渣打冬日消費賞

收藏 已收藏
會員主題
w__w ( 金卡會員 )
於2018年12月03日 11:39 AM發表

各位Ching有渣打VISA卡就留意email, 需收到邀請再打去登記, 詳情:
https://av.sc.com/hk/edm/credit-cards/visa-spend-stim-mailmerge-201811/zh/index.html

柏崙 (無卡會員)
於2018年12月03日 08:34 PM發表

有冇人 simply cash 中特選?

Kevin Lee (普通卡會員)
於2018年12月03日 09:03 PM發表
柏崙於2018年12月03日 08:34 PM發表

我 Simply Cash 中特選

vyz (普通卡會員)
於2018年12月03日 09:08 PM發表

scsc 7600

EH1 (白金卡會員)
於2018年12月03日 09:08 PM發表

我都係scsc

之前成日特選都比白金visa,cut咗之後好似比過一次pb卡,今次終於係比現金回贈卡,sc啲積分無鬼用

Dennis C F Chan (白金卡會員)
於2018年12月03日 09:20 PM發表

SCSC target $5000

力仔 (金卡會員)
於2018年12月03日 10:28 PM發表

今次SCSC $5,000,舊年SCAM

hkicarus (金卡會員)
於2018年12月03日 10:33 PM發表

我都係 scsc 但個目標額係 $16300,應該不會參加

w__w (金卡會員)
於2018年12月03日 10:49 PM發表
柏崙於2018年12月03日 08:34 PM發表

Kevin Lee於2018年12月03日 09:03 PM發表

我 Simply Cash 中特選

我都係scsc

Jonathan Sher (無卡會員)
於2018年12月03日 11:13 PM發表

我都中左 但如果申請左 但又簽唔夠 會點?

MODRIC (普通卡會員)
於2018年12月03日 11:16 PM發表
Jonathan Sher於2018年12月03日 11:13 PM發表

無回贈囉

Jonathan Sher (無卡會員)
於2018年12月03日 11:28 PM發表
Jonathan Sher於2018年12月03日 11:13 PM發表

MODRIC 於2018年12月03日 11:16 PM發表

無回贈囉

全部都無? 1.5%都無埋 ?

Dennis C F Chan (白金卡會員)
於2018年12月03日 11:41 PM發表

MODRIC 於2018年12月03日 11:16 PM發表

無回贈囉

Jonathan Sher於2018年12月03日 11:28 PM發表

全部都無? 1.5%都無埋 ?

咪當平常簽賬咁囉

Jackli (普通卡會員)
於2018年12月04日 09:46 AM發表

我是$13000,每月最多$400,拎到盡即係額外3%,唔夠HSBC吸引。

amibayiu (無卡會員)
於2018年12月04日 10:13 AM發表

payme 得嗎

wudela (無卡會員)
於2018年12月04日 10:34 AM發表

所以目標係$5000先抵玩,又冇最低簽賬限額。

EH1 (白金卡會員)
於2018年12月04日 12:54 PM發表

咁啱今個月公司有網上$5000+嘢買,有$400+落袋🤓

charlesleung (普通卡會員)
於2018年12月06日 08:24 AM發表

收唔到, 可以諗少瓣

primavez (普通卡會員)
於2018年12月06日 02:40 PM發表

如果去酒店食自助餐, 計唔計入餐飲?

c14101 (金卡會員)
於2018年12月06日 03:24 PM發表
primavez於2018年12月06日 02:40 PM發表

good reference here:

https://www.hongkongcard.com/forum/show/18510

max仔 (黑卡會員)
於2018年12月06日 04:16 PM發表
primavez於2018年12月06日 02:40 PM發表

c14101於2018年12月06日 03:24 PM發表

https://www.hongkongcard.com/forum/show/18510

+++++

不用以上連結也可以的。

渣打的全港食肆推廣多數都包括酒店餐飲

今次的條款B 4.:合資格本地食肆簽賬之定義為包括於本地食肆之香港分店、酒店餐飲、酒吧及酒廊以港幣付款之簽賬...

於2018年12月06日 04:25 PM發表

max仔於2018年12月06日 04:16 PM發表

+++++

不用以上連結也可以的。

今次的條款B 4.:合資格本地食肆簽賬之定義為包括於本地食肆之香港分店、酒店餐飲、酒吧及酒廊以港幣付款之簽賬...

謝謝提醒

primavez (普通卡會員)
於2018年12月06日 04:56 PM發表

+++++

不用以上連結也可以的。

咁即係到時如果佢無計到, 可以KEEP 單同佢拗?

max仔 (黑卡會員)
於2018年12月06日 09:58 PM發表

+++++

不用以上連結也可以的。

primavez於2018年12月06日 04:56 PM發表

咁即係到時如果佢無計到, 可以KEEP 單同佢拗?

+++++

要是酒店自助餐的商戶編號,既不是酒店,也不是食肆類別的話,這便不是一個合資格的回贈交易

suki9876 (無卡會員)
於2018年12月06日 11:55 PM發表

好難食到咁多

於2018年12月07日 08:41 AM發表

旅行訂機票酒店去到外國消費就啱洗

發表回覆
發表回覆