一田百貨及超市簽賬滿$30即減$10

收藏 已收藏
會員主題
Moon Moon ( 普通卡會員 )
於2018年12月03日 09:55 PM發表

最後用銀聯手機付款無減$10,有無人知打去邊追番?

補番條link

http://www.unionpayintl.com/hk/promotion/tc/index.shtml

奇獵 (普通卡會員)
於2018年12月08日 04:03 PM發表
eliza2001hk於2018年12月04日 02:02 PM發表

一田係要;pay左錢後,收到sms話交易金額係幾多,或者如中銀咁有wechat睇到,就知收少左10元,不過恆生銀聯就咪試,佢係唔通知,乜都冇,佢要等幾日後番單,在ebanking先睇到收左幾錢,而hsbc都冇通知,但佢好快就會在reward+內,睇到收左幾錢,不過我頭先係半個鐘左右去睇,就已經見到減左

以上全部我已實測

YY於2018年12月08日 03:49 PM發表

照計reward+咪又係要等返單, 點會特別快呢? 我剛剛睇我張visa都只係睇到 5/12

Hsbc app要返單先睇到,但reward+賞付款未返單都睇到,只要唔係offline交易幾乎一碌就check到

YY (普通卡會員)
於2018年12月08日 04:12 PM發表
eliza2001hk於2018年12月04日 02:02 PM發表

一田係要;pay左錢後,收到sms話交易金額係幾多,或者如中銀咁有wechat睇到,就知收少左10元,不過恆生銀聯就咪試,佢係唔通知,乜都冇,佢要等幾日後番單,在ebanking先睇到收左幾錢,而hsbc都冇通知,但佢好快就會在reward+內,睇到收左幾錢,不過我頭先係半個鐘左右去睇,就已經見到減左

以上全部我已實測

YY於2018年12月08日 03:49 PM發表

照計reward+咪又係要等返單, 點會特別快呢? 我剛剛睇我張visa都只係睇到 5/12

奇獵於2018年12月08日 04:03 PM發表

Hsbc app要返單先睇到,但reward+賞付款未返單都睇到,只要唔係offline交易幾乎一碌就check到

thanks

CSSF (普通卡會員)
於2018年12月08日 10:19 PM發表

Bea unionpay shown in applypay soon after payment

Kitty Lock (普通卡會員)
於2018年12月10日 07:21 PM發表
Kitty Lock於2018年12月07日 09:49 PM發表

在西環一田成功用ICBC 手機銀聯閃付 減到$10

實測APM一田用 ICBC銀聯手機閃付都減到$10

moneymaker2017 (金卡會員)
於2018年12月16日 12:37 PM發表
Kitty Lock於2018年12月07日 09:49 PM發表

Kitty Lock於2018年12月10日 07:21 PM發表

係唔係付付款銀碼係即显已扣$10個銀碼?

Kitty Lock (普通卡會員)
於2018年12月16日 01:14 PM發表

Kitty Lock於2018年12月10日 07:21 PM發表

moneymaker2017於2018年12月16日 12:37 PM發表

係唔係付付款銀碼係即显已扣$10個銀碼?

一田張單show原價 ,而ICBC個交易金額係減咗$10

發表回覆
發表回覆