中銀Visa 信用卡透過流動電話付款,喺OK便利店買滿HK$28即減HK$10

收藏 已收藏
會員主題
w__w ( 金卡會員 )
於2019年05月02日 07:15 PM發表

来源:
https://www.bochk.com/creditcard/chi/spec/prom17133/index.html

hahagogo (普通卡會員)
於2019年05月02日 07:42 PM發表

啱啱買完! 記得要提姐姐係收錢機噤中銀減$10!

vyz (普通卡會員)
於2019年05月02日 08:00 PM發表

duplicated.

FatFatWind (普通卡會員)
於2019年05月02日 08:30 PM發表

想用嚟買早餐,但見到三文治套餐最多都係25蚊😔

Joey (普通卡會員)
於2019年05月02日 08:31 PM發表

$30減$15開心D

丹尼爾 (黑卡會員)
於2019年05月02日 08:32 PM發表
FatFatWind於2019年05月02日 08:30 PM發表

想用嚟買早餐,但見到三文治套餐最多都係25蚊😔

有個係29

FatFatWind (普通卡會員)
於2019年05月02日 08:38 PM發表

請問下29係咩嘢套餐,我想買三文治+果汁,但係得25

Megan (普通卡會員)
於2019年05月02日 09:40 PM發表

淨買早餐唔夠數,通常會搭多一支飲品/水

Dennis C F Chan (白金卡會員)
於2019年05月05日 06:48 PM發表
FatFatWind於2019年05月02日 08:38 PM發表

請問下29係咩嘢套餐,我想買三文治+果汁,但係得25

moremiles (普通卡會員)
於2019年05月12日 05:46 PM發表

今日Häagen-Dazs雪條2支$38 - 10,平均 $14支😍

klausabend (普通卡會員)
於2019年05月15日 07:50 AM發表

上週日去,姐姐話週日用唔到呢個優惠,試左3間都係咁,琴日週一去再試,即得。

CCC (普通卡會員)
於2019年05月15日 08:12 AM發表
klausabend於2019年05月15日 07:50 AM發表

上週日去,姐姐話週日用唔到呢個優惠,試左3間都係咁,琴日週一去再試,即得。

我日日都用到喔

moremiles (普通卡會員)
於2019年05月15日 11:47 AM發表
klausabend於2019年05月15日 07:50 AM發表

CCC於2019年05月15日 08:12 AM發表

我日日都用到喔

我都用到

Moon Moon (普通卡會員)
於2019年05月15日 10:56 PM發表

CCC於2019年05月15日 08:12 AM發表

我日日都用到喔

屋企人好捧場,買足3日

ah tai (金卡會員)
於2019年05月16日 08:44 AM發表

BOC VISA via Apple pay/Android pay?  Is BOC Pay included?  

c14101 (金卡會員)
於2019年05月16日 08:48 AM發表
ah tai於2019年05月16日 08:44 AM發表

BOC VISA via Apple pay/Android pay?  Is BOC Pay included?  

你應該唔知 BOC Pay 係咩嘢,及從未試用

Dennis C F Chan (白金卡會員)
於2019年05月16日 09:12 AM發表

c14101於2019年05月16日 08:48 AM發表

你應該唔知 BOC Pay 係咩嘢,及從未試用

BOC Pay 同 Visa 大纜都扯唔埋

wudela (普通卡會員)
於2019年05月16日 11:06 AM發表

不如你去試下,睇下個店員點講。

max仔 (黑卡會員)
於2019年05月16日 11:35 AM發表

+++++

ah tai哥,

簡單來說,這個優惠只包括Apply Pay/Samsung Pay和Android Pay咋。

VMAE (普通卡會員)
於2019年05月16日 12:02 PM發表

發現到好多人唔識分APPLE GOOGLE SAMSUNG PAY ALIPAY WECHAT PAY BOC PAY等等等以為有個pay字就係同一樣野....

to3802 (金卡會員)
於2019年05月16日 12:25 PM發表

我諗最多人搞亂的應係 銀聯閃付 同埋 銀聯暈閃付 ~

於2019年05月16日 12:28 PM發表

其實 #1 樓主 post 張相有 T&C, 已註明只限用 APPLE PAY GOOGLE PAY SAMSUNG PAY

於2019年05月16日 12:34 PM發表
VMAE於2019年05月16日 12:02 PM發表

發現到好多人唔識分APPLE GOOGLE SAMSUNG PAY ALIPAY WECHAT PAY BOC PAY等等等以為有個pay字就係同一樣野....

仲有 OEPay, JETCO Pay, Payme

遲 d 出埋 Huawei Pay, MiPay, 有好多人暈低 ...

max仔 (黑卡會員)
於2019年05月16日 01:09 PM發表

c14101於2019年05月16日 12:34 PM發表

遲 d 出埋 Huawei Pay, MiPay, 有好多人暈低 ...

+++++

事實上,是不用知道這些Pay的分別,只要識用和依推廣要求,用那個Pay付款便可以吧...

於2019年05月16日 01:27 PM發表

max仔於2019年05月16日 01:09 PM發表

+++++

事實上,是不用知道這些Pay的分別,只要識用和依推廣要求,用那個Pay付款便可以吧...

Ching 你會睇 t&c 當然咁講,但好多人係唔會睇,只睇標題。

例如睇到標題今次係 BOC promotion 就問 BOC Pay 得唔得

max仔 (黑卡會員)
於2019年05月16日 02:15 PM發表

max仔於2019年05月16日 01:09 PM發表

+++++

c14101於2019年05月16日 01:27 PM發表

Ching 你會睇 t&c 當然咁講,但好多人係唔會睇,只睇標題。

例如睇到標題今次係 BOC promotion 就問 BOC Pay 得唔得

+++++

其實你說的都是沒有看清楚條款的問題,所以應該不會多幾個Pay,有好多人會暈低...

發表回覆