富邦8x 日本

收藏 已收藏
會員主題
Joe Leung ( 普通卡會員 )
於2019年02月10日 03:37 PM發表

以為1月reset, 蝕左

Ippudo (普通卡會員)
於2019年02月10日 05:50 PM發表
Joe Leung於2019年02月10日 03:37 PM發表

以為1月reset, 蝕左

是3月?

ctcmilk (普通卡會員)
於2019年02月10日 06:09 PM發表

有aeon都唔洗帶富邦

MODRIC (普通卡會員)
於2019年02月10日 10:15 PM發表
ctcmilk於2019年02月10日 06:09 PM發表

有aeon都唔洗帶富邦

請問去日本用Aeon有咩優勝之處?

Sir Humphrey Appleby (金卡會員)
於2019年02月10日 11:18 PM發表
ctcmilk於2019年02月10日 06:09 PM發表

有aeon都唔洗帶富邦

MODRIC 於2019年02月10日 10:15 PM發表

https://www.aeon.com.hk/en/html/privilege/promotion_jpwavy_0119.html

MODRIC (普通卡會員)
於2019年02月11日 08:29 AM發表

有aeon都唔洗帶富邦

MODRIC 於2019年02月10日 10:15 PM發表

Sir Humphrey Appleby於2019年02月10日 11:18 PM發表

https://www.aeon.com.hk/en/html/privilege/promotion_jpwavy_0119.html

Thanks. 本身有HSBC VS 賞世界 咁如果洗唔夠$10,000都好似無著數

Dennis C F Chan (白金卡會員)
於2019年02月11日 09:09 AM發表

有aeon都唔洗帶富邦

Sir Humphrey Appleby於2019年02月10日 11:18 PM發表

MODRIC 於2019年02月11日 08:29 AM發表

Thanks. 本身有HSBC VS 賞世界 咁如果洗唔夠$10,000都好似無著數

Aeon 少 0.95% 手續費,$5000 以上已經較抵

c14101 (金卡會員)
於2019年02月11日 10:35 AM發表

HSBC VS 賞世界 3.6%
扣返 1.95% 手續費, 基本收 1.65%
滿$3,000可計埋「最紅網上及海外簽賬獎賞」+2%, 最高實收 3.65%

Aeon V / M / JCB 日本基本積分 1.2%
扣返 1% 手續費, 實收 0.2%
CUP 0% 手續費, 實收 1.2%
滿$2,000可計埋日本浪浪激賞, 2.2%~3.2%
滿$5,000, 3.2%~4.2%
滿$10,000, 5.2%~6.2%
滿$20,000, 10.2%~11.2%

-----------------------------

這貼講富邦,咁計埋佢唔好騎劫左

富邦 日本 8x, 3.6%
扣返 1.85% 手續費, 基本收 1.75%
抽獎果 d 唔識計, 睇彩數

Dennis C F Chan (白金卡會員)
於2019年02月11日 01:25 PM發表
c14101於2019年02月11日 10:35 AM發表

滿$3,000可計埋「最紅網上及海外簽賬獎賞」+2%, 最高實收 3.65%

抽獎當固定 2000 分一次,即係每單再加 $9.09 回贈

c14101 (金卡會員)
於2019年02月11日 02:51 PM發表
c14101於2019年02月11日 10:35 AM發表

Dennis C F Chan於2019年02月11日 01:25 PM發表

抽獎當固定 2000 分一次,即係每單再加 $9.09 回贈

補充一句, 富邦抽獎要每次簽賬滿HK$600, 每張卡於每個階段最多只有 6 次抽獎機會

發表回覆
發表回覆