中銀港區婦聯代表聯誼會Visa Infinite卡

收藏 已收藏
會員主題
Dennis C F Chan ( 白金卡會員 )
於2019年04月06日 08:24 PM發表

https://www.bochk.com/creditcard/chi/spec/prom16935/index.html

想過下 VI 癮但無中銀理財戶口,而唔介意同紅底組織沾上邊的,不妨試下申請呢張卡

優惠與中銀理財 VI / 正牌 VI 相同

c14101 (金卡會員)
於2019年04月06日 08:58 PM發表

是新卡?在 BOC 官網找不到這頁的 link

Dennis C F Chan (白金卡會員)
於2019年04月06日 09:15 PM發表
c14101於2019年04月06日 08:58 PM發表

新卡,呢條 link 應該係二月或三月的

於2019年04月06日 09:34 PM發表

Dennis C F Chan於2019年04月06日 09:15 PM發表

我三月尾先攞左張旅遊卡(同埋工行大灣卡孖裝),現在開這卡會唔會唔批呢?試下先 😝

Thank you for sharing!

history (無卡會員)
於2019年04月06日 09:34 PM發表

填申請表時,佢有申請要求: 只供港區婦聯代表聯誼會會員申請

Kit Kwok (普通卡會員)
於2019年04月06日 09:35 PM發表

優惠咁雞要匯豐premier啦

EH1 (白金卡會員)
於2019年04月06日 09:36 PM發表

呢個聯誼會係做啲咩🤔

係咪即係大媽卡

於2019年04月06日 09:38 PM發表

真,大媽卡

mslok (無卡會員)
於2019年04月06日 09:39 PM發表

唔係好明,即係唔洗簽18萬都可以用PP?

於2019年04月06日 09:45 PM發表
mslok於2019年04月06日 09:39 PM發表

所有中銀 VI 的新開卡客 (可以係現有客戶),都可以無條件免費用 lounge 至翌年年尾

於2019年04月06日 09:47 PM發表
EH1於2019年04月06日 09:36 PM發表

呢個聯誼會係做啲咩🤔

係咪即係大媽卡

支持特區政府依法施政……啩

於2019年04月06日 10:05 PM發表

Dennis C F Chan於2019年04月06日 09:15 PM發表

c14101於2019年04月06日 09:34 PM發表

我三月尾先攞左張旅遊卡(同埋工行大灣卡孖裝),現在開這卡會唔會唔批呢?試下先 😝

mslok於2019年04月06日 10:07 PM發表

請問係邊張旅遊卡?

https://www.bochk.com/creditcard/chi/creditcard/boci_cc_sc_travel_rewards.html

於2019年04月06日 10:07 PM發表

c14101於2019年04月06日 09:34 PM發表

請問係邊張旅遊卡?

於2019年04月06日 10:07 PM發表
mslok於2019年04月06日 09:39 PM發表

Dennis C F Chan於2019年04月06日 09:45 PM發表

所有中銀 VI 的新開卡客 (可以係現有客戶),都可以無條件免費用 lounge 至翌年年尾

明哂,謝謝

於2019年04月06日 10:08 PM發表
EH1於2019年04月06日 09:36 PM發表

呢個聯誼會係做啲咩🤔

係咪即係大媽卡

Dennis C F Chan於2019年04月06日 09:47 PM發表

支持特區政府依法施政……啩

應該唔係上去打牌的地方 😂

於2019年04月06日 10:11 PM發表

叫做聯營卡但唔知個聯營機構會有乜優惠比到🤣

w__w (金卡會員)
於2019年04月06日 10:18 PM發表

同張正牌VI分別剩係印多左「港區婦聯代表聯誼會」字眼,呢個會未聽過但好似好勁,唔通大媽聯誼會話事人又係boc高層?

w__w (金卡會員)
於2019年04月06日 10:22 PM發表
w__w於2019年04月06日 10:18 PM發表

同張正牌VI分別剩係印多左「港區婦聯代表聯誼會」字眼,呢個會未聽過但好似好勁,唔通大媽聯誼會話事人又係boc高層?

果然勁,中銀都要俾面佢:

港區婦聯代表聯誼會於2009年2月在香港正式註冊成立。本會由全國及29個省市、自治區的460多名港區婦聯執委、特邀代表組成,匯聚了香港工商、金融、法律、教育、科技、醫療衛生、社會福利等各界有代表性和影響力的女性精英,貫徹落實“一國兩制”的方針政策,支持特區政府依法施政,積極參與香港社會事務。

於2019年04月06日 10:28 PM發表
w__w於2019年04月06日 10:18 PM發表

w__w於2019年04月06日 10:22 PM發表

果然勁,中銀都要俾面佢:

港區婦聯代表聯誼會於2009年2月在香港正式註冊成立。本會由全國及29個省市、自治區的460多名港區婦聯執委、特邀代表組成,匯聚了香港工商、金融、法律、教育、科技、醫療衛生、社會福利等各界有代表性和影響力的女性精英,貫徹落實“一國兩制”的方針政策,支持特區政府依法施政,積極參與香港社會事務。

可能餐廳等位可以打尖,唱k有vip房,查身份證唔記得帶仲可以當身份證用🤣

於2019年04月06日 10:36 PM發表
Kit Kwok於2019年04月06日 10:11 PM發表

叫做聯營卡但唔知個聯營機構會有乜優惠比到🤣

所謂「認同卡」,或者當會員證用,唔一定要有特別優惠嘅

cylalan (普通卡會員)
於2019年04月06日 11:03 PM發表

無寫年薪幾多...
無click到最後...

以太 (金卡會員)
於2019年04月07日 12:01 AM發表

婦聯 wor, 應該最基本條件係女性吧,

呢個討論區應該有 7 成會員第一關都過唔到 devil

逆流大叔 (普通卡會員)
於2019年04月07日 12:54 AM發表

入會費港幣壹仟和第三屆會員會費港幣貳仟。

先打八十。

逆流大叔 (普通卡會員)
於2019年04月07日 12:56 AM發表

先打八十。

於2019年04月07日 04:02 AM發表
逆流大叔於2019年04月07日 12:56 AM發表

先打八十。

會務個頁先精彩

柏思 (普通卡會員)
於2019年04月07日 10:23 AM發表
以太於2019年04月07日 12:01 AM發表

婦聯 wor, 應該最基本條件係女性吧,

呢個討論區應該有 7 成會員第一關都過唔到 devil

似乎就算女性都唔係咁易入會

發表回覆
發表回覆