中銀雙幣卡 < 大灣區一卡通 > 銀聯閃付交易 4% / 2% 現金回贈 (至 2019-12-31)

收藏 已收藏
會員主題
Dennis C F Chan ( 白金卡會員 )
於2019年01月01日 01:12 AM發表

https://www.bochk.com/creditcard/pdf/chi/card/gba_TnC.pdf

條款跟 2018 年一樣,每曆月最高可獲港幣 100 元現金回贈

出左張信用卡點都用多過擺! (普通卡會員)
於2019年01月01日 01:18 AM發表

萬眾期待嘅結果出爐,冇多冇少,(暫時)可以安心

老納 (金卡會員)
於2019年01月01日 01:19 AM發表

似想推人用杯卡

Elias** (普通卡會員)
於2019年01月01日 08:04 AM發表

我覺得中银同工行大方向,以每月送你$100keep住用家

achan555 (普通卡會員)
於2019年01月01日 10:14 AM發表
Elias**於2019年01月01日 08:04 AM發表

工行100你講緊係愛港澳?

於2019年01月01日 10:24 AM發表
Elias**於2019年01月01日 08:04 AM發表

achan555於2019年01月01日 10:14 AM發表

Yes

於2019年01月01日 10:24 AM發表

achan555於2019年01月01日 10:14 AM發表

del

遠方故事 (無卡會員)
於2019年01月01日 12:18 PM發表

請問呢個需要登記的嗎?

Dennis C F Chan (白金卡會員)
於2019年01月01日 12:24 PM發表
遠方故事於2019年01月01日 12:18 PM發表

請問呢個需要登記的嗎?

No need

ctcmilk (普通卡會員)
於2019年01月01日 01:08 PM發表

本身有銀聯其實係咪話壞卡就自動轉大媽卡?

hkicarus (金卡會員)
於2019年01月01日 03:26 PM發表
ctcmilk於2019年01月01日 01:08 PM發表

不是

Calx901 (無卡會員)
於2019年01月01日 03:42 PM發表
ctcmilk於2019年01月01日 01:08 PM發表

hkicarus於2019年01月01日 03:26 PM發表

不是

https://www.bochk.com/creditcard/pdf/chi/Bay_Card_Conversion_Website_Announcement.pdf

2018917有新發、續期補發銀銀聯雙幣/亮起來銀銀聯雙幣1提升至上圖有銀聯閃付(QuickPass感應式支付)功能銀雙幣<大灣區一卡通>2信用卡賬戶號碼及現有的各項服務年費及收費將維持不變

ctcmilk (普通卡會員)
於2019年01月01日 03:42 PM發表

hkicarus於2019年01月01日 03:26 PM發表

不是

https://www.bochk.com/creditcard/pdf/chi/Bay_Card_Conversion_Website_Announcement.pdf
噤呢個係講緊咩卡?

hkicarus (金卡會員)
於2019年01月01日 04:19 PM發表

不是

Calx901於2019年01月01日 03:42 PM發表

2018917有新發、續期補發銀銀聯雙幣/亮起來銀銀聯雙幣1提升至上圖有銀聯閃付(QuickPass感應式支付)功能銀雙幣<大灣區一卡通>2信用卡賬戶號碼及現有的各項服務年費及收費將維持不變

Oh sorry

留意唔到添

waikit2020 (無卡會員)
於2019年01月01日 05:59 PM發表

本身有銀聯雙幣,12月尾中銀掛號左張大媽白金卡比我,聽聞因為銀聯雙幣正式收檔?

wscstephen (無卡會員)
於2019年01月02日 01:31 PM發表
Dennis C F Chan於2019年01月01日 01:12 AM發表

https://www.bochk.com/creditcard/pdf/chi/card/gba_TnC.pdf

條款跟 2018 年一樣,每曆月最高可獲港幣 100 元現金回贈

Wechat pay 計唔計現金回贈??

vyz (普通卡會員)
於2019年01月02日 01:53 PM發表
Dennis C F Chan於2019年01月01日 01:12 AM發表

wscstephen於2019年01月02日 01:31 PM發表

Wechat pay 計唔計現金回贈??

v7 點加cup? 🙄

會員 21078 (普通卡會員)
於2019年01月03日 10:52 AM發表

請問呢張批咭要幾耐? 上年 12 月中 online 申請, 唔知新年拎到未...

Hawking (金卡會員)
於2019年01月03日 12:01 PM發表

Good.

Thank you for your info.

wudela (普通卡會員)
於2019年01月03日 02:27 PM發表
會員 21078於2019年01月03日 10:52 AM發表

請問呢張批咭要幾耐? 上年 12 月中 online 申請, 唔知新年拎到未...

我係新客, 4/11分別申請icard同大灣, 6/11打黎confirm, 21/12收到icard, 31/12收埋大灣。

UnicornSmegma (普通卡會員)
於2019年01月04日 06:45 PM發表

請問除咗申請多次,有冇辦法白金upgrade做鑽石?夠年薪,用緊中銀出糧。

김과장 (無卡會員)
於2019年01月04日 08:51 PM發表
UnicornSmegma於2019年01月04日 06:45 PM發表

請問除咗申請多次,有冇辦法白金upgrade做鑽石?夠年薪,用緊中銀出糧。

申請啦,我同你一樣,網上申請乜都唔洗交即日批咁滯

會員 21078 (普通卡會員)
於2019年01月05日 03:57 PM發表
UnicornSmegma於2019年01月04日 06:45 PM發表

김과장於2019年01月04日 08:51 PM發表

舊客批得咁快?

noidea (無卡會員)
於2019年01月05日 05:49 PM發表

本身係舊客,星期三申請,星期五就收到EMAIL話批咗

tomia (無卡會員)
於2019年01月05日 06:54 PM發表

係咪一樣支付寶過數都有回贈?

uncle sam (金卡會員)
於2019年01月05日 06:56 PM發表

김과장於2019年01月04日 08:51 PM發表

會員 21078於2019年01月05日 03:57 PM發表

舊客批得咁快?

現有客戶網上申請六天收到卡(郵寄)

發表回覆
發表回覆