渣打亞洲萬里通萬事達卡問題

收藏 已收藏
會員主題
Nic Wai ( 無卡會員 )
於2019年04月19日 02:36 AM發表

渣打亞洲萬里通萬事達卡 8/4收到信話唔批broken heart 但17/4收到SMS又話閣下的渣打萬事達信用卡申請已批核broken heart 即係點?
有冇人試過係咁

Samuel2017 (無卡會員)
於2019年04月19日 07:45 AM發表

全新客戶申請要交3個月出糧單和銀行戶口3個月月結單嗎?

丹尼爾 (黑卡會員)
於2019年04月19日 07:49 AM發表

review時批左

543210 (普通卡會員)
於2019年04月19日 07:56 AM發表

即係批左,我都係咁!事發係18年11月.

tony6308 (無卡會員)
於2019年04月19日 08:56 AM發表
Samuel2017於2019年04月19日 07:45 AM發表

全新客戶申請要交3個月出糧單和銀行戶口3個月月結單嗎?

我申請 Simply Cash Visa 時只係比咗最近嗰個月銀行月結單都批

95970818 (普通卡會員)
於2019年04月19日 10:29 AM發表
Nic Wai於2019年04月19日 02:36 AM發表

渣打亞洲萬里通萬事達卡 8/4收到信話唔批broken heart 但17/4收到SMS又話閣下的渣打萬事達信用卡申請已批核broken heart 即係點?
有冇人試過係咁

打去問CS啦

Perry11 (普通卡會員)
於2019年04月19日 12:44 PM發表
Nic Wai於2019年04月19日 02:36 AM發表

有冇人試過係咁

95970818於2019年04月19日 10:29 AM發表

打去問CS啦

同意 打去問就最直接同有確實答案。

Ginger1120 (無卡會員)
於2019年04月19日 09:47 PM發表

最近改左年薪要求 $96000就得 連SCSC都係 即係月薪$8000就揸到world master同visa signature

tony6308 (無卡會員)
於2019年04月19日 11:23 PM發表
Ginger1120於2019年04月19日 09:47 PM發表

最近改左年薪要求 $96000就得 連SCSC都係 即係月薪$8000就揸到world master同visa signature

反而白金 Visa 同 Master 要求年薪$150000

PAUL WH (普通卡會員)
於2019年04月20日 07:10 PM發表
Ginger1120於2019年04月19日 09:47 PM發表

好地地又要降低件薪要求, 攪到呢兩張卡Cheap哂, 睇來剩番張優先理財VI唔會降低申請要求.

出左張信用卡點都用多過擺! (普通卡會員)
於2019年04月21日 01:11 AM發表

PAUL WH於2019年04月20日 07:10 PM發表

好地地又要降低件薪要求, 攪到呢兩張卡Cheap哂, 睇來剩番張優先理財VI唔會降低申請要求.

上一次半日就由$96,000變返$240,000,我都諗住係IT多手

但原來嚟真,仲要白金係$150,000,我都好無語。不過其實好多銀行VS都好易開,但月薪$8,000就好離奇……

Kit Kwok (普通卡會員)
於2019年04月21日 01:42 PM發表

最近渣打之前個存款送里數都加碼比番1%活期 多方面做爛市

Nic Wai (無卡會員)
於2019年04月24日 04:59 PM發表

今日都仲未收到卡卡🤢

Zoey Liu (無卡會員)
於2019年04月24日 10:28 PM發表

其實呢張卡難唔難申請,因為我都岩岩係今個月15號申請左,21號打黎叫我再補多次文件,亦聽過人過等左成個月先收到張卡

Stanley (無卡會員)
於2019年04月28日 12:21 PM發表

有冇人試過係咁

可能有人帮你appeal佐

於2019年04月28日 01:17 PM發表
Zoey Liu於2019年04月24日 10:28 PM發表

其實呢張卡難唔難申請,因為我都岩岩係今個月15號申請左,21號打黎叫我再補多次文件,亦聽過人過等左成個月先收到張卡

我就16號申請 未有消息

Zoey Liu (無卡會員)
於2019年05月02日 03:32 PM發表
Zoey Liu於2019年04月24日 10:28 PM發表

Kit Kwok於2019年04月28日 01:17 PM發表

岩岩打黎又話要補文件 已經補左一次 仲話要等4-6星期 等得佢黎我都死撚左

於2019年05月02日 09:57 PM發表

Kit Kwok於2019年04月28日 01:17 PM發表

Zoey Liu於2019年05月02日 03:32 PM發表

岩岩打黎又話要補文件 已經補左一次 仲話要等4-6星期 等得佢黎我都死撚左

渣打連年薪96000既公廁卡都唔批我

soda0830 (無卡會員)
於2019年05月08日 11:41 PM發表

我4月17日申請,補交一次資料,3日前艽才收到sms approved

soda0830 (無卡會員)
於2019年05月08日 11:42 PM發表

但是不知幾時才收到卡?有無人可以分享下

Ivan Tong (普通卡會員)
於2019年05月09日 02:15 PM發表
soda0830於2019年05月08日 11:42 PM發表

但是不知幾時才收到卡?有無人可以分享下

我申請時候上網睇過其他人平均都要一個月到一個半月左右,不過我自己申請七日已經收到信用卡,自己本身有用渣打戶口,但係戶口長期冇錢,糧單稅單我都交齊

發表回覆