最紅熱捧限定 - 百老匯院線

收藏 已收藏
會員主題
Peter Lo ( 無卡會員 )
於2019年04月11日 01:46 PM發表

https://www.redhotoffers.hsbc.com.hk/tc/latest-offers/red-hot-flash-special/broadway-cinema/

由2019年4月12日至18日,憑滙豐信用卡於指定百老匯院線戲院簽賬購買百老匯院線換票證可享半價優惠。

指定戲院 地址 MOViE MOViE Cityplaza 太古城中心一期5樓 PALACE ifc 中環國際金融中心商場一樓 數碼港百老匯 數碼港道100號數碼港商場地面層3號鋪 荷里活百老匯 鑽石山荷里活廣場3樓 旺角百老匯 西洋菜街6-12號 MY CINEMA YOHO MALL 元朗YOHO MALL I 1021舖 葵芳百老匯 葵芳新都會廣場L1-L4 荃灣百老匯 荃灣荃灣廣場L1-L3 嘉湖銀座百老匯 天水圍置富嘉湖廣場

「最紅熱捧限定」將個個月送上新款優惠,敬請密切留意。

Peter1234 (無卡會員)
於2019年04月11日 02:08 PM發表

每張飛平$48,最多買5張,都OK啦

moremiles (普通卡會員)
於2019年04月11日 02:13 PM發表

買5張,ok wor

ivanlau (普通卡會員)
於2019年04月11日 02:17 PM發表

仲有成千蚊UA 未用完... 咁快又到百老匯😅

Kitty Lock (普通卡會員)
於2019年04月11日 06:56 PM發表
ivanlau於2019年04月11日 02:17 PM發表

我同你相反! 啱啱用曬ua,可以買百老匯。

黃金瀑布 (無卡會員)
於2019年04月11日 11:12 PM發表

外面備注第2⃣️點話推廣期內每日最多只可購買5⃣️張換票證,但裏面條款3⃣️就少咗「毎日」字眼,即係點?

Fob Wong (普通卡會員)
於2019年04月11日 11:51 PM發表
黃金瀑布於2019年04月11日 11:12 PM發表

外面備注第2⃣️點話推廣期內每日最多只可購買5⃣️張換票證,但裏面條款3⃣️就少咗「毎日」字眼,即係點?

感覺上係備註寫錯「每人」=P

Wendy Fung (無卡會員)
於2019年04月12日 01:37 AM發表

留意返如票價高過95蚊要用現金補差價 (UA 好D 用返HSBC卡就可), THE ONE, PREMIER ELEMENTS,ifc呢D 都要補返10/20蚊或更多, 大片多數唔用得, 太古城movie movie剛好95蚊用得過~~

EH1 (白金卡會員)
於2019年04月12日 02:22 AM發表
Wendy Fung於2019年04月12日 01:37 AM發表

留意返如票價高過95蚊要用現金補差價 (UA 好D 用返HSBC卡就可), THE ONE, PREMIER ELEMENTS,ifc呢D 都要補返10/20蚊或更多, 大片多數唔用得, 太古城movie movie剛好95蚊用得過~~

或者用一張當$47睇個早場應該可以?

張證上面個條款點寫,係咪百老匯話邊套唔得就唔得?

Franky Wong (普通卡會員)
於2019年04月12日 08:09 AM發表
Wendy Fung於2019年04月12日 01:37 AM發表

大片都用得,當$95用

柏思 (普通卡會員)
於2019年04月12日 08:26 AM發表
ivanlau於2019年04月11日 02:17 PM發表

same here, 同埋本身只得一年有效期,要成日去睇戲先得

Inesyeah (普通卡會員)
於2019年04月12日 11:06 AM發表

啱係太古城買左,唔夠一年有效期,至下年1月 而且冇登記卡資料 (之前UA好似有?),咁點知有冇重覆買

moremiles (普通卡會員)
於2019年04月12日 11:35 AM發表

TST iSquare UA戲院較 The One百老匯戲院差,位較窄,冷氣有怪味

之前有AE白金星期五買一送一,打算今年cut AE, hsbc優惠剛剛好,希望其它銀行推戲飛買一送一,取代AE白金

walkingdead (普通卡會員)
於2019年04月12日 11:58 AM發表
moremiles於2019年04月12日 11:35 AM發表

TST iSquare UA戲院較 The One百老匯戲院差,位較窄,冷氣有怪味

之前有AE白金星期五買一送一,打算今年cut AE, hsbc優惠剛剛好,希望其它銀行推戲飛買一送一,取代AE白金

如果係其他行出就會太多人用, 你都係唔會買到

michael0927 (普通卡會員)
於2019年04月12日 03:10 PM發表

有無機會可以用嚟加錢換伏愁者亂萌4?

EH1 (白金卡會員)
於2019年04月12日 03:20 PM發表
michael0927於2019年04月12日 03:10 PM發表

有無機會可以用嚟加錢換伏愁者亂萌4?

唔知做咩呢套要$150+,3個鐘都唔駛加咁多$

逆流大叔 (普通卡會員)
於2019年04月12日 03:23 PM發表

咁即係話每個持卡人最多可買30 張換票証。(每人5張x 6日) 請問大家知唔知換票証有冇指定邊間戲院同時間限制使用?

如果冇限就好

Case (普通卡會員)
於2019年04月12日 03:51 PM發表
逆流大叔於2019年04月12日 03:23 PM發表

咁即係話每個持卡人最多可買30 張換票証。(每人5張x 6日) 請問大家知唔知換票証有冇指定邊間戲院同時間限制使用?

如果冇限就好

冇限戲院、場次

其實,每人買5張嘅規定冇嚴格執行,因為cashier唔需要登記持卡人資料,所以變成你可以向每個cashier買5張devil

Moon Moon (普通卡會員)
於2019年04月12日 04:20 PM發表
moremiles於2019年04月12日 11:35 AM發表

Moon Moon (普通卡會員)
於2019年04月12日 04:24 PM發表

如果冇限就好

Case於2019年04月12日 03:51 PM發表

冇限戲院、場次

其實,每人買5張嘅規定冇嚴格執行,因為cashier唔需要登記持卡人資料,所以變成你可以向每個cashier買5張devil

唔見The One & apm

逆流大叔 (普通卡會員)
於2019年04月12日 04:30 PM發表

如果冇限就好

冇限戲院、場次

咁買定守吓門口都好喎

Calvin!!! (普通卡會員)
於2019年04月12日 05:26 PM發表

如果冇限就好

冇限戲院、場次

我去買果間,另外有張登記表俾d 客簽名

於2019年04月12日 06:57 PM發表

買就要去指定戲院 用就間間百老匯都得 只係the one, premier elements, IFC 呢d本身超過95蚊的戲院要補錢 Apm ,movie movie 呢d都係95蚊剛剛好

感覺舊年ua推廣 50蚊一張好用好多 不過ua 戲院大減 而百記係龍頭點都好用d

Hawking (金卡會員)
於2019年04月13日 04:36 PM發表
Peter Lo於2019年04月11日 01:46 PM發表

https://www.redhotoffers.hsbc.com.hk/tc/latest-offers/red-hot-flash-special/broadway-cinema/

由2019年4月12日至18日,憑滙豐信用卡於指定百老匯院線戲院簽賬購買百老匯院線換票證可享半價優惠。

指定戲院 地址 MOViE MOViE Cityplaza 太古城中心一期5樓 PALACE ifc 中環國際金融中心商場一樓 數碼港百老匯 數碼港道100號數碼港商場地面層3號鋪 荷里活百老匯 鑽石山荷里活廣場3樓 旺角百老匯 西洋菜街6-12號 MY CINEMA YOHO MALL 元朗YOHO MALL I 1021舖 葵芳百老匯 葵芳新都會廣場L1-L4 荃灣百老匯 荃灣荃灣廣場L1-L3 嘉湖銀座百老匯 天水圍置富嘉湖廣場

「最紅熱捧限定」將個個月送上新款優惠,敬請密切留意。

Good news!

於2019年04月13日 05:45 PM發表

家下係荷里活排緊成40-50人

於2019年04月13日 06:07 PM發表

荷李活職員話每人每日限買5張。咁我問聽日又來買5張得唔得佢話得

發表回覆