLE GOOGLE SAMSUNG PAY ALIPAY WECHAT PAY BOC PAY等等等以為有個pay字就係同一樣野....

c14101於2019年05月16日 12:34 PM發表

仲有 OEPay, JETCO Pay, Payme

遲 d 出埋 Huawei Pay, MiPay, 有好多人暈低 ...

max仔於2019年05月16日 01:09 PM發表

+++++

事實上,是不用知道這些Pay的分別,只要識用和依推廣要求,用那個Pay付款便可以吧...

c14101於2019年05月16日 01:27 PM發表

Ching 你會睇 t&c 當然咁講,但好多人係唔會睇,只睇標題。

例如睇到標題今次係 BOC promotion 就問 BOC Pay 得唔得

max仔於2019年05月16日 02:15 PM發表

+++++

其實你說的都是沒有看清楚條款的問題,所以應該不會多幾個Pay,有好多人會暈低...

++++++++++++++++

多人唔識 / 唔睇都係好事, 

咁 Visa 先有動力繼續出推廣活動

moremiles (普通卡會員)
於2019年05月18日 01:10 PM發表
klausabend於2019年05月15日 07:50 AM發表

上週日去,姐姐話週日用唔到呢個優惠,試左3間都係咁,琴日週一去再試,即得。

今日間店話壞機,買唔到

CCC (普通卡會員)
於2019年05月18日 05:21 PM發表

有儲印仔的你請小心 我本來有4個5送1大支奶印仔及一張儲满4送1細包奶券,尋晚去買一支大奶十 一包维他豆奶及一包细奶,埋應該是26.5+4.5+0=31-10用中銀 Visa =21張單正常 但结果20190518172040_5cdfce68b60f7.jpg20190518172112_5cdfce8815676.jpg20190518172143_5cdfcea768f2f.jpg

發表回覆