恆生卡逢星期五,六及日於7-11,單一簽帳滿$60,送高達$20cash dollars

收藏 已收藏
會員主題
丹尼爾 ( 黑卡會員 )
於2018年12月05日 09:27 PM發表

20181207至20190113

60送$10, mobile payment 多$10

MODRIC (普通卡會員)
於2018年12月05日 10:13 PM發表

What is this? Any links?

丹尼爾 (黑卡會員)
於2018年12月06日 08:46 PM發表

7-11

WWWilson (無卡會員)
於2018年12月06日 11:32 PM發表
MODRIC 於2018年12月05日 10:13 PM發表

What is this? Any links?

https://www.hangseng.com/cms/emkt/pmo/grp05/p45/chi/index.html

moremiles (普通卡會員)
於2018年12月07日 01:29 AM發表

$30-$5/$10 old BOC visa applepay offer is better

CSSF (普通卡會員)
於2018年12月07日 06:53 PM發表

Gum funny geo? Provide website registration but must reg again by dori or phone? “客戶須於優惠期內致電登記熱線2998 6000或經恒生信用卡人工智能助理DORI成功以下列各項優惠定義為相關合資格信用卡登記1次,方可享有本推廣優惠。”

alexp0 (普通卡會員)
於2018年12月08日 01:47 PM發表

有無平野推介? 7-11 多數都貴D,唔化算

love777 (普通卡會員)
於2018年12月10日 04:00 PM發表
CSSF於2018年12月07日 06:53 PM發表

Gum funny geo? Provide website registration but must reg again by dori or phone? “客戶須於優惠期內致電登記熱線2998 6000或經恒生信用卡人工智能助理DORI成功以下列各項優惠定義為相關合資格信用卡登記1次,方可享有本推廣優惠。”

官網已改人工智能助理DOR, 但我之前已用online reg, 唔知算唔算

Newplayer (金卡會員)
於2018年12月10日 04:54 PM發表
alexp0於2018年12月08日 01:47 PM發表

啤酒, 香X (條款話唔包但2年我都有, 自己諗試唔試)

alan2222 (金卡會員)
於2018年12月10日 06:10 PM發表

雜誌, 上次試過買tap & go好似有回

Fob Wong (普通卡會員)
於2018年12月10日 07:46 PM發表

七仔一係買雜誌, 一係就等五六日精選產品特價. 另外七仔啲印花都相當搶手.

zhangyan (普通卡會員)
於2018年12月10日 10:40 PM發表

alan2222於2018年12月10日 06:10 PM發表

唔知Tao & go 得唔得

Dennis C F Chan (白金卡會員)
於2018年12月10日 10:42 PM發表

alan2222於2018年12月10日 06:10 PM發表

zhangyan於2018年12月10日 10:40 PM發表

唔知Tao & go 得唔得

條款話禮品卡唔計,自己參透下喇

iamnew (無卡會員)
於2018年12月12日 02:16 PM發表

Newplayer於2018年12月10日 04:54 PM發表

啤酒, 香X (條款話唔包但2年我都有, 自己諗試唔試)

上2年條款冇話唔包香X,但今次寫明吾包

發表回覆
發表回覆