支付宝印花大缩水

收藏 已收藏
會員主題
moneymaker2017 ( 金卡會員 )
於2019年01月01日 12:12 AM發表

宜加每3個印花只可換$3😲

arar (普通卡會員)
於2019年01月01日 12:13 AM發表

好彩中銀仲有5蚊

moneymaker2017 (金卡會員)
於2019年01月01日 12:15 AM發表

太多人玩。見百佳宜加好多c9阿叔都用支HK俾$。😣

EH1 (白金卡會員)
於2019年01月01日 12:25 AM發表

$3加埋受箭$2當係$5...

於2019年01月01日 12:34 AM發表
EH1於2019年01月01日 12:25 AM發表

$3加埋受箭$2當係$5...

缩水、缩水、缩水😭😭

ray56 (普通卡會員)
於2019年01月01日 12:38 AM發表

攪x錯!

hahagogo (普通卡會員)
於2019年01月01日 01:22 AM發表

唉! 越多越縮皮..😥😥😥

出左張信用卡點都用多過擺! (普通卡會員)
於2019年01月01日 01:27 AM發表

變咗$6減$3囉

R.LAU (普通卡會員)
於2019年01月01日 01:41 AM發表

最好好似v7咁乜都冇,草草收場,用番八仔快好多。

to3802 (金卡會員)
於2019年01月01日 10:35 AM發表

大快樂果D用支HK,可以食埋某D信用卡的飲食/網上之類回贈,速度亦算OK,支HK仍然係首選~

美心西餅亦試過 BEAVS 係計飲食,繁忙時間買個包,支HK都唔太慢,快過 A,G,S PAY 好多。

ctcmilk (普通卡會員)
於2019年01月01日 11:02 AM發表

由11月開始1號第一次轉賬就拎到3個印花

econryan (無卡會員)
於2019年01月01日 11:04 AM發表

支付寶用HSBC計唔計網上簽賬?請問有冇人實測試過?謝謝!

大埔S700I (普通卡會員)
於2019年01月01日 11:04 AM發表
to3802於2019年01月01日 10:35 AM發表

大快樂果D用支HK,可以食埋某D信用卡的飲食/網上之類回贈,速度亦算OK,支HK仍然係首選~

美心西餅亦試過 BEAVS 係計飲食,繁忙時間買個包,支HK都唔太慢,快過 A,G,S PAY 好多。

飲食卡其中一張係HSBC VS卡配最紅倍數. 即係我綁佢落支付寶黎食飯都會計HSBC餐飲簽帳嗎?

於2019年01月01日 11:06 AM發表
econryan於2019年01月01日 11:04 AM發表

支付寶用HSBC計唔計網上簽賬?請問有冇人實測試過?謝謝!

睇吓呢幅經典圖……

c14101 (金卡會員)
於2019年01月01日 11:08 AM發表

ALI + BEA VS 計餐飲?咁有冇收到快餐日 10%?

EH1 (白金卡會員)
於2019年01月01日 11:09 AM發表

但我研究唔到點樣用先出到parknshop商戶名

On Kaujai (無卡會員)
於2019年01月01日 11:18 AM發表

$3真係無乜吸引力,會用返2%AAVS

宜家又ban晒一機/一卡多户可以拎到印花但減唔到錢

於2019年01月01日 11:22 AM發表

c14101於2019年01月01日 11:08 AM發表

ALI + BEA VS 計餐飲?咁有冇收到快餐日 10%?

快餐日講明係Google / Apple PAY……

於2019年01月01日 11:32 AM發表
ctcmilk於2019年01月01日 11:02 AM發表

一次拎到三個印花???

於2019年01月01日 11:35 AM發表
ctcmilk於2019年01月01日 11:02 AM發表

moneymaker2017於2019年01月01日 11:32 AM發表

一次拎到三個印花???

11月開始已經做緊呢樣

10日可以打爆12個印花

於2019年01月01日 11:38 AM發表

剛試轉。真係喎😱😱

domfks (普通卡會員)
於2019年01月01日 11:49 AM發表

而家C9 都識用相信印花回贈好快 $3變 $2 再變 $1.

kk88168 (普通卡會員)
於2019年01月01日 11:59 AM發表

縮水都會用,好多快餐店冇paywave paypass, 用Alipay食到中銀icard/大媽區

於2019年01月01日 12:00 PM發表
domfks 於2019年01月01日 11:49 AM發表

而家C9 都識用相信印花回贈好快 $3變 $2 再變 $1.

百佳情況最嚴重,見到好多阿叔阿嬸都用支HK俾錢,搞到宜加d獎賞分薄哂😫😫

於2019年01月01日 12:04 PM發表
kk88168於2019年01月01日 11:59 AM發表

縮水都會用,好多快餐店冇paywave paypass, 用Alipay食到中銀icard/大媽區

合乎國情國策,要吸引多d人用國產信用卡😕

VMAE (普通卡會員)
於2019年01月01日 12:07 PM發表
kk88168於2019年01月01日 11:59 AM發表

吉野家即將裝設paywave paypass

裝好後我不會再用八達通/支

發表回覆