支付寶豚年有褔機 可享高達 $888 電子禮券

收藏 已收藏
會員主題
ringo12 ( 普通卡會員 )
於2019年01月28日 07:50 AM發表

集齊「福機」印花即可享高達$888電子禮券 https://render.alipay.hk/p/s/hkwallet/landing/newyear

大家拿到的禮券是多少?

memebebe (無卡會員)
於2019年02月09日 08:15 PM發表

兩次都係6.8 :(

hkstock (普通卡會員)
於2019年02月09日 11:23 PM發表

8.8x3 6.8x1

moremiles (普通卡會員)
於2019年02月10日 12:09 AM發表

6.8,8.8

michael0927 (普通卡會員)
於2019年02月10日 04:12 PM發表

中一次18蚊,但多得呢張18蚊,令到我喺百佳比錢自動扣左呢18,而唔扣較早到期既百佳15蚊券😪,真係估佢唔到。

卡奴 (普通卡會員)
於2019年02月10日 06:09 PM發表
michael0927於2019年02月10日 04:12 PM發表

中一次18蚊,但多得呢張18蚊,令到我喺百佳比錢自動扣左呢18,而唔扣較早到期既百佳15蚊券😪,真係估佢唔到。

估到喎,佢有大扣大,如果有6.8都扣唔到就到期既3蚊劵架

Hei0722 (無卡會員)
於2019年02月10日 07:38 PM發表

今日唔知做咩去一粥麵俾錢 嘟完之後要我打密碼 跟住話交易失敗 最後俾八達通算

traveltravel (普通卡會員)
於2019年02月23日 09:09 AM發表

6.8 利是就到期,有無乜野差不多價錢既野好買?

wudela (普通卡會員)
於2019年02月23日 10:25 AM發表
traveltravel於2019年02月23日 09:09 AM發表

咁都要問?

VMAE (普通卡會員)
於2019年02月23日 05:13 PM發表
traveltravel於2019年02月23日 09:09 AM發表

wudela於2019年02月23日 10:25 AM發表

咁都要問?

咪係,無野買咪去"0066"買

於2019年02月23日 05:21 PM發表

因為真係諗唔到有乜野 7.8既野買😅。有時我都會去 0066,短程先會用, 所以都重有剩。

VMAE (普通卡會員)
於2019年02月23日 05:35 PM發表
traveltravel於2019年02月23日 05:21 PM發表

因為真係諗唔到有乜野 7.8既野買😅。有時我都會去 0066,短程先會用, 所以都重有剩。

去客務話唔好意思 唔搭啦 唔該

於2019年02月23日 06:48 PM發表

咁都得?!

tomatofish (無卡會員)
於2019年02月23日 09:53 PM發表

EH1 (白金卡會員)
於2019年02月23日 11:32 PM發表
Hei0722於2019年02月10日 07:38 PM發表

今日唔知做咩去一粥麵俾錢 嘟完之後要我打密碼 跟住話交易失敗 最後俾八達通算

我今日用都要我確認pay然後打密碼,如果喺地牢電話突然斷訊號唔知會點
用慣apple Google pay一pay完就收埋部電話,但係支唔得,要望住佢得為止

出左張信用卡點都用多過擺! (普通卡會員)
於2019年02月24日 01:30 AM發表

咁都要問?

一般消費用咗佢就得

其實諗到啱用啱駛咪藉優惠推廣,幫自己慳錢;冇嘢啱買咪唔好買,無謂為買而買,為消費而消費

於2019年02月24日 08:27 AM發表

咁都要問?

出左張信用卡點都用多過擺!於2019年02月24日 01:30 AM發表

一般消費用咗佢就得

其實諗到啱用啱駛咪藉優惠推廣,幫自己慳錢;冇嘢啱買咪唔好買,無謂為買而買,為消費而消費

我好少買野,所以應該都係幫阿媽買百佳

以太 (金卡會員)
於2019年02月24日 11:07 AM發表

咁都要問?

出左張信用卡點都用多過擺!於2019年02月24日 01:30 AM發表

一般消費用咗佢就得

+++++++++++++++++++++

"冇嘢啱買咪唔好買,無謂為買而買,為消費而消費"

講得好好, 夾硬買真係浪費金錢

發表回覆