銀聯華潤萬家 / U 購 / Vango新推廣

收藏 已收藏
會員主題
CCC ( 普通卡會員 )
於2018年12月28日 07:24 PM發表

20181228192406_5c2607d65a300.jpg華潤萬家 / U 購 / Vango 又有新推廣

Kit Kwok (普通卡會員)
於2019年01月11日 03:55 PM發表
Kit Kwok於2019年01月11日 12:27 PM發表

都係一樣問題 邊張做手機閃付比較快同無咁易付款失敗呢? 因為大灣卡個張真係慢同易失敗 一單交易要過2-3次機會比人藐

出左張信用卡點都用多過擺!於2019年01月11日 02:19 PM發表

你張大媽卡咁新都經常閃付失敗?

依家好多鋪用果部感應式支付卡機,成日搵嘢蓋住銀聯同QuickPass個ICON,想閃付都唔得

KAREN PANG於2019年01月11日 03:52 PM發表

請問渣打銀行提款咭(卡面有銀聯兩字)是否可以用於這個優惠?

用過東亞個張同中銀大灣卡 東亞係好d 基本上銀聯卡做閃付仲係好廢, 係慢同好慢既分別。所以想知邊張感應比較好

於2019年01月11日 03:56 PM發表
Kit Kwok於2019年01月11日 12:27 PM發表

都係一樣問題 邊張做手機閃付比較快同無咁易付款失敗呢? 因為大灣卡個張真係慢同易失敗 一單交易要過2-3次機會比人藐

出左張信用卡點都用多過擺!於2019年01月11日 02:19 PM發表

依家好多鋪用果部感應式支付卡機,成日搵嘢蓋住銀聯同QuickPass個ICON,想閃付都唔得

KAREN PANG於2019年01月11日 03:52 PM發表

銀聯推廣好多時都係東亞,恆生,匯豐,中銀銀聯信用卡同中銀,渣打atm卡都中。當然每個優惠都自己睇番條款啦唔好靠哂人😂

於2019年01月11日 03:58 PM發表

Dennis C F Chan於2019年01月11日 01:18 PM發表

其實係咪關 hardware 事多過關邊張卡事呢?

我覺得卡都有影響 同銀聯信用卡既資料其實唔多人去研究。希望有達人可以做評測 相信有用過睇x 斯d廢文哈哈😂😂

出左張信用卡點都用多過擺! (普通卡會員)
於2019年01月11日 04:46 PM發表

其實呢個POST #1幅圖仲有下半部分嘅,答案係度:

extrashot (普通卡會員)
於2019年01月11日 06:25 PM發表

ICBC app 不斷 "通訊中,請稍後" 有無人用到?

~~~~

已經用得返。

EH1 (白金卡會員)
於2019年01月11日 07:48 PM發表

我今日又係用中銀大灣綠燈,等一陣然後話過唔到,然後部pos仲hang埋,後面有5-6個人排緊隊,等咗好耐部pos得返我用icbc頂上ok,不過上次icbc都試過出紅燈

我覺得匯豐東亞apple pay似乎比較穩陣

Kitty Lock (普通卡會員)
於2019年01月12日 06:59 PM發表

今日華潤超市高露潔牙膏孖裝連贈品買一送一, 限量350套 20190112185929_5c39c8911d75a.jpg

superlaw (普通卡會員)
於2019年01月12日 08:22 PM發表

今日  華潤 , 過 $60 但阿姐唔畀用會員 9 折, 只可 -20 或 會員 9 折二揀一, 

用 ICBC app + 拍電話,  部咭機 問攞 密碼,

直按 enter , 然後 connect 成分鐘先 approved., 

睇app 交易紀錄有減 20 

EH1 (白金卡會員)
於2019年01月12日 08:25 PM發表
superlaw於2019年01月12日 08:22 PM發表

今日  華潤 , 過 $60 但阿姐唔畀用會員 9 折, 只可 -20 或 會員 9 折二揀一, 

直按 enter , 然後 connect 成分鐘先 approved., 

唔係95折咩?

如果我唔提減$20,淨係話用閃付咁會唔會得

moneymaker2017 (金卡會員)
於2019年01月12日 09:18 PM發表
superlaw於2019年01月12日 08:22 PM發表

EH1於2019年01月12日 08:25 PM發表

唔係95折咩?

想咋咋遞遞🙅😛

Kitty Lock (普通卡會員)
於2019年01月12日 09:49 PM發表

唔係95折咩?

moneymaker2017於2019年01月12日 09:18 PM發表

想咋咋遞遞🙅😛

係唔可以有雙重優惠,所以我今日 都冇用到華潤卡滿$60有95折個優惠

Moon Moon (普通卡會員)
於2019年01月12日 11:10 PM發表
Kitty Lock於2019年01月12日 06:59 PM發表

今日華潤超市高露潔牙膏孖裝連贈品買一送一, 限量350套 20190112185929_5c39c8911d75a.jpg

請問邊間分店?我屋企個間好細,唔覺有

EH1 (白金卡會員)
於2019年01月13日 02:49 AM發表

Tap and go銀聯其實都加到apple pay
唔知買$50嘢,tap and go銀聯賬戶要夠$30定$50先過到呢

Dennis C F Chan (白金卡會員)
於2019年01月13日 08:23 AM發表
EH1於2019年01月13日 02:49 AM發表

唔知買$50嘢,tap and go銀聯賬戶要夠$30定$50先過到呢

好似無案例成功用到 Tap & Go Apple Pay

superlaw (普通卡會員)
於2019年01月13日 09:42 AM發表

唔係95折咩?

sorry, 唔記得 95 定 9 折

另外我覺得唔出聲係得, apple pay 班人咪可以唔出聲就咁話 apple pay.

Android就難 D, 因為要同佢講用銀聯閃付, 收銀姐姐一聽到就 內分泌通知佢個腦 再 cut 你優惠

按道理銀聯回畀我, 關華潤 L 事, 況且可能我當日已經用過一次, 唔會再減 20, 

moneymaker2017 (金卡會員)
於2019年01月13日 10:39 AM發表

唔係95折咩?

superlaw於2019年01月13日 09:42 AM發表

另外我覺得唔出聲係得, apple pay 班人咪可以唔出聲就咁話 apple pay.

Android就難 D, 因為要同佢講用銀聯閃付, 收銀姐姐一聽到就 內分泌通知佢個腦 再 cut 你優惠

按道理銀聯回畀我, 關華潤 L 事, 況且可能我當日已經用過一次, 唔會再減 20, 

百佳同聖安娜都可以用会員,再用支HK扣💲3印花券啦😯

EH1 (白金卡會員)
於2019年01月13日 11:00 AM發表

唔係95折咩?

superlaw於2019年01月13日 09:42 AM發表

Apple pay都應該要講拍銀聯,如果唔係阿姐撳vm會過唔到,好似

可能都係因為咁啲閃付優惠幅度可以大啲,唔似vm拍卡咁可以比人偷雞

EH1 (白金卡會員)
於2019年01月13日 11:03 AM發表

Dennis C F Chan於2019年01月13日 08:23 AM發表

過唔到定 減唔到定 無人試過?
我可以犧牲小我去試吓

manabu (無卡會員)
於2019年01月13日 12:59 PM發表

Dennis C F Chan於2019年01月13日 08:23 AM發表

EH1於2019年01月13日 11:03 AM發表

我可以犧牲小我去試吓

Tap&Go 銀聯根本加唔到入apple pay

EH1 (白金卡會員)
於2019年01月13日 01:24 PM發表

EH1於2019年01月13日 11:03 AM發表

我可以犧牲小我去試吓

manabu於2019年01月13日 12:59 PM發表

Tap&Go 銀聯根本加唔到入apple pay

如果你有iPhone可以試下 加到的

Trial (普通卡會員)
於2019年01月13日 02:47 PM發表
Kitty Lock於2019年01月12日 06:59 PM發表

剛才買仲有,分店無宣傳,直接問收銀才確定仲有quota

於2019年01月13日 04:12 PM發表

今日特價係雙飛人藥水

magicalan (普通卡會員)
於2019年01月13日 04:14 PM發表

無得買大金額再分卡比, 以前300-100

於2019年01月13日 04:16 PM發表
magicalan於2019年01月13日 04:14 PM發表

買大額請去另外兩間超市

個人而言,$50 減 $20 易食過 $300 / $500 - $XX 好多

ggvv (無卡會員)
於2019年01月13日 07:45 PM發表
magicalan於2019年01月13日 04:14 PM發表

Dennis C F Chan於2019年01月13日 04:16 PM發表

買大額請去另外兩間超市

個人而言,$50 減 $20 易食過 $300 / $500 - $XX 好多

大金額未有過$500減$200!Le 果discount 多D!

發表回覆
發表回覆