憑 銀聯 手機 閃付 於 KFC 單一簽賬淨額滿HK$60 即減HK$30

收藏 已收藏
會員主題
網主 ( 鑽石卡會員 )
於2018年11月28日 01:18 PM發表

憑 銀聯 手機 閃付 於 KFC 單一簽賬淨額滿HK$60 即減HK$30

客戶由2018年11月29日至2019年1月9日憑銀聯手機閃付(包括Apple Pay)於KFC堂食或外賣自取單一簽賬滿HK$60即減HK$30

註:
以上優惠不適用於沙田馬場、香港大球場及亞洲國際博覽館分店,每人每日只限享以上優惠一次,優惠數量有限,先到先得,額滿即止。

如何將銀聯卡加至手機閃付(適用於香港銀聯卡持卡人)請按此

Dennis C F Chan (白金卡會員)
於2018年11月28日 01:18 PM發表

求報告玩法 (系統自動減 vs 收銀按掣減)

(註:聽日 29/11 先開始)

ALEX@BB (普通卡會員)
於2018年11月28日 01:20 PM發表
Dennis C F Chan於2018年11月28日 01:18 PM發表

求報告玩法 (系統自動減 vs 收銀按掣減)

(註:聽日 29/11 先開始)

東海堂經驗係要同收銀講左先

rrj (普通卡會員)
於2018年11月28日 02:10 PM發表

次次銀聯手機閃付得apple pay 有得玩,就唔喺“包括apple pay”吧...🙄

Kitty Lock (普通卡會員)
於2018年11月28日 02:13 PM發表
rrj於2018年11月28日 02:10 PM發表

次次銀聯手機閃付得apple pay 有得玩,就唔喺“包括apple pay”吧...🙄

Icbc app都有

superlaw (普通卡會員)
於2018年11月28日 02:39 PM發表

雲閃付算唔算 ?

丹尼爾 (黑卡會員)
於2018年11月28日 02:39 PM發表

邊個話銀聯手機閃付只得APPLE PAY??

大陸大把PAY 係可以用銀聯入電話俾錢,MI PAY,SAMSUNG PAY,Huawei Pay

呢D 一樣可以食香港的呢D 即減

EH1 (白金卡會員)
於2018年11月28日 02:56 PM發表

$60-30(如果用到)又都唔錯

wudela (無卡會員)
於2018年11月28日 02:59 PM發表

丹尼爾於2018年11月28日 02:39 PM發表

大陸大把PAY 係可以用銀聯入電話俾錢,MI PAY,SAMSUNG PAY,Huawei Pay

香港Samsung pay應該未加到銀聯。

丹尼爾 (黑卡會員)
於2018年11月28日 06:59 PM發表

wudela於2018年11月28日 02:59 PM發表

大陸的samsung pay 呀

smoky (普通卡會員)
於2018年11月28日 07:14 PM發表

淨係用一次定係又係日日都有?

alan2222 (金卡會員)
於2018年11月28日 07:36 PM發表
EH1於2018年11月28日 02:56 PM發表

冇生果手機又唔想用工行廢app

一人餐四十多啲,加料加到六十減三十仲平過淨一人餐。

wudela (無卡會員)
於2018年11月28日 08:49 PM發表

丹尼爾於2018年11月28日 06:59 PM發表

samsung pay冇得轉地區囉!用左香港唔會轉返大陸!

Dennis C F Chan (白金卡會員)
於2018年11月28日 09:07 PM發表
superlaw於2018年11月28日 02:39 PM發表

雲閃付算唔算 ?

唔好再撈亂呢個 app 喇

moneymaker2017 (普通卡會員)
於2018年11月28日 10:14 PM發表

買咩歺又抵又好味呢?😍

丹尼爾 (黑卡會員)
於2018年11月28日 10:27 PM發表

丹尼爾於2018年11月28日 06:59 PM發表

wudela於2018年11月28日 08:49 PM發表

samsung pay冇得轉地區囉!用左香港唔會轉返大陸!

我幾時有講過香港SAMSUNG PAY?? 無講過叫人用大陸SAMSUNG PAY

一直都係講銀聯手機閃付在大陸有好幾種,個幾種都可以,唔止得APPLE PAY 可以食到優惠!!!

EH1 (白金卡會員)
於2018年11月28日 10:37 PM發表

moneymaker2017於2018年11月28日 10:14 PM發表

買咩歺又抵又好味呢?😍

Kfc都係差唔多果幾款嘢搭來搭去🤓睇吓佢會唔會呢期出$50/8件雞

moneymaker2017 (普通卡會員)
於2018年11月29日 12:21 AM發表

moneymaker2017於2018年11月28日 10:14 PM發表

買咩歺又抵又好味呢?😍

EH1於2018年11月28日 10:37 PM發表

Kfc都係差唔多果幾款嘢搭來搭去🤓睇吓佢會唔會呢期出$50/8件雞

最抵係佢d早歺,十零蚊有飲有食😁

kk88168 (普通卡會員)
於2018年11月29日 11:58 AM發表

拍卡閃付可用此優惠嗎?用an機得大媽卡

Trial (普通卡會員)
於2018年11月29日 12:24 PM發表

係未可以跟平時的優惠劵一齊用?

逆流大叔 (普通卡會員)
於2018年11月29日 12:25 PM發表

冇apple....機會不是給我的🤔

EH1 (白金卡會員)
於2018年11月29日 12:28 PM發表
逆流大叔於2018年11月29日 12:25 PM發表

防磁卡+閃付卡大法🤔

Kaiyuk (普通卡會員)
於2018年11月29日 01:00 PM發表

買咩歺又抵又好味呢?😍

EH1於2018年11月28日 10:37 PM發表

BBQ full chicken wing ($12) x 5 = $30($60-$30)!

ctcmilk (普通卡會員)
於2018年11月29日 01:16 PM發表

星期一二6點後$50/6件雞,加多$9薯格都仲差$1

ssman (普通卡會員)
於2018年11月29日 01:16 PM發表

EH1於2018年11月29日 12:28 PM發表

防磁卡+閃付卡大法🤔

有咩玩?

c14101 (金卡會員)
於2018年11月29日 01:18 PM發表