八達通App用戶 免費DREYER'S D-Collection雪糕杯及$5 OK便利店電子現金券2張

收藏 已收藏
會員主題
Steven Almighty ( 普通卡會員 )
於2019年04月26日 12:44 PM發表

https://www.octopus.com.hk/tc/consumer/latest-promotions/circlek.html

推廣期:2019年4月25日 - 2019年5月8日

條款及細則:

1. 推廣碼只適用於OK齊齊印手機應用程式。
  2. 憑推廣碼登記成為OK齊齊印銀VIP, 可獲DREYER'S D-Collection雪糕杯換領券1張及$5 OK迎新電子現金券2張。
  3. 成功登記後,電子券約15分鐘於OK齊齊印手機應用程式上發送。
  4. 電子券受使用條款約束。
  5. 推廣碼於2019年5月8日到期,逾期無效。
  6. 推廣碼只適用於從未登記或綁定OK齊齊印之八達通。
  7. 每人只限登記一次,並不可替他人登記。
  8. 此推廣由OK便利店提供,並受有關條款及細則約束。
  9. 如有任何爭議,OK便利店及八達通卡有限公司保留最終決定權。

Joey (普通卡會員)
於2019年04月26日 06:39 PM發表

謝謝,但不吸引

magicalan (普通卡會員)
於2019年04月26日 07:48 PM發表

推廣碼 ?

力仔 (金卡會員)
於2019年04月26日 08:03 PM發表
magicalan於2019年04月26日 07:48 PM發表

推廣碼 ?

OPT0419

Hawking (金卡會員)
於2019年04月27日 08:59 PM發表
Steven Almighty於2019年04月26日 12:44 PM發表

https://www.octopus.com.hk/tc/consumer/latest-promotions/circlek.html

推廣期:2019年4月25日 - 2019年5月8日

條款及細則:

1. 推廣碼只適用於OK齊齊印手機應用程式。
  2. 憑推廣碼登記成為OK齊齊印銀VIP, 可獲DREYER'S D-Collection雪糕杯換領券1張及$5 OK迎新電子現金券2張。
  3. 成功登記後,電子券約15分鐘於OK齊齊印手機應用程式上發送。
  4. 電子券受使用條款約束。
  5. 推廣碼於2019年5月8日到期,逾期無效。
  6. 推廣碼只適用於從未登記或綁定OK齊齊印之八達通。
  7. 每人只限登記一次,並不可替他人登記。
  8. 此推廣由OK便利店提供,並受有關條款及細則約束。
  9. 如有任何爭議,OK便利店及八達通卡有限公司保留最終決定權。

I like Dreyer's!!!smiley

Thank you for your info.

Alan Koon (普通卡會員)
於2019年04月27日 09:13 PM發表
Joey於2019年04月26日 06:39 PM發表

謝謝,但不吸引

一早無視佢

Case (普通卡會員)
於2019年04月29日 04:47 PM發表

新八仔都唔夠,仲要多個新電話號碼...

除非走去鴨記買張太空卡,但唔知划算乎?

Ippudo (普通卡會員)
於2019年04月29日 04:58 PM發表

octopus 優惠從來不吸引

Steven Almighty (普通卡會員)
於2019年04月29日 05:05 PM發表

只要係新登記OK app個時輸推廣碼OPT0419 就會有,唔係要新八達通App用戶

Dennis C F Chan (白金卡會員)
於2019年04月29日 06:11 PM發表
Case於2019年04月29日 04:47 PM發表

電話卡貴極都係廿蚊張,換回 $10 coupon 加雪糕一杯,都有賺嘅

love777 (普通卡會員)
於2019年04月29日 07:39 PM發表

手機登記過 ok app 係會認得不能開新戶口

於2019年04月29日 11:05 PM發表
love777於2019年04月29日 07:39 PM發表

應該只係跟電話號碼收SMS驗證碼

而不像支付佬般會綁死IMEI

力仔 (金卡會員)
於2019年05月01日 10:00 PM發表
love777於2019年04月29日 07:39 PM發表

Case於2019年04月29日 11:05 PM發表

無錯,我同一手機用Club Sim登記到。

walkingdead (普通卡會員)
於2019年05月02日 11:14 AM發表

去到你都係揀最平, 最平果D可能已經比人開過OK

於2019年05月03日 11:28 AM發表

walkingdead於2019年05月02日 11:14 AM發表

的確有此憂慮

不過,始終OK冇支付佬之前派錢般的推廣,應該唔太多人開吧

卡奴 (普通卡會員)
於2019年05月03日 11:45 AM發表

walkingdead於2019年05月02日 11:14 AM發表

Case於2019年05月03日 11:28 AM發表

的確有此憂慮

不過,始終OK冇支付佬之前派錢般的推廣,應該唔太多人開吧

都間斷派 $50 好耐啦.....

於2019年05月03日 03:11 PM發表

力仔於2019年05月01日 10:00 PM發表

剛試都係唔得, 輸入完sms驗證 顯示資料重覆,但全新資料,只有手機開過ok app

力仔 (金卡會員)
於2019年05月03日 07:44 PM發表

love777於2019年05月03日 03:11 PM發表

剛試都係唔得, 輸入完sms驗證 顯示資料重覆,但全新資料,只有手機開過ok app

電郵同八達通卡都係全新?

於2019年05月04日 01:40 AM發表

love777於2019年05月03日 03:11 PM發表

力仔於2019年05月03日 07:44 PM發表

係呀,電郵同八達通卡都係全新,或者有限次數

你試開唔開到第3次?

力仔 (金卡會員)
於2019年05月04日 11:26 AM發表

力仔於2019年05月03日 07:44 PM發表

love777於2019年05月04日 01:40 AM發表

係呀,電郵同八達通卡都係全新,或者有限次數

你試開唔開到第3次?

一杯雪糕加$10我夠喇,反正張Club Sim又唔駛錢,唔會轉登去買多張sim卡。

Leo Kong (普通卡會員)
於2019年05月09日 01:35 PM發表

結果用左兩張simplfly sim卡、一張club sim卡及一張3HK穿月卡,及四張全新八仔,開左四個全新戶口

力仔 (金卡會員)
於2019年05月31日 01:32 PM發表

記得今日係最後一天換領雪糕,唔係間間OK都有賣㗎。

奇獵 (普通卡會員)
於2019年05月31日 01:42 PM發表

其實ok本身個迎新仲吸引,如果你就咁開會員就得2張$5券,但你先用一張未登記過既八仔去okay買一次嘢(金額不限,或者係拎交通津貼都得),留意收據上會叫你開會員就可拎多額外8張$5券,即係total有$50,佢由一開始到年頭都有呢個優惠,但我唔擔保而家仲有,有興趣既可以一試,頭兩次可以一單交易用到$5x2=$10,之後就每次最多用$5,佢仲可以配合會員其他券用例如wow,尾數畀Alipay/WeChat/credit card都得可以食盡佢

walkingdead (普通卡會員)
於2019年05月31日 03:38 PM發表
achan555於2019年05月31日 03:41 PM發表

ok 係買下鮮奶, 其他無咩好買, 貴過超市

便利店就梗係貴過超市, 應該全世界都係咁? 

achan555 (普通卡會員)
於2019年05月31日 03:41 PM發表

ok 係買下鮮奶, 其他無咩好買, 貴過超市

得米斯圖拉 (普通卡會員)
於2019年05月31日 03:48 PM發表

個兩張$5券

行左幾日OK都唔知買乜好

發表回覆