找人用信用卡代買 有報酬

收藏 已收藏
會員主題
找人代買 ( 無卡會員 )
於2019年01月05日 04:52 PM發表

其實我不太清楚應該要發在哪

想在BlueNile買一份禮物送給朋友

可是付款方式只有信用卡和電匯

而我沒有信用卡

有人能幫忙代買嗎?

會有報酬 需要多少請連絡我

我可以提供身分證照片和住址等個人資料作保證

買的東西大約$6500左右

會在3月底購買

到時候一手交錢 一手交貨

丹尼爾 (黑卡會員)
於2019年01月05日 05:00 PM發表

tap and go master card download app, 即出虛擬信用卡號碼,去完711入錢後,即時可用

找人代買 (無卡會員)
於2019年01月05日 05:05 PM發表

呢個都用得?

安全代碼呢? 20190105170555_5c3073734bd51.jpg

Dennis C F Chan (白金卡會員)
於2019年01月05日 05:32 PM發表
找人代買於2019年01月05日 05:05 PM發表

呢個都用得?

安全代碼呢? 20190105170555_5c3073734bd51.jpg

卡背有印,虚擬卡喺 app 有顯示

Hawking (金卡會員)
於2019年01月05日 06:10 PM發表

Just follow the suggestion of chings, you will get the things done!

Kit Kwok (無卡會員)
於2019年01月05日 09:14 PM發表

是但申請張啦

uncle sam (金卡會員)
於2019年01月11日 12:15 AM發表

網上騙案時有發生,點肯定此等個人資料是你本人並且全屬真實?

於2019年01月11日 08:39 AM發表

我會叫佢比左錢我先幫佢買

Darren Darren (普通卡會員)
於2019年01月11日 10:58 AM發表

Tap & Go啦

下載教學: https://www.tapngo.com.hk/chi/apply.html

現金增值: https://www.tapngo.com.hk/chi/value_cash.html

識用轉數快/銀行增,就銀行即刻過全數入去。 唔識就分幾日增值,因為每日最高增3000現金。

於2019年01月11日 11:06 AM發表

其實除非一個朋友親戚屋企人都無先要勞煩網上呀豬呀狗買🤔 一係就呃人就真

w__w (金卡會員)
於2019年01月11日 01:01 PM發表

Tap & Go即買即用, 破產/綜援都用得

美美 (無卡會員)
於2019年01月11日 04:29 PM發表

沒家人可以理解,但沒有朋友、同事

moremiles (普通卡會員)
於2019年01月11日 06:12 PM發表
找人代買於2019年01月05日 04:52 PM發表

其實我不太清楚應該要發在哪

想在BlueNile買一份禮物送給朋友

可是付款方式只有信用卡和電匯

而我沒有信用卡

有人能幫忙代買嗎?

會有報酬 需要多少請連絡我

我可以提供身分證照片和住址等個人資料作保證

買的東西大約$6500左右

會在3月底購買

到時候一手交錢 一手交貨