「拍住賞」銀聯卡加入Apple Pay,方便你一Tap即畀錢!喺2019年3月20日至5月31日透過Apple Pay單一消費滿港幣$250,仲賞你港幣$25儲值額回贈

收藏 已收藏
會員主題
ringo12 ( 普通卡會員 )
於2019年03月23日 10:51 AM發表

https://www.tapngo.com.hk/chi/reward_A69.html

kmericmak (普通卡會員)
於2019年03月23日 01:27 PM發表

計咭定計人頭?要不要 keep 在 apple pay 內?

ringo12 (普通卡會員)
於2019年03月23日 05:16 PM發表
kmericmak於2019年03月23日 01:27 PM發表

計咭定計人頭?要不要 keep 在 apple pay 內?

睇返條款 1 "每位客戶(以香港身份証號碼計算)只可享此回贈1次。" 5. 客戶的拍住賞銀聯卡賬戶須於獲取此回贈時仍然有效,否則此回贈將被取消而不會作另行通知;

冇提到需唔需要留住卡喺蘋果批。

EH1 (白金卡會員)
於2019年03月23日 05:18 PM發表

有咩嘢好買?
要$250+閃付

love777 (普通卡會員)
於2019年03月29日 05:12 PM發表

試用付款時顯示要插卡,用唔到,是否收銀不懂還是t&g 問題

奇獵 (普通卡會員)
於2019年03月29日 06:34 PM發表

又要香港商戶,又要經Apple Pay單一簽賬滿$250,回贈得$25(10%)又要等6月先回,連交返HKT旗下啲電訊服務費都唔得,冇咩用,可以買下超市禮卷之類,但得9折又唔係好吸引

奇獵 (普通卡會員)
於2019年03月29日 07:48 PM發表
love777於2019年03月29日 05:12 PM發表

邊度?你肯定商戶收閃付?有啲地方收拍卡機但唔收銀聯,要插卡

火祖 (普通卡會員)
於2019年03月29日 09:03 PM發表
love777於2019年03月29日 05:12 PM發表

reader 閃綠燈後, POS要按密碼.

love777 (普通卡會員)
於2019年03月29日 09:13 PM發表

奇獵於2019年03月29日 07:48 PM發表

apple store

JourneyEast (普通卡會員)
於2019年03月30日 10:32 AM發表

奇獵於2019年03月29日 07:48 PM發表

love777於2019年03月29日 09:13 PM發表

apple store

同師兄既情況完全一樣,

已試兩個唔同人名既卡, 兩部 iphone , 兩間實體 apple store 都唔得.

仲比藍精串唔好拎 D 有問題既卡試.

亦打過上去 tng 度問, CS 只係話可能線路有問題, 

又提議再 add 過張卡落 apple pay, 

再試埋都係唔得,

玩死.

JourneyEast (普通卡會員)
於2019年04月02日 12:01 PM發表

呢幾日去 apple store 買野再試 tapngo apple pay,

都係唔得, 試埋 do $260 都唔得.

發表回覆