一田百貨及超市簽賬滿$30即減$10

收藏 已收藏
會員主題
Moon Moon ( 普通卡會員 )
於2018年12月03日 09:55 PM發表

最後用銀聯手機付款無減$10,有無人知打去邊追番?

補番條link

http://www.unionpayintl.com/hk/promotion/tc/index.shtml

ctcmilk (普通卡會員)
於2018年12月03日 10:48 PM發表

我葵芳一田超市都無減,打去card center confirm個數無減到就拎番去退貨void單

Dennis C F Chan (白金卡會員)
於2018年12月03日 11:43 PM發表
ctcmilk於2018年12月03日 10:48 PM發表

我葵芳一田超市都無減,打去card center confirm個數無減到就拎番去退貨void單

Void 單駛唔駛用實卡?

wudela (無卡會員)
於2018年12月04日 01:20 AM發表
ctcmilk於2018年12月03日 10:48 PM發表

為買而買?

Moon Moon (普通卡會員)
於2018年12月04日 06:44 AM發表

佢話銀聯無得void單

Dennis C F Chan (白金卡會員)
於2018年12月04日 08:11 AM發表

wudela於2018年12月04日 01:20 AM發表

為買而買?

覺得唔平而唔買,都好正常啫

於2018年12月04日 11:29 AM發表

Dennis C F Chan於2018年12月03日 11:43 PM發表

Void 單駛唔駛用實卡?

佢拎住原本張單就void到

於2018年12月04日 12:07 PM發表

有冇人成日用到?

即係好似之前7-11噤買$10自動扣$3,張單會寫埋?

collyman (普通卡會員)
於2018年12月04日 12:40 PM發表

yata 阿姐都係叫打電話 800 967 222 查詢

walkingdead (普通卡會員)
於2018年12月04日 12:51 PM發表
ctcmilk於2018年12月04日 12:07 PM發表

有冇人成日用到?

KFC果隻係見到銀碼岩先拍落去會放心D, 如果係7-11果隻玩法就唔玩了...

於2018年12月04日 01:35 PM發表
ctcmilk於2018年12月04日 12:07 PM發表

有冇人成日用到?

walkingdead於2018年12月04日 12:51 PM發表

KFC果隻係見到銀碼岩先拍落去會放心D, 如果係7-11果隻玩法就唔玩了...

一係用中銀一拍即出wechat知扣左幾多錢,唔對路即void

eliza2001hk (普通卡會員)
於2018年12月04日 02:02 PM發表

一田係要;pay左錢後,收到sms話交易金額係幾多,或者如中銀咁有wechat睇到,就知收少左10元,不過恆生銀聯就咪試,佢係唔通知,乜都冇,佢要等幾日後番單,在ebanking先睇到收左幾錢,而hsbc都冇通知,但佢好快就會在reward+內,睇到收左幾錢,不過我頭先係半個鐘左右去睇,就已經見到減左

以上全部我已實測

於2018年12月04日 02:21 PM發表
eliza2001hk於2018年12月04日 02:02 PM發表

一田係要;pay左錢後,收到sms話交易金額係幾多,或者如中銀咁有wechat睇到,就知收少左10元,不過恆生銀聯就咪試,佢係唔通知,乜都冇,佢要等幾日後番單,在ebanking先睇到收左幾錢,而hsbc都冇通知,但佢好快就會在reward+內,睇到收左幾錢,不過我頭先係半個鐘左右去睇,就已經見到減左

以上全部我已實測

你去邊間?尋日去葵芳個收銀係話佢地間鋪做唔到要去荃灣先有

Moon Moon (普通卡會員)
於2018年12月06日 04:36 PM發表

今日上網check,有減到$10,唔知點解今次一田推廣搞咁複雜,今日經過一田再問過高級職員,佢都話唔知點解即刻扣唔到$10,但佢話quota肯定未full

samuelfu9999 (無卡會員)
於2018年12月06日 10:24 PM發表

有冇ching試過掛ICBC個app減唔減到?

於2018年12月06日 11:17 PM發表

岩岩去葵芳一田直頭銀聯都唔收
搞優惠搞到噤

eliza2001hk (普通卡會員)
於2018年12月07日 12:47 AM發表
eliza2001hk於2018年12月04日 02:02 PM發表

以上全部我已實測

ctcmilk於2018年12月04日 02:21 PM發表

你去邊間?尋日去葵芳個收銀係話佢地間鋪做唔到要去荃灣先有

我係屯門一田買左幾次,今日都有用,結論係有中銀最好用佢,即收wechat,就知有冇減到

我覺得收銀係自己都唔明點減,所以索性話冇,其實應該冇分邊間舖

kenleee (無卡會員)
於2018年12月07日 05:11 PM發表

係咪無detail tnc,得網頁果幾句?

Kitty Lock (普通卡會員)
於2018年12月07日 09:49 PM發表

在西環一田成功用ICBC 手機銀聯閃付 減到$10

manofdestiny (無卡會員)
於2018年12月08日 02:57 AM發表
Kitty Lock於2018年12月07日 09:49 PM發表

唔該晒師兄!

好消息呀~ 聽日都去一田睇睇先!

於2018年12月08日 07:14 AM發表
Kitty Lock於2018年12月07日 09:49 PM發表

manofdestiny於2018年12月08日 02:57 AM發表

唔該晒師兄!

好消息呀~ 聽日都去一田睇睇先!

不用客氣! 我係師姐嚟㗎....

奇獵 (普通卡會員)
於2018年12月08日 09:00 AM發表

我就咁睇terms,似係應該收銀扣唔係銀聯系統auto扣喎,係咪啲收銀唔識撳咋

jokelib (白金卡會員)
於2018年12月08日 09:23 AM發表

CUP system 自己扣架

jokelib (白金卡會員)
於2018年12月08日 09:28 AM發表

Paid 完幾秒後 system 自己改 amount

於2018年12月08日 12:41 PM發表
jokelib於2018年12月08日 09:23 AM發表

CUP system 自己扣架

對!收銀唔理有冇扣,因張單show原價,但 icbc show出來減了$10。

YY (無卡會員)
於2018年12月08日 03:49 PM發表

以上全部我已實測

照計reward+咪又係要等返單, 點會特別快呢? 我剛剛睇我張visa都只係睇到 5/12

發表回覆
發表回覆