渣打冬日消費賞

收藏 已收藏
會員主題
w__w ( 金卡會員 )
於2018年12月03日 11:39 AM發表

各位Ching有渣打VISA卡就留意email, 需收到邀請再打去登記, 詳情:
https://av.sc.com/hk/edm/credit-cards/visa-spend-stim-mailmerge-201811/zh/index.html

vyz (普通卡會員)
於2018年12月11日 04:08 PM發表

都唔係嘅如果你有samsung pay全部卡機都用得㗎

mo1083 (無卡會員)
於2018年12月14日 03:33 PM發表

想問下各位ching, APPLE PAY算唔算上簽賑???

Moon Moon (普通卡會員)
於2018年12月20日 09:39 AM發表

點解今年渣打仲未有冬日推廣?

wudela (普通卡會員)
於2018年12月20日 09:53 AM發表
Moon Moon於2018年12月20日 09:39 AM發表

你睇緊呢個post係咩?

Moon Moon (普通卡會員)
於2018年12月20日 04:20 PM發表
Moon Moon於2018年12月20日 09:39 AM發表

wudela於2018年12月20日 09:53 AM發表

你睇緊呢個post係咩?

呢個只限特選客戶

keit (金卡會員)
於2018年12月23日 04:16 PM發表

可惜今次收唔到

Fob Wong (普通卡會員)
於2018年12月24日 02:44 AM發表

"任何金錢/電子貨幣轉賬(包括但不只限於個人對個人(P2P)支付服務或流動裝置/應用程式/電子轉賬

平台)"

其實包唔包 PAYPAL 或支付寶 (直接用卡, 唔係充值) 呢類「中轉交易平台」?

moremiles (普通卡會員)
於2018年12月24日 03:53 PM發表

target $18,800,最後都玩,聖誕節多消費😭

Yuzuyuzu (無卡會員)
於2018年12月30日 01:37 PM發表

百老匯網上買gift card 係咪都計?

louis10022hk (普通卡會員)
於2018年12月30日 02:18 PM發表
Yuzuyuzu於2018年12月30日 01:37 PM發表

想知smiley

Yuzuyuzu (無卡會員)
於2019年01月05日 01:43 PM發表
Yuzuyuzu於2018年12月30日 01:37 PM發表

louis10022hk於2018年12月30日 02:18 PM發表

想知smiley

試咗成功 翻埋單 打上hotline check 話計網上零售簽帳

柏崙 (無卡會員)
於2019年01月05日 02:55 PM發表

louis10022hk於2018年12月30日 02:18 PM發表

想知smiley

Yuzuyuzu於2019年01月05日 01:43 PM發表

試咗成功 翻埋單 打上hotline check 話計網上零售簽帳

咁就好喎,希望到時回贈真係有

lee0922 (普通卡會員)
於2019年01月05日 03:31 PM發表

渣打CS好幫得手,可以幫手check到簽左幾多合資格簽賬

primavez (普通卡會員)
於2019年01月08日 04:03 PM發表

如果用呢張卡係網上交電話費 (中移動) 係咪會不合資格?

5. 合資格網上簽賬之定義為包括於網上以港幣或外幣付款之零售購物簽賬(以信用卡月結單的 簽賬貨幣為準),而不包括商戶編號為非網上交易 (根據本行及Visa國際組織不時界定為準)、 網上賬單及保費繳款或以信用卡於網上銀行繳交費用或繳稅等。

zhangyan (普通卡會員)
於2019年01月08日 08:36 PM發表
lee0922於2019年01月05日 03:31 PM發表

於2019年01月09日 03:59 AM發表
lee0922於2019年01月05日 03:31 PM發表

我反而想知打佐HOTLINE揀語言後, 用乜選項先可以連到正確既CS....

Dennis C F Chan (白金卡會員)
於2019年01月09日 07:44 AM發表

Fob Wong於2019年01月09日 03:59 AM發表

我反而想知打佐HOTLINE揀語言後, 用乜選項先可以連到正確既CS....

https://www.hongkongcard.com/forum/show/20762

primavez (普通卡會員)
於2019年01月24日 12:28 PM發表

網上整特區護照IMMIGRATION DEPT 當繳費唔當合資格簽帳 T_T

會員 21078 (普通卡會員)
於2019年01月28日 03:19 PM發表

Fob Wong於2019年01月09日 03:59 AM發表

Dennis C F Chan於2019年01月09日 07:44 AM發表

https://www.hongkongcard.com/forum/show/20762

樓上條 link 真係要 bookmark smiley

btw, 唔知係唔係有其他咭回贈多咗, 用少咗 SC 後, 好耐無收過特選

於2019年02月02日 12:01 AM發表

Dennis C F Chan於2019年01月09日 07:44 AM發表

會員 21078於2019年01月28日 03:19 PM發表

樓上條 link 真係要 bookmark smiley

btw, 唔知係唔係有其他咭回贈多咗, 用少咗 SC 後, 好耐無收過特選

我啱啱相反, 成幾年都無乜用, 呢啲特選就中晒咁.... 可能我個張絕版普通曼哈頓卡 (0.4%), 俾佐我都唔蝕太多 XD

keit (金卡會員)
於2019年02月07日 11:36 AM發表

話時話我好耐都冇收過呢類promotion 

ibaramayaka (普通卡會員)
於2019年05月10日 01:59 AM發表

已派

玩左一個月

出左 $400

Raymond Woo (普通卡會員)
於2019年05月10日 06:48 AM發表

收到$400

louis10022hk (普通卡會員)
於2019年05月10日 09:11 AM發表

收齊$1200

Thanks

moremiles (普通卡會員)
於2019年05月10日 12:31 PM發表

received $1200

發表回覆