最紅熱捧限定 - 759阿信屋

收藏 已收藏
會員主題
Kitty Lock ( 普通卡會員 )
於2018年12月06日 08:18 PM發表

由2018年12月7日至13日,憑滙豐信用卡於759阿信屋、759 Kawaiiland、759阿信屋急凍食品市場及759阿信屋超級市場透過流動電話付款(Apple Pay、Google Pay™或Samsung Pay)可享以下優惠:

單一簽賬付款淨額滿港幣70元或以上,即減港幣20元

有關店舖地址詳情,請瀏覽www.759store.com。

「最紅熱捧限定」將個個月送上新款優惠,敬請密切留意。

https://www.redhotoffers.hsbc.com.hk/tc/latest-offers/red-hot-flash-special/759store/

Inesyeah (普通卡會員)
於2018年12月06日 10:18 PM發表

好在今日冇買😻

Hawking (金卡會員)
於2018年12月06日 10:27 PM發表

Not bad. Ching: thank you for your info.

Well Done (金卡會員)
於2018年12月06日 10:34 PM發表

A small and nice X'mas gift!

michael0927 (普通卡會員)
於2018年12月06日 11:17 PM發表

呢個易食呀~

Kitty Lock (普通卡會員)
於2018年12月07日 12:03 AM發表
Hawking於2018年12月06日 10:27 PM發表

Not bad. Ching: thank you for your info.

我係師姐嚟㗎 ;)

Hawking (金卡會員)
於2018年12月07日 12:12 AM發表
Hawking於2018年12月06日 10:27 PM發表

Kitty Lock於2018年12月07日 12:03 AM發表

我係師姐嚟㗎 ;)

Soooorry...

hang1668 (無卡會員)
於2018年12月07日 12:24 AM發表

獅子年尾賣大包sad

以太 (金卡會員)
於2018年12月07日 12:32 AM發表

Kitty Lock於2018年12月07日 12:03 AM發表

我係師姐嚟㗎 ;)

+++++++++++++

多謝 Kitty 師姊, 呢個 promote arm 用 ~

於2018年12月07日 06:47 AM發表

我係師姐嚟㗎 ;)

以太於2018年12月07日 12:32 AM發表

+++++++++++++

多謝 Kitty 師姊, 呢個 promote arm 用 ~

師兄用客氣呢!我也是在這個平台全靠其他師兄師姐教路才可攞盡信用咭優惠的。

今次這個759優惠加上會員折扣(上星期有77折)都唔錯!

逆流大叔 (普通卡會員)
於2018年12月07日 11:12 AM發表

謝謝分享,如果出年759 納入埋賞家居就重好。

VMAE (普通卡會員)
於2018年12月07日 11:18 AM發表
逆流大叔於2018年12月07日 11:12 AM發表

已納入左

walkingdead (普通卡會員)
於2018年12月07日 12:20 PM發表
hang1668於2018年12月07日 12:24 AM發表

獅子年尾賣大包sad

上年半價買HKTV券應該係最抵crying

Wah On (無卡會員)
於2018年12月07日 01:28 PM發表

好似差咗小小。 別人3O一20

於2018年12月07日 03:39 PM發表

VMAE於2018年12月07日 11:18 AM發表

已納入左

冇喎? ching邊度有得睇? 20181207153929_5c0a23b1cc656.jpg

薯仔 (金卡會員)
於2018年12月07日 03:45 PM發表

已納入左

逆流大叔於2018年12月07日 03:39 PM發表

冇喎? ching邊度有得睇? 20181207153929_5c0a23b1cc656.jpg

https://www.hongkongcard.com/forum/show/25966

自己搵下

於2018年12月07日 07:42 PM發表

已納入左

薯仔於2018年12月07日 03:45 PM發表

https://www.hongkongcard.com/forum/show/25966

自己搵下

唔該哂, 上網揾佢條link睇唔見有。 咁就好正,用張賞家居x5 買

https://www.redhotoffers.hsbc.com.hk/tc/rewards/red-hot-rewards-of-your-choice/popup-home

lee0922 (普通卡會員)
於2018年12月07日 09:35 PM發表

已納入左

自己搵下

逆流大叔於2018年12月07日 07:42 PM發表

唔該哂, 上網揾佢條link睇唔見有。 咁就好正,用張賞家居x5 買

https://www.redhotoffers.hsbc.com.hk/tc/rewards/red-hot-rewards-of-your-choice/popup-home

759唔係下年1月1日先開始有5X咩?呢個推廣係今年12月7日至13日喎

chromeos (無卡會員)
於2018年12月07日 09:37 PM發表

店內大範圍貼晒紙

77折後再減20

Jack Chan (無卡會員)
於2018年12月07日 10:09 PM發表

已納入左

自己搵下

逆流大叔於2018年12月07日 07:42 PM發表

lee0922於2018年12月07日 09:35 PM發表

759唔係下年1月1日先開始有5X咩?呢個推廣係今年12月7日至13日喎

其實問題一開始係講出年759 納入埋賞家居

於2018年12月07日 10:31 PM發表

唔知點解頭先喺759 用唔到samsung pay,decline咗!

我眼見其他人客都有相同問題,所以最後乜都冇買!

Kevin Lee (普通卡會員)
於2018年12月07日 10:47 PM發表

好多間都冇洗衣球賣

chromeos (無卡會員)
於2018年12月07日 11:07 PM發表
Kevin Lee於2018年12月07日 10:47 PM發表

好多間都冇洗衣球賣

買洗衣液都OK

eewai (無卡會員)
於2018年12月07日 11:10 PM發表
Kitty Lock於2018年12月07日 10:31 PM發表

唔知點解頭先喺759 用唔到samsung pay,decline咗!

我眼見其他人客都有相同問題,所以最後乜都冇買!

我今日係759用Samsung Pay無問題

lee0922 (普通卡會員)
於2018年12月07日 11:42 PM發表

有無人試過 Apple Pay in app 俾錢計唔計網上 5X?

jokelib (白金卡會員)
於2018年12月08日 12:59 AM發表

$91 折前最高 discount rate

發表回覆