開心季節 食買玩 高達10% 簽賬 回贈 賞您高達HK$1200 簽賬回贈

收藏 已收藏
會員主題
網主 ( 鑽石卡會員 )
於2018年11月15日 09:50 PM發表

開心季節「食買玩高達10%簽賬回贈」 賞您高達HK$1,200簽賬回贈

開心季節「食買玩高達10%簽賬回贈」 賞您高達HK$1,200簽賬回贈

客戶憑交通銀行信用卡分別於以下3個階段登記「食買玩高達10%簽賬回贈」推廣計劃,及累積任何合資格零售簽賬滿指定金額,當中食肆、網上及指定旅行社之簽賬可享高達10%簽賬回贈, 3個推廣階段共可享高達HK$1,200簽賬回贈! 

第1階段
登記日期:2018年11月20日至2018年12月14日
簽賬日期(以交易日期計算):即日至2018年12月14日
第2階段  
登記日期:2018年12月15日至2019年1月4日  
簽賬日期(以交易日期計算):2018年12月15日至2019年1月14日
第3階段
登記日期:2019年2月15日至2019年2月15日
簽賬日期(以交易日期計算):2019年1月15日至2019年2月14日

於第1個階段登記日期內成功登記之卡戶將於第2及第3個階段自動登記,階段1至3之合資格簽賬均可獲獎賞。

在這充滿節日氣氛的季節,無論想節日出遊、與好友共享美饌、抑或想「網」羅心意禮品,每個階段累積「合資格簽賬」滿以下指定金額,當中食肆、網上及指定旅行社*之簽賬2可獲享以下指定簽賬回贈:
每個推廣階段累積 「合資格簽賬」金額:HK$5,000 – HK$9,999.99
當中食肆、網上及指定旅行社之簽賬金額1回贈比率:3%
每個推廣階段可獲最高簽賬回贈金額:
VISA卡 = HK$100
銀聯雙幣信用卡 = HK$200

每個推廣階段累積 「合資格簽賬」金額:HK$10,000 或以上
當中食肆、網上及指定旅行社之簽賬金額1回贈比率:10%
每個推廣階段可獲最高簽賬回贈金額:
VISA卡 = HK$200
銀聯雙幣信用卡 = HK$400

三個階段合共最多享:
VISA卡 = HK$600
銀聯雙幣信用卡 = HK$1200

備註:指定旅行社包括康泰旅行社、永安旅行社、東瀛遊、中國旅行社、星晨旅遊、新華旅遊、美麗華旅遊及勝景遊。

簽賬例子
以VISA卡/ 銀聯雙幣信用卡登記「高達10%簽賬回贈」推廣計劃並簽賬,各別可享以下簽賬回贈:
第1階段
每階段累積合資格簽賬 = HK$5,000
當中食肆、網上及指定旅行社之簽賬金額 = HK$4,000
獲賞比率 = 3%
當中食肆、網上及指定旅行社之簽賬回贈:
VISA 卡 = HK$100
銀聯雙幣信用卡 = HK$120

第2階段
每階段累積合資格簽賬 = HK$10,000
當中食肆、網上及指定旅行社之簽賬金額 = HK$5,000
獲賞比率 = 10%
VISA 卡 = HK$200

第3階段
每階段累積合資格簽賬 = HK$15,000
當中食肆、網上及指定旅行社之簽賬金額 = HK$4,000
獲賞比率 = 10%
VISA 卡 = HK$200

VISA卡:3個階段合共可獲簽賬回贈 HK$500
銀聯雙幣信用卡:3個階段合共可獲簽賬回贈 HK$920

每張成功登記之VISA卡每個階段合共最多享HK$200簽賬回贈。 
每張成功登記之銀聯雙幣信用卡每個階段合共最多享HK$400簽賬回贈。

登記熱線:3977 6211 (只限主卡登記,不包括附屬卡) 

註:
- 每筆合資格零售簽賬交易金額(包括合資格獲賞之食肆、網上及指定旅行社簽賬交易)必須為HK$400或以上,詳情請參閱條款及細則。
- 有關食肆、網上及指定旅行社簽賬之定義及詳情,請參閱條款第5點。

max仔 (黑卡會員)
於2018年11月15日 09:50 PM發表

今次不是積分推廣了

https://www.hk.bankcomm.com/hk/shtml/hk/tw/2004980/2005005/2500484/2500941/list.shtml?channelId=2004980?WT.ac=

c14101 (金卡會員)
於2018年11月16日 12:39 AM發表

其實這額外現金回贈最高比率只係 4%

card analyst (金卡會員)
於2018年11月16日 07:51 AM發表

感觉这个推广吸引力一般。看来这个年底主攻花旗和汇丰了

sunhoo (金卡會員)
於2018年11月16日 07:54 AM發表
card analyst於2018年11月16日 07:51 AM發表

感觉这个推广吸引力一般。看来这个年底主攻花旗和汇丰了

以前送积分,收益也是才5%,基本分1%加活动奖励4%,你还要担心里程贬值

出左張信用卡點都用多過擺! (普通卡會員)
於2018年11月16日 09:29 AM發表

好悶嘅推廣、谷唔到人消費,張卡擺多過用

不過連交行卡都冇,冷門到

walkingdead (普通卡會員)
於2018年11月16日 11:04 AM發表
c14101於2018年11月16日 12:39 AM發表

如果簽10K X2拎旅遊孖寶抵唔抵玩?? 但都係同一個問題, 銀聯卡買唔到EGC...

有買開全年旅遊保, 千鬆D一年

fungnet (普通卡會員)
於2018年11月16日 11:33 AM發表

交行都唔多有人佢的卡

於2018年11月16日 03:56 PM發表

walkingdead於2018年11月16日 11:04 AM發表

如果簽10K X2拎旅遊孖寶抵唔抵玩?? 但都係同一個問題, 銀聯卡買唔到EGC...

我會用銀聯買amazon gc,有人收

Alan Koon (普通卡會員)
於2018年11月18日 12:12 PM發表
fungnet於2018年11月16日 11:33 AM發表

交行都唔多有人佢的卡

感覺佢地無乜推廣

今年出卡就送左個喼,之後將卡係無用過

佢地曾在荃灣開 Roadshow , 交齊文件即送保溫杯

早上8點已有人排,15分鐘全部送完

強仔 (普通卡會員)
於2018年11月18日 12:37 PM發表

walkingdead於2018年11月16日 11:04 AM發表

sunhoo於2018年11月16日 03:56 PM發表

請問買邊款gc?

於2018年11月19日 08:00 AM發表

強仔於2018年11月18日 12:37 PM發表

請問買邊款gc?

黃牛要咩面額就買咩面額嘅amazon gift card

smoky (普通卡會員)
於2018年11月19日 07:30 PM發表

強仔於2018年11月18日 12:37 PM發表

請問買邊款gc?

sunhoo於2018年11月19日 08:00 AM發表

黃牛要咩面額就買咩面額嘅amazon gift card

有得賺咩?見d二手價去到8x折

Ippudo (普通卡會員)
於2019年04月18日 08:40 PM發表

今個月入回贈嗎?

hkstock (普通卡會員)
於2019年04月19日 12:03 PM發表
Ippudo於2019年04月18日 08:40 PM發表

今個月入回贈嗎?

分3期,第1期28/3已入

於2019年04月19日 03:07 PM發表
Ippudo於2019年04月18日 08:40 PM發表

今個月入回贈嗎?

hkstock於2019年04月19日 12:03 PM發表

分3期,第1期28/3已入

我只簽左第二期, 咁應該月尾有回贈

於2019年04月27日 10:01 AM發表

收到第二期回贈

發表回覆
發表回覆