憑 銀聯 手機 閃付 於 KFC 單一簽賬淨額滿HK$60 即減HK$30

收藏 已收藏
會員主題
網主 ( 鑽石卡會員 )
於2018年11月28日 01:18 PM發表

憑 銀聯 手機 閃付 於 KFC 單一簽賬淨額滿HK$60 即減HK$30

客戶由2018年11月29日至2019年1月9日憑銀聯手機閃付(包括Apple Pay)於KFC堂食或外賣自取單一簽賬滿HK$60即減HK$30

註:
以上優惠不適用於沙田馬場、香港大球場及亞洲國際博覽館分店,每人每日只限享以上優惠一次,優惠數量有限,先到先得,額滿即止。

如何將銀聯卡加至手機閃付(適用於香港銀聯卡持卡人)請按此

以太 (金卡會員)
於2018年11月30日 11:18 AM發表
R.LAU於2018年11月30日 09:10 AM發表

收銀㩒,是不是可以放張銀聯入手機套,冒充手機付款

Dennis C F Chan於2018年11月30日 09:32 AM發表

呢度唔鼓勵用旁門左道食優惠,低調啲啦

+++++++++++++

係啦, 俾你一次半次得手,

之後銀聯對數發覺唔妥, 好似上次優品 360 咁暫停優惠就唔好啦

逆流大叔 (普通卡會員)
於2018年11月30日 11:22 AM發表
逆流大叔於2018年11月29日 12:25 PM發表

冇apple....機會不是給我的🤔

EH1於2018年11月29日 12:28 PM發表

防磁卡+閃付卡大法🤔

逆流大叔於2018年11月29日 02:14 PM發表

咩高新科技🤔?? 阿叔年紀大,要慢慢學

EH1於2018年11月29日 07:11 PM發表

https://www.octopus.com.hk/tc/consumer/octopus-cards/products/accessory/interference-shield.html

類似呢啲,佢賣$98都幾無良🤔

唔該哂EH兄, 我有用(雲閃付) 先可以入到張東亞銀聯入手機,但呢個優惠好似同(?雲閃付) 冇關。 我冇嗰張IBCB 銀聯同apple, 睇嚟機會不是給我的。

magicalan (普通卡會員)
於2018年11月30日 12:33 PM發表

DELETED

斷劍重鑄之日 (普通卡會員)
於2018年11月30日 02:24 PM發表
逆流大叔於2018年11月29日 12:25 PM發表

冇apple....機會不是給我的🤔

EH1於2018年11月29日 12:28 PM發表

防磁卡+閃付卡大法🤔

逆流大叔於2018年11月29日 02:14 PM發表

咩高新科技🤔?? 阿叔年紀大,要慢慢學

EH1於2018年11月29日 07:11 PM發表

https://www.octopus.com.hk/tc/consumer/octopus-cards/products/accessory/interference-shield.html

類似呢啲,佢賣$98都幾無良🤔

逆流大叔於2018年11月30日 11:22 AM發表

唔該哂EH兄, 我有用(雲閃付) 先可以入到張東亞銀聯入手機,但呢個優惠好似同(?雲閃付) 冇關。 我冇嗰張IBCB 銀聯同apple, 睇嚟機會不是給我的。

銀聯同Apple支援工作做得唔錯

smoky (普通卡會員)
於2018年11月30日 08:01 PM發表

希望有成功用到ICBC俾錢既師兄上黎報告下

Wah On (無卡會員)
於2018年11月30日 08:24 PM發表

中環比不到錢。 放棄 去食M記

Dan Dan (無卡會員)
於2018年11月30日 10:01 PM發表

今日去试用HSBC銀聯的apple pay,收銀話部感應器壞左做吾到。最後都系無得減,真系佢講哂

EH1 (白金卡會員)
於2018年11月30日 10:11 PM發表

印象中kfc拍閃付成功率唔高

Kelvin Leung (無卡會員)
於2018年12月03日 07:31 AM發表

係職員人手減, 減完見尾數先拍 ICBC個AbroadHCE比, 話要密碼, 入乜都唔得 最尾拍實體卡找數

Dennis C F Chan (白金卡會員)
於2018年12月03日 07:43 AM發表
Kelvin Leung於2018年12月03日 07:31 AM發表

係職員人手減, 減完見尾數先拍 ICBC個AbroadHCE比, 話要密碼, 入乜都唔得 最尾拍實體卡找數

據之前用工銀 app 的經驗,直接按 enter 就得

eewai (無卡會員)
於2018年12月03日 01:08 PM發表

請問 銀聯手機閃付 包唔包 雲閃付 ?

Joe Chan (金卡會員)
於2018年12月03日 02:40 PM發表
eewai於2018年12月03日 01:08 PM發表

請問 銀聯手機閃付 包唔包 雲閃付 ?

唔包

uncle sam (金卡會員)
於2018年12月03日 09:16 PM發表
EH1於2018年11月30日 10:11 PM發表

印象中kfc拍閃付成功率唔高

會唔會收銀唔識操作?

Nature (無卡會員)
於2018年12月03日 10:28 PM發表
smoky於2018年11月30日 08:01 PM發表

希望有成功用到ICBC俾錢既師兄上黎報告下

前日喺長沙灣廣場用到。重要喺第一次用,一take過,得咗。

smoky (普通卡會員)
於2018年12月04日 09:47 AM發表

我去嗰間話部機detect唔到,結果要插卡(攞到安信2%,正👍)

ManInNet (無卡會員)
於2018年12月04日 11:19 AM發表

收到匯豐短訊, 銀聯雙幣, 可以碌卡, KFC 都係 60-30, Pacific Coffee 35-15

Franky Wong (普通卡會員)
於2018年12月04日 11:27 AM發表
ManInNet於2018年12月04日 11:19 AM發表

收到匯豐短訊, 銀聯雙幣, 可以碌卡, KFC 都係 60-30, Pacific Coffee 35-15

apple pay only

滙豐:查詢/取消接收27488033。滙豐銀聯雙幣信用卡手機付款優惠:19年1月9日前於KFC單一簽賬滿港幣60元即減港幣30元;18年12月31日前於Pacific Coffee簽賬滿港幣35元即減港幣15元。請瀏覽銀聯網頁。受條款約束。借定唔借?還得到先好借!

ManInNet (無卡會員)
於2018年12月04日 12:13 PM發表
ManInNet於2018年12月04日 11:19 AM發表

Franky Wong於2018年12月04日 11:27 AM發表

apple pay only

滙豐:查詢/取消接收27488033。滙豐銀聯雙幣信用卡手機付款優惠:19年1月9日前於KFC單一簽賬滿港幣60元即減港幣30元;18年12月31日前於Pacific Coffee簽賬滿港幣35元即減港幣15元。請瀏覽銀聯網頁。受條款約束。借定唔借?還得到先好借!

睇漏, 無 iphone, 即係無用.

chromeos (無卡會員)
於2018年12月05日 05:05 PM發表

ICBC 安卓成功

moneymaker2017 (普通卡會員)
於2018年12月06日 04:09 PM發表
chromeos於2018年12月05日 05:05 PM發表

ICBC 安卓成功

X2

ko1 (無卡會員)
於2018年12月06日 05:39 PM發表

安信Earnmore加唔到apple pay又用唔到雲閃付 可以點算

moneymaker2017 (普通卡會員)
於2018年12月06日 05:46 PM發表
ko1於2018年12月06日 05:39 PM發表

安信Earnmore加唔到apple pay又用唔到雲閃付 可以點算

立申icbc card

Joe Chan (金卡會員)
於2018年12月06日 05:55 PM發表
chromeos於2018年12月05日 05:05 PM發表

ICBC 安卓成功

moneymaker2017於2018年12月06日 04:09 PM發表

X2

note9用唔到icbc mobile pay

Dennis C F Chan (白金卡會員)
於2018年12月06日 08:53 PM發表
ko1於2018年12月06日 05:39 PM發表

moneymaker2017於2018年12月06日 05:46 PM發表

立申icbc card

你肯定 9/1 前拎到卡?

Kelvin Leung (無卡會員)
於2018年12月06日 08:57 PM發表
Kelvin Leung於2018年12月03日 07:31 AM發表

Dennis C F Chan於2018年12月03日 07:43 AM發表

據之前用工銀 app 的經驗,直接按 enter 就得

就咁樣按enter彈declined

發表回覆
發表回覆