滙豐運籌理財白金卡主卡

收藏 已收藏
會員主題
蔡振耀 ( 無卡會員 )
於2019年04月01日 07:33 PM發表

前幾日收到呢個Message 滙豐: 多謝閣下申請滙豐運籌理財白金卡主卡(參考編號:)。本行會盡快審核閣下之申請。

請問各位師兄 呢張卡係咪大多數會批,好似聽人講申請運籌會跟張白金卡,有冇人聽過會唔批,或冇得申請,因為我之前爛tu.

95970818 (普通卡會員)
於2019年04月10日 09:32 PM發表
ibaramayaka於2019年04月01日 11:33 PM發表

就算佢 waive 左你戶口費

但你擺唔夠 10 萬都係會 reject

之前試過

題外話, 我啱啱搬左 d 錢去 hsbc 再即升 premier

同時出左信用卡

都比佢 reject 左

過兩個月等個平均結餘升返先再申請

Nelson Wong於2019年04月06日 11:17 AM發表

匯豐批咭真係無準則,早排佢做promote話升premier 頭一年可以 waive 服務費

咁我就升左兼試下申唔申請到張紫咭,又比我申請到,但係我由頭到尾都無放過100萬落去

蔡振耀於2019年04月10日 01:40 PM發表

佢地用左幾耐先批到你張卡,聽聞HSBC批卡部效率極低

我前年advance上premier都係即時申請紫卡, 3日就批1星期收到卡

Wah (普通卡會員)
於2019年04月11日 12:55 AM發表
蔡振耀於2019年04月01日 09:43 PM發表

有冇人試過唔批。之前申請金卡唔批

之前申請金卡也有試過唔批。可能是漏接了卡中心的來電!

蔡振耀 (無卡會員)
於2019年04月11日 01:42 AM發表

之前朋友試過比HSBC由出message開始用左4日 reject佢金卡。

反而另外個朋友都係申請金卡由Message出左4個星期有多,但係批左

Nelson Wong (無卡會員)
於2019年04月14日 02:02 AM發表
ibaramayaka於2019年04月01日 11:33 PM發表

之前試過

題外話, 我啱啱搬左 d 錢去 hsbc 再即升 premier

同時出左信用卡

Nelson Wong於2019年04月06日 11:17 AM發表

匯豐批咭真係無準則,早排佢做promote話升premier 頭一年可以 waive 服務費

咁我就升左兼試下申唔申請到張紫咭,又比我申請到,但係我由頭到尾都無放過100萬落去

tony6308於2019年04月06日 01:00 PM發表

咁批幾多信用額

得5萬幾,仲少過我本身張白金😂
不過唔知係咪我其他兩張匯豐咭夾埋已經有250k,所以唔批得幾多

Nelson Wong (無卡會員)
於2019年04月14日 02:04 AM發表

之前試過

同時出左信用卡

網上申請到收咭大約一個禮拜度啦

蔡振耀 (無卡會員)
於2019年04月14日 09:50 PM發表

之前試過

同時出左信用卡

Nelson Wong於2019年04月14日 02:04 AM發表

張卡到呢家都仲係處理緊,

但我只係知安信批卡只要過1-2星期先彈結果既客通常都係reject。HSBC 唔確定啦😂

ken91911 (無卡會員)
於2019年05月16日 03:20 PM發表

之前試過

同時出左信用卡

Nelson Wong於2019年04月14日 02:04 AM發表

蔡振耀於2019年04月14日 09:50 PM發表

張卡到呢家都仲係處理緊,

但我只係知安信批卡只要過1-2星期先彈結果既客通常都係reject。HSBC 唔確定啦😂

師兄張卡批左未?

發表回覆