最紅熱捧限定 - 百老匯院線

收藏 已收藏
會員主題
Peter Lo ( 無卡會員 )
於2019年04月11日 01:46 PM發表

https://www.redhotoffers.hsbc.com.hk/tc/latest-offers/red-hot-flash-special/broadway-cinema/

由2019年4月12日至18日,憑滙豐信用卡於指定百老匯院線戲院簽賬購買百老匯院線換票證可享半價優惠。

指定戲院 地址 MOViE MOViE Cityplaza 太古城中心一期5樓 PALACE ifc 中環國際金融中心商場一樓 數碼港百老匯 數碼港道100號數碼港商場地面層3號鋪 荷里活百老匯 鑽石山荷里活廣場3樓 旺角百老匯 西洋菜街6-12號 MY CINEMA YOHO MALL 元朗YOHO MALL I 1021舖 葵芳百老匯 葵芳新都會廣場L1-L4 荃灣百老匯 荃灣荃灣廣場L1-L3 嘉湖銀座百老匯 天水圍置富嘉湖廣場

「最紅熱捧限定」將個個月送上新款優惠,敬請密切留意。

EH1 (白金卡會員)
於2019年04月13日 06:19 PM發表
Wendy Fung於2019年04月13日 05:45 PM發表

家下係荷里活排緊成40-50人

唔知點解要特定幾間有得賣

柏思 (普通卡會員)
於2019年04月14日 12:51 AM發表
Wendy Fung於2019年04月13日 05:45 PM發表

家下係荷里活排緊成40-50人

下午果陣想去買,見到咁多人,都係等少人啲先買

出左張信用卡點都用多過擺! (普通卡會員)
於2019年04月14日 02:04 AM發表
moremiles於2019年04月14日 02:06 AM發表

見到今次HSBC優惠,想叫Citi Clear Card收皮

3D及2D電影戲票買1送1*(只限星期五、六及日)*

只限星期五至日於 Cinema City 朗豪坊及Cinema City Victoria,並需以Citi Clear Card於購票當月或其前一個曆月內作一次不少於HK$500之單一本地零售簽賬。優惠期內,每張Citi Clear Card 每星期(即星期一至日)最多可獲一張免費戲票。

CITI著藍色風褸果啲街霸會教你買戲飛果陣9up自己有$500簽過就得

仲有近排聽到越來越多人張CITI Clear Card冇得免年費,呵

moremiles (普通卡會員)
於2019年04月14日 02:06 AM發表

見到今次HSBC優惠,想叫Citi Clear Card收皮

只限星期五至日於 Cinema City 朗豪坊及Cinema City Victoria,並需以Citi Clear Card於購票當月或其前一個曆月內作一次不少於HK$500之單一本地零售簽賬。優惠期內,每張Citi Clear Card 每星期(即星期一至日)最多可獲一張免費戲票。

黃金瀑布 (普通卡會員)
於2019年04月14日 04:41 AM發表

卷可否在其他非指定戲院用?

arar (普通卡會員)
於2019年04月14日 08:06 AM發表
黃金瀑布於2019年04月14日 04:41 AM發表

任何一間百老匯都用得

EH1 (白金卡會員)
於2019年04月14日 10:49 AM發表
moremiles於2019年04月14日 02:06 AM發表

出左張信用卡點都用多過擺!於2019年04月14日 02:04 AM發表

CITI著藍色風褸果啲街霸會教你買戲飛果陣9up自己有$500簽過就得

仲有近排聽到越來越多人張CITI Clear Card冇得免年費,呵

唔係要出示張$500+收據咩?

qualcomm (普通卡會員)
於2019年04月14日 11:10 AM發表

得港產或卡通或二線先得,大時大節聖誕新年又唔得

而正常淘大長沙灣都係$60 $45

做乜要作賤自己

奇獵 (普通卡會員)
於2019年04月14日 12:19 PM發表
qualcomm於2019年04月14日 11:10 AM發表

做乜要作賤自己

請拿出證據,據我所知今次呢啲百老匯換票證除咗VIP影院/網上買飛/其他優惠唔用得外,唔夠錢補現金即可,冇睇咩戲既限制

qualcomm (普通卡會員)
於2019年04月14日 01:05 PM發表
qualcomm於2019年04月14日 11:10 AM發表

做乜要作賤自己

奇獵於2019年04月14日 12:19 PM發表

請拿出證據,據我所知今次呢啲百老匯換票證除咗VIP影院/網上買飛/其他優惠唔用得外,唔夠錢補現金即可,冇睇咩戲既限制

好多時是發行商唔俾,例如今期

加上聖誕新年都好多時唔收卷

黃金瀑布 (普通卡會員)
於2019年04月14日 01:07 PM發表
黃金瀑布於2019年04月14日 04:41 AM發表

arar於2019年04月14日 08:06 AM發表

任何一間百老匯都用得

tks

Moshe Chan (普通卡會員)
於2019年04月14日 06:06 PM發表

做乜要作賤自己

qualcomm於2019年04月14日 01:05 PM發表

SOURCE? 睇官網冇話呢堆唔用得換票証

https://www.cinema.com.hk/tc/site/ticketPrice

Nature (無卡會員)
於2019年04月14日 07:19 PM發表

做乜要作賤自己

qualcomm於2019年04月14日 01:05 PM發表

Moshe Chan於2019年04月14日 06:06 PM發表

SOURCE? 睇官網冇話呢堆唔用得換票証

https://www.cinema.com.hk/tc/site/ticketPrice

我剛買。問咗職員咩戲咩日子都用得。

walkingdead (普通卡會員)
於2019年04月14日 10:55 PM發表

做乜要作賤自己

你係未搞錯左第間院線 百老匯換票證係幾時睇乜都用得, 除左某D貴賓廳同埋電影中心某D文藝野, 當$95用少過無得退多過要補 (類似UA $50飛咁)

有另一種叫贈券係唔駛補錢換一張戲飛, 果款先多多限制 (類似UA紫券咁)

你條LIST係邊度搞番黎? 有需要可以大家研究下

於2019年04月15日 11:52 AM發表

今日去用ApplePay 買都ok,唔知可否食多個“最紅簽賬獎賞 - 感應式及流動電話付款推廣”優惠

奇獵 (普通卡會員)
於2019年04月15日 08:51 PM發表

去咗太古城白行,話賣晒,好心就facebook出下提醒啦,去開既apm同the one都冇得買,特登去又冇,好似畀佢玩咁

Kitty Lock (普通卡會員)
於2019年04月16日 01:02 AM發表
奇獵於2019年04月15日 08:51 PM發表

去咗太古城白行,話賣晒,好心就facebook出下提醒啦,去開既apm同the one都冇得買,特登去又冇,好似畀佢玩咁

今晚IFC仲買到

Wendy Fung (無卡會員)
於2019年04月16日 01:33 AM發表

今晚9點半旺角百老匯已貼售罄, 話全港得返數碼港有.
鬼咩, HSBC唔知做乜出每人每日買五張, 五六日咁多人去買, 都預左. 如果成個推廣期每人五張會好少少.

於2019年04月16日 10:52 AM發表

IFC sold out 👎🏻

發表回覆