匯豐特選網上及海外簽賬

收藏 已收藏
會員主題
Kit Kwok ( 普通卡會員 )
於2019年03月05日 11:15 PM發表

3-5月內均簽到個人目標額 合資格網上及海外簽賬每月額外2.4%上限每月$200 。係再有2.4% ,即係起碼4.4%+最紅自主獎賞 第一次收到,不過飯卡黎,用唔著😭😭

stanley_ac (普通卡會員)
於2019年03月05日 11:46 PM發表
Kit Kwok於2019年03月05日 11:15 PM發表

3-5月內均簽到個人目標額 合資格網上及海外簽賬每月額外2.4%上限每月$200 。係再有2.4% ,即係起碼4.4%+最紅自主獎賞 第一次收到,不過飯卡黎,用唔著😭😭

請問你target幾多?

Kit Kwok (普通卡會員)
於2019年03月05日 11:54 PM發表

$6700 呢個好似無限定網上/海外簽賬, 但如果要食本身最紅網上海外簽賬2.4%即係起碼要再簽$3000先有4.4+ %啦

waikit2020 (無卡會員)
於2019年03月06日 10:53 PM發表

想問呢個 特選專有網上及海外簽賬 係咪同時可以同 普通個個網上及海外簽賬 同時雙食?

即係網上/海外簽賬滿個人目標消費額 即享2.4%+2.4%= 4.8%?

於2019年03月07日 11:16 AM發表

佢條款有寫,你再確認下,我睇左佢話得。

magicalan (普通卡會員)
於2019年03月08日 01:04 AM發表

目標13700..... ...

掂啦, 有張附屬卡用左30000, 打去問下係咪附屬卡都計.... 

kevinleung (無卡會員)
於2019年03月09日 01:53 PM發表

目標21700, 好想雪佢一排 等下一輪特選

但匯豐又有咁多其他野玩, contactless, 最紅網上海外... 

CCC (普通卡會員)
於2019年03月09日 05:24 PM發表

今日剛收到信要6400😀

moremiles (普通卡會員)
於2019年03月09日 08:14 PM發表

十年無特選過

waikit2020 (無卡會員)
於2019年03月09日 08:46 PM發表

網上/海外簽賬滿個人目標消費額 即享2.4%+2.4%= 4.8 ,但要消費夠額先得

EH1 (白金卡會員)
於2019年03月10日 12:28 AM發表

$1700目標☺️

CC (無卡會員)
於2019年03月10日 02:42 PM發表

附屬卡唔知計唔計

Well Done (金卡會員)
於2019年03月10日 07:30 PM發表

My target is $7100

Airbaby (普通卡會員)
於2019年03月10日 07:59 PM發表

請問使唔使用link再登記?

EH1 (白金卡會員)
於2019年03月10日 08:09 PM發表
Airbaby 於2019年03月10日 07:59 PM發表

請問使唔使用link再登記?

信上有link同電話號碼,用其中一種方式去登記

Wallace (無卡會員)
於2019年03月10日 09:26 PM發表

其實個個人個TARGET都唔同, 估計低D即係平時用得少, 我都係6千幾

stanley_ac (普通卡會員)
於2019年03月11日 08:28 AM發表

我次次target都over 2萬。。。

MODRIC (普通卡會員)
於2019年03月11日 08:32 AM發表

$15600 target😂

CC (無卡會員)
於2019年03月11日 09:47 AM發表

我問左,附屬卡唔計

Wallace (無卡會員)
於2019年03月11日 09:57 AM發表
MODRIC 於2019年03月11日 08:32 AM發表

你係咪好少用呢張卡?

primavez (普通卡會員)
於2019年03月11日 09:59 AM發表

係要3個月每個月都meet target, 定係每個月分開計?

rrj (普通卡會員)
於2019年03月11日 04:15 PM發表
primavez於2019年03月11日 09:59 AM發表

係要3個月每個月都meet target, 定係每個月分開計?

我理解是每個月分開計. 即喺果個月meet target的話,果個月的網上/海外有額外2.4%rebate. 唔meet target就無額外rebate.

柏思 (普通卡會員)
於2019年03月12日 09:38 AM發表
primavez於2019年03月11日 09:59 AM發表

每個月都要meet target

柏思 (普通卡會員)
於2019年03月12日 09:39 AM發表
MODRIC 於2019年03月11日 08:32 AM發表

Wallace於2019年03月11日 09:57 AM發表

你係咪好少用呢張卡?

我早前d promotion都玩曬,target係$11000

magicalan (普通卡會員)
於2019年03月13日 06:59 PM發表
CC於2019年03月11日 09:47 AM發表

我問左,附屬卡唔計

我自己張主卡有呢個promoto, 

咁我出比人用果張附屬卡如果本身meet target 唔知計唔計.

於2019年03月13日 06:59 PM發表
CC於2019年03月11日 09:47 AM發表

我問左,附屬卡唔計

magicalan於2019年03月13日 06:59 PM發表

我自己張主卡有呢個promoto, 

咁我出比人用果張附屬卡如果本身meet target 唔知計唔計.

睇條款 或者打比cs

發表回覆