市傳 <邁生活> 倒閉

收藏 已收藏
會員主題
charlesleung ( 金卡會員 )
於2019年04月16日 10:00 PM發表

自從簽到一星期只得2里已經無用, 估唔到咁快就收皮.

亦不奇怪, 成日叫人充值, 賣D野又貴到離晒譜, 當人傻的

stanley_ac (普通卡會員)
於2019年04月16日 10:27 PM發表

唔係出左無幾耐? 咁快摺埋

arar (普通卡會員)
於2019年04月16日 10:43 PM發表

岩岩行路仲可以換到2里😂😂

Lottie980 (無卡會員)
於2019年04月16日 11:26 PM發表

早前滿懷希望多了一個途徑儲里數,可惜安裝後卻用不著,可惜

On Kaujai (無卡會員)
於2019年04月17日 01:00 AM發表

lifemiles 無得儲之後到Avios無得儲

禹聖 (無卡會員)
於2019年04月17日 03:18 AM發表

謝謝通知! 希望 日後嗰啲 個人資料 可以妥善處理。

sunhoo (金卡會員)
於2019年04月17日 07:47 AM發表

據傳只有大陸果邊倒閉,香港同新加坡仍然運作。

Jeff (無卡會員)
於2019年04月17日 08:37 AM發表

平時玩開現金回贈,有時搭飛機儲落d里數都係靠佢無限續命

hohomeiar (無卡會員)
於2019年04月17日 10:31 AM發表

其實主要用佢黎keep住D里數唔到期

矇仔 (無卡會員)
於2019年04月17日 11:21 AM發表
hohomeiar於2019年04月17日 10:31 AM發表

其實主要用佢黎keep住D里數唔到期

有BA卡或者港航卡都有其他門路既

Ippudo (普通卡會員)
於2019年04月17日 11:55 AM發表

香港好似暫時正常

佢的優惠只是有好過冇, 有discount 一定揀discount

KITS (無卡會員)
於2019年04月17日 06:00 PM發表

個APP 已經儲唔到avios了...

逆流大叔 (普通卡會員)
於2019年04月17日 06:30 PM發表

幾個月前一個post已經覺得個7日簽到換嚟幾里嘅推廣趕客,唔係怪佢,我哋呢啲只攞著數攪攪震嘅比人趕都正常。 但自問當時簽到時都有睇吓有冇心怡同去開嘅附近餐廳,可惜冇,啲餐廳似乎貴夾冷門,食$7~$800餐回800里,覺得唔只羊毛出自羊身上。 講到尾呢啲都係玩個卓頭,過氣就冇人吼。

hamichamic (無卡會員)
於2019年04月17日 07:09 PM發表

mileslife我覺得最強的是用hsbc vs簽,是當海外簽賬,如果最紅set左海外,加埋每季簽海外夠3k, 其實都有14x分數。

vyz (普通卡會員)
於2019年05月15日 07:13 PM發表

而家簽到活動嗰度話 活動暫時停止

95970818 (普通卡會員)
於2019年05月15日 09:41 PM發表

已刪app

Alipay萬歲 (普通卡會員)
於2019年05月16日 01:49 AM發表

諗緊cutr唔cut加過入去既卡添

CC1031 (無卡會員)
於2019年05月16日 08:52 AM發表

4/5/2019 去 Habutx 食 tea, 諗住用 Mileslife 俾錢, 職員話佢地已停用 Mileslife, 因為收唔到錢, 我諗 Mileslife 離倒閉不遠. 

Wilson Chan (普通卡會員)
於2019年05月16日 10:03 AM發表
CC1031於2019年05月16日 08:52 AM發表

4/5/2019 去 Habutx 食 tea, 諗住用 Mileslife 俾錢, 職員話佢地已停用 Mileslife, 因為收唔到錢, 我諗 Mileslife 離倒閉不遠. 

聽聞7月會回歸?

Jeff (無卡會員)
於2019年05月16日 11:18 AM發表
vyz於2019年05月15日 07:13 PM發表

4月中之後check in果d都走哂數,好彩數量唔多,志在幫d里數續命

於2019年05月16日 07:45 PM發表
vyz於2019年05月15日 07:13 PM發表

Jeff於2019年05月16日 11:18 AM發表

4月中之後check in果d都走哂數,好彩數量唔多,志在幫d里數續命

咁我算好彩, 5月頭那次都有入到, 係最後1星期那幾里無影

無左BA之後我儲落長榮

KNexus (普通卡會員)
於2019年05月16日 08:26 PM發表

Wilson Chan於2019年05月16日 10:03 AM發表

聽聞7月會回歸?

如果依家啲商戶真係收唔到錢,「回歸」都好難再叫呢班合作商戶信佢有數找?

於2019年05月16日 09:16 PM發表

Wilson Chan於2019年05月16日 10:03 AM發表

聽聞7月會回歸?

Zuji都話重組完會回歸, 最後... 

vyz (普通卡會員)
於2019年05月16日 10:21 PM發表

使唔使搵返某個k.o.l 講下搞乜嘢

Dennis C F Chan (白金卡會員)
於2019年05月16日 10:32 PM發表
vyz於2019年05月16日 10:21 PM發表

使唔使搵返某個k.o.l 講下搞乜嘢

佢無再宣傳,可能佢自己都被拖糧呢

發表回覆
發表回覆