銀聯雲閃付 實惠優惠 竟有呢類人

收藏 已收藏
會員主題
丹尼爾 ( 黑卡會員 )
於2019年03月16日 11:12 AM發表

估唔到有人想咁做,真的人不要臉天下無敵

來源: FB 西客之道

出左張信用卡點都用多過擺! (普通卡會員)
於2019年03月16日 11:50 AM發表

終極大BOSS

仲記得做雲閃付果排,大家真係好顛。日日實雲掃貨,上嚟交流吓仲有冇減$20、邊間鋪壞機、紅包到咗戶口未……但唔會去到呢篇投稿個客咁盡。

LTYA (普通卡會員)
於2019年03月16日 01:20 PM發表

岩岩 lunch 先食緊罐太興咖哩牛腩 ~ 一餐 lunch $10 以內確係抵.

michael0927 (普通卡會員)
於2019年03月16日 01:24 PM發表

咁厚顏無恥既野都做得出?

LTYA (普通卡會員)
於2019年03月16日 01:33 PM發表

係厚顏無恥+蠢啫, 同埋玩著數玩到上左腦, 夾單換貨呢招邊行得通架.

smoky (普通卡會員)
於2019年03月16日 01:34 PM發表

呢既方法我居然冇諗到🤔

hahagogo (普通卡會員)
於2019年03月16日 02:27 PM發表

玩到噤盡! 真係乜人都有...🙈🙈🙈

EH1 (白金卡會員)
於2019年03月16日 02:59 PM發表

Void單我覺得已經唔會r到,仲諗r咁多張單換貨
佢去問嚟都晒時間

stanley_ac (普通卡會員)
於2019年03月16日 03:22 PM發表

當年又一城promo d人買完apple野換完禮物走去退機都係咁啦,玩爛左而家咪無得玩

traveltravel (普通卡會員)
於2019年03月16日 03:38 PM發表

之前都有響討論區見過類似情況啦,話換完商場禮物就去店退貨,d人真係衰格。講真,佢做到咁平我好開心,日日去買野,但做人唔可以做到咁囉,好無品。自重好重要

ggvv (無卡會員)
於2019年03月16日 03:54 PM發表

唔好發夢啦!人哋點會換畀你呀, 真係唔怕面懵畀人鬧! 這個自以為是的顧客永遠認為 (顧客永遠是對的)就可以放任地發表一些低智,冇腦,缺德的問題! 換貨就每張單獨立處理! 一盒紙換一件傢俬! 退貨仲好,雲閃付優惠都自己取消埋! 呢幾個月佢就會白走一般!

waikit2020 (無卡會員)
於2019年03月16日 06:57 PM發表

其實本人冇玩雲閃付,但本人睇唔明佢拎單換貨係咩意思? 有冇人可以解釋下

以太 (金卡會員)
於2019年03月16日 07:08 PM發表
waikit2020於2019年03月16日 06:57 PM發表

其實本人冇玩雲閃付,但本人睇唔明佢拎單換貨係咩意思? 有冇人可以解釋下

+++++++++++

條友應該係想退 30 件細貨 (當 $30 件咁計), 換做一件 $900 既傢私,

咁件 $900 既傢私就可以用 $300 買到 ......

只可以話面係人地俾既, 架就 ......

hohomeiar (無卡會員)
於2019年03月16日 07:25 PM發表

唔係只有7日內退貨既咋咩

Dennis C F Chan (白金卡會員)
於2019年03月16日 07:32 PM發表
hohomeiar於2019年03月16日 07:25 PM發表

唔係只有7日內退貨既咋咩

3X 張單可以來自卡海,一日 5 次計返都差唔多了

柏思 (普通卡會員)
於2019年03月16日 07:56 PM發表
traveltravel於2019年03月16日 03:38 PM發表

之前都有響討論區見過類似情況啦,話換完商場禮物就去店退貨,d人真係衰格。講真,佢做到咁平我好開心,日日去買野,但做人唔可以做到咁囉,好無品。自重好重要

最要命係佢地真心覺得自己既行為係無問題,你話佢咩?佢理直氣壯話商戶條款比退貨喎!真係核突到爆

以太 (金卡會員)
於2019年03月16日 08:06 PM發表
traveltravel於2019年03月16日 03:38 PM發表

柏思於2019年03月16日 07:56 PM發表

最要命係佢地真心覺得自己既行為係無問題,你話佢咩?佢理直氣壯話商戶條款比退貨喎!真係核突到爆

+++++++++++++++

其實退貨係會俾足 $30 件定係 $10 件?

moremiles (普通卡會員)
於2019年03月17日 12:01 AM發表

實惠應該唔會理佢,在商言商

cardholder09 (普通卡會員)
於2019年03月17日 02:05 AM發表

以太於2019年03月16日 08:06 PM發表

退落信用卡,銀聯應該會抽起20蚊優惠,只退回實付果10蚊

以太 (金卡會員)
於2019年03月17日 12:18 PM發表

cardholder09於2019年03月17日 02:05 AM發表

+++++++++++++++++

合理, 如果唔係個個返黎退貨的話, 可能個 promote 一早已經完左了

On Kaujai (無卡會員)
於2019年03月17日 01:16 PM發表

H&M 都係咁至换左泊車就無得退貨

waikit2020 (無卡會員)
於2019年03月17日 01:43 PM發表
waikit2020於2019年03月16日 06:57 PM發表

以太於2019年03月16日 07:08 PM發表

+++++++++++

條友應該係想退 30 件細貨 (當 $30 件咁計), 換做一件 $900 既傢私,

咁件 $900 既傢私就可以用 $300 買到 ......

只可以話面係人地俾既, 架就 ......

明哂~

睬佢都傻啦,就算比佢退咪退返落卡,銀聯應該退返實比個10蚊比佢,等佢冇著數拎。

於2019年03月17日 07:12 PM發表

cardholder09於2019年03月17日 02:05 AM發表

一定,正如淘寶做promo時退貨一樣

於2019年03月17日 07:28 PM發表

做人不能太盡,都係樓上師兄個句,面係人地畀。香港好多呢d人,失禮自己仲要惡過你。

坐地鐵個圖交叉左漢堡包同汽水,三歲細路都知唔係只是唔可以食用漢堡包同汽水,唔係樣樣都要畫公仔畫出腸。人必自侮而人侮之

發表回覆