渣打冬日消費賞

收藏 已收藏
會員主題
w__w ( 金卡會員 )
於2018年12月03日 11:39 AM發表

各位Ching有渣打VISA卡就留意email, 需收到邀請再打去登記, 詳情:
https://av.sc.com/hk/edm/credit-cards/visa-spend-stim-mailmerge-201811/zh/index.html

c14101 (金卡會員)
於2018年12月03日 11:47 AM發表

謝謝, 我都收到

有追打匯豐的意味

EH1 (白金卡會員)
於2018年12月03日 12:25 PM發表

我的目標$5000,requirement=cap

w__w (金卡會員)
於2018年12月03日 12:49 PM發表
EH1於2018年12月03日 12:25 PM發表

payme計唔計?

Ching轉$5000賺$400x3個月=食盡$1200

SouthL (普通卡會員)
於2018年12月03日 01:04 PM發表

我目標5000

力仔 (金卡會員)
於2018年12月03日 01:08 PM發表

w__w於2018年12月03日 12:49 PM發表

payme計唔計?

要睇吓自己博唔博。

5. 合資格網上簽賬之定義為包括於網上以港幣或外幣付款之零售購物簽賬(以信用卡月結單的簽賬貨幣為準),而不包括商戶編號為非網上交易 (根據本行及Visa國際組織不時界定為準)、網上賬單及保費繳款或以信用卡於網上銀行繳交費用或繳稅等。

3. 其他交易均不適用於本推廣計劃包括但不只限於八達通自動增值、保費、自動轉賬、繳交公共事務費用、透過「渣打網上理財」、「渣打電話理財」或銀通櫃員機之「繳費易」服務所作的繳費賬項、任何金錢/電子貨幣轉賬(包括但不只限於個人對個人(P2P)支付服務或流動裝置/應用程式/電子轉賬平台)、手續費、年費、逾期費用、超額費用、利息/財務費用、結餘轉賬、「信用額自由使」、「兌現分期」、「兌現年息優惠」、兌換籌碼、根據Visa國際組織不時界定之商戶編號為賭博交易/經紀人和交易商之債券/於非金融機構購買包括但不限於外匯、匯票及旅行支票/於金融機構購買包括但不限於產品、服務、存款、貸款及信貸/金融機構之銀行櫃檯服務/電匯和匯票、資金劃轉/寶石和金屬、手錶和珠寶批發之簽賬交易、繳稅金額、已誌賬之免息分期之每月供款、「月結單分期」計劃及「MANHATTAN乜都得分期」計劃之供款及手續費、稅務分期計劃每月之分期款項金額及其他未經許可之簽賬。所有未誌賬/取消/退款/偽造的交易,均不會計算在簽賬金額內。

w__w (金卡會員)
於2018年12月03日 01:17 PM發表

w__w於2018年12月03日 12:49 PM發表

payme計唔計?

力仔於2018年12月03日 01:08 PM發表

要睇吓自己博唔博。

5. 合資格網上簽賬之定義為包括於網上以港幣或外幣付款之零售購物簽賬(以信用卡月結單的簽賬貨幣為準),而不包括商戶編號為非網上交易 (根據本行及Visa國際組織不時界定為準)、網上賬單及保費繳款或以信用卡於網上銀行繳交費用或繳稅等。

3. 其他交易均不適用於本推廣計劃包括但不只限於八達通自動增值、保費、自動轉賬、繳交公共事務費用、透過「渣打網上理財」、「渣打電話理財」或銀通櫃員機之「繳費易」服務所作的繳費賬項、任何金錢/電子貨幣轉賬(包括但不只限於個人對個人(P2P)支付服務或流動裝置/應用程式/電子轉賬平台)、手續費、年費、逾期費用、超額費用、利息/財務費用、結餘轉賬、「信用額自由使」、「兌現分期」、「兌現年息優惠」、兌換籌碼、根據Visa國際組織不時界定之商戶編號為賭博交易/經紀人和交易商之債券/於非金融機構購買包括但不限於外匯、匯票及旅行支票/於金融機構購買包括但不限於產品、服務、存款、貸款及信貸/金融機構之銀行櫃檯服務/電匯和匯票、資金劃轉/寶石和金屬、手錶和珠寶批發之簽賬交易、繳稅金額、已誌賬之免息分期之每月供款、「月結單分期」計劃及「MANHATTAN乜都得分期」計劃之供款及手續費、稅務分期計劃每月之分期款項金額及其他未經許可之簽賬。所有未誌賬/取消/退款/偽造的交易,均不會計算在簽賬金額內。

嗯, 要試, 我都睇過條款[網上簽賬]

渣打古怪~例如官方話PxxMx唔計但玩開都知~smiley

EH1 (白金卡會員)
於2018年12月03日 01:33 PM發表

其實個8%應該未包括scsc本身1.5%?

有無人特選唔係scsc而係積分卡?

ivanlau (普通卡會員)
於2018年12月03日 01:35 PM發表

我都係$5000.. 但Payme 應該真係未必計 .

ctcmilk (普通卡會員)
於2018年12月03日 01:41 PM發表
EH1於2018年12月03日 01:33 PM發表

唔記得邊間試過係扣左回贈先計promo回贈?應該唔係渣打?

to3802 (金卡會員)
於2018年12月03日 01:44 PM發表

印象中渣打的回贈係額外的。

DBS 多數係計埋基本入去。

ctcmilk (普通卡會員)
於2018年12月03日 01:45 PM發表
c14101於2018年12月03日 11:47 AM發表

謝謝, 我都收到

有追打匯豐的意味

呢個唔洗匯豐同東亞$500樓上先計,又可以擺落apple pay,其實都易達標

丹尼爾 (黑卡會員)
於2018年12月03日 01:56 PM發表

用得張卡多,結果個目標金額有點大

無咩機會用了

ssman (普通卡會員)
於2018年12月03日 02:00 PM發表

我直情冇收到

Alex Ng (普通卡會員)
於2018年12月03日 02:23 PM發表

7100,玩得過

la3090 (無卡會員)
於2018年12月03日 02:34 PM發表

仲未收到

Newplayer (金卡會員)
於2018年12月03日 02:40 PM發表
to3802於2018年12月03日 01:44 PM發表

印象中渣打的回贈係額外的。

DBS 多數係計埋基本入去。

Newplayer (金卡會員)
於2018年12月03日 02:42 PM發表
c14101於2018年12月03日 11:47 AM發表

謝謝, 我都收到

有追打匯豐的意味

ctcmilk於2018年12月03日 01:45 PM發表

呢個唔洗匯豐同東亞$500樓上先計,又可以擺落apple pay,其實都易達標

但渣打係每個月計目標額, 大貓就成個推廣期, 唔同玩法既

MODRIC (普通卡會員)
於2018年12月03日 02:50 PM發表

$12200 🙄

薯仔 (金卡會員)
於2018年12月03日 03:02 PM發表

$37400

ultraman333 (金卡會員)
於2018年12月03日 03:25 PM發表

收唔到,可能又冇份!

Goolulu (無卡會員)
於2018年12月03日 04:30 PM發表

$25,100broken heart

la3090 (無卡會員)
於2018年12月03日 05:41 PM發表
ultraman333於2018年12月03日 03:25 PM發表

收唔到,可能又冇份!

打上面個電話入自己張卡, 就知中唔中.

SiiiiN (無卡會員)
於2018年12月03日 07:48 PM發表

$18500...

力仔 (金卡會員)
於2018年12月03日 08:10 PM發表
EH1於2018年12月03日 01:33 PM發表

無錯,本身1.5%未計。

Raymond Woo (無卡會員)
於2018年12月03日 08:30 PM發表

目標$5K

發表回覆
發表回覆