白紙TU i

收藏 已收藏
會員主題
蔡振耀 ( 無卡會員 )
於2019年02月02日 07:52 PM發表

冇卡 冇借錢 但TU 落左I. 有咩方法提升

Kit Kwok (普通卡會員)
於2019年02月02日 08:40 PM發表

無乜可能喎 白紙係C

於2019年02月02日 08:41 PM發表

你係咪去左好多間銀行問過借貸 比人check左tu 定以前走過數呀

蔡振耀 (無卡會員)
於2019年02月02日 08:53 PM發表

2年前申請過一次卡 fail左之後冇申請過

蔡振耀 (無卡會員)
於2019年02月02日 08:55 PM發表
Kit Kwok於2019年02月02日 08:41 PM發表

你係咪去左好多間銀行問過借貸 比人check左tu 定以前走過數呀

如果呢個情況有咩方法升返TU

V7 (金卡會員)
於2019年02月02日 09:12 PM發表
Kit Kwok於2019年02月02日 08:41 PM發表

蔡振耀於2019年02月02日 08:55 PM發表

無信貸,無得升...

蔡振耀 (無卡會員)
於2019年02月02日 09:31 PM發表

蔡振耀於2019年02月02日 08:55 PM發表

V7於2019年02月02日 09:12 PM發表

無信貸,無得升...

要借財仔再還?

Dennis C F Chan (白金卡會員)
於2019年02月02日 10:16 PM發表

試下開財仔信用卡,每月用少少 (記得還 full pay),TU 慢慢就會升

蔡振耀 (無卡會員)
於2019年02月02日 10:21 PM發表
Dennis C F Chan於2019年02月02日 10:16 PM發表

試下開財仔信用卡,每月用少少 (記得還 full pay),TU 慢慢就會升

Aeon 都唔出卡比我。我用入16000。有曬3個月證明

試緊安信。

蔡振耀 (無卡會員)
於2019年02月02日 10:29 PM發表

有冇話visa master 銀聯 邊張易D批

smoky (普通卡會員)
於2019年02月03日 12:23 AM發表

AEON都唔批,真係大獲左d,試下enjoy吧

蔡振耀 (無卡會員)
於2019年02月03日 02:13 AM發表
smoky於2019年02月03日 12:23 AM發表

AEON都唔批,真係大獲左d,試下enjoy吧

因為我16000入息都唔算低而且我3個月既糧單都有 唔批既最大原因100%係爛TU。 所以極難解決 有冇人知tu會唔會自己升

蔡振耀 (無卡會員)
於2019年02月03日 02:16 AM發表

有冇人知。如果係咁借財仔錢 再FULL PAY。TU會唔會升返E

calbee (普通卡會員)
於2019年02月03日 08:49 AM發表

第一張用自己出糧既銀行出信用卡穩陣

蔡振耀 (無卡會員)
於2019年02月03日 08:53 AM發表
calbee於2019年02月03日 08:49 AM發表

第一張用自己出糧既銀行出信用卡穩陣

我用HSBC. 批卡勁難

於2019年02月03日 09:06 AM發表

Enjoycard囉 好似有d信用卡基本係人都批😂你自己搵下 唯有係咁。同上網睇都係話借筆錢之後按時按金額還制造個好記錄 不過呢個都係上網睇番黎, 未試過,所有有無用我都唔知 同一定有原因先會落到I 同會連aeon都唔批比你 ,係你唔記得左,咁都無人幫到你。

蔡振耀 (無卡會員)
於2019年02月03日 09:29 AM發表
Kit Kwok於2019年02月03日 09:06 AM發表

Enjoycard囉 好似有d信用卡基本係人都批😂你自己搵下 唯有係咁。同上網睇都係話借筆錢之後按時按金額還制造個好記錄 不過呢個都係上網睇番黎, 未試過,所有有無用我都唔知 同一定有原因先會落到I 同會連aeon都唔批比你 ,係你唔記得左,咁都無人幫到你。

Enjoy card定安信張wewa易D.

債主臨門 (普通卡會員)
於2019年02月03日 11:27 AM發表
Kit Kwok於2019年02月03日 09:06 AM發表

蔡振耀於2019年02月03日 09:29 AM發表

試試enjoy 消費卡,入錢先可以用

於2019年02月03日 11:56 AM發表

債主臨門於2019年02月03日 11:27 AM發表

呢張卡對 TU 的幫助是?

債主臨門 (普通卡會員)
於2019年02月03日 12:06 PM發表

債主臨門於2019年02月03日 11:27 AM發表

Dennis C F Chan於2019年02月03日 11:56 AM發表

呢張卡對 TU 的幫助是?

純粹試試

蔡振耀 (無卡會員)
於2019年02月03日 01:15 PM發表

仲有咩方法。 如果借財仔錢。2-3日後全部還會唔會升到TU。因為aeon唔批 極絕望

蔡振耀 (無卡會員)
於2019年02月03日 01:17 PM發表

其實有冇話visa master 銀聯 邊張會易批D

et666 (無卡會員)
於2019年02月06日 11:49 AM發表

EAON 都唔批 當然可能有某原因.

"借財仔錢。2-3日後全部還"點會升到TU.  玩咩!

起碼分6期供完至似樣啦係咪.

cschan (普通卡會員)
於2019年02月07日 01:57 AM發表

拎銀行一個月內發出拒絕你申請信用卡嘅信件,Send email 去TU,可以免費拎一份詳細嘅報告

印象中最近有人試過因為身份證比人盜用連TU都拉到好低,所以睇一睇發生過咩事穩陣啲

於2019年02月07日 09:43 AM發表
cschan於2019年02月07日 01:57 AM發表

拎銀行一個月內發出拒絕你申請信用卡嘅信件,Send email 去TU,可以免費拎一份詳細嘅報告

印象中最近有人試過因為身份證比人盜用連TU都拉到好低,所以睇一睇發生過咩事穩陣啲

如果你指年初一前被人推返上黎嗰篇身份盜用文,嗰單已經係兩年前的事

發表回覆