滙豐萬事達卡最紅簽賬獎賞

收藏 已收藏
會員主題
walkingdead ( 普通卡會員 )
於2018年11月06日 12:44 PM發表

- 持卡人累積合資格簽賬滿港幣10,000元,可獲港幣500元連卡佛禮品卡一張

- 持卡人累積合資格簽賬滿港幣25,000元,可獲港幣500元連卡佛禮品卡一張及港幣1,000元惠康超級市場購物禮券

- 累積最多合資格海外簽賬的20位持卡人,每位可獲港幣15,000元國泰航空套票優惠券一張

https://www.redhotoffers.hsbc.com.hk/tc/latest-offers/red-hot-spending-rewards-mastercard/

angengsam (普通卡會員)
於2018年11月06日 01:36 PM發表

any official links from HSBC?

daveric (普通卡會員)
於2018年11月07日 08:57 PM發表

do you have a registration phone number?

薯仔 (金卡會員)
於2018年11月07日 09:02 PM發表

補返條Link:

https://www.redhotoffers.hsbc.com.hk/tc/latest-offers/red-hot-spending-rewards-mastercard/

LoverTiger (金卡會員)
於2018年11月07日 11:24 PM發表

daveric (普通卡會員)
於2018年11月07日 11:35 PM發表

Good. TC did not mention that Manning is excluded.

Ho Pang Yip (無卡會員)
於2018年11月08日 12:28 AM發表

一定要master卡先有得玩

acm20 (普通卡會員)
於2018年11月08日 05:08 AM發表

舖了塵的master 金卡原來咁有用

Hawking (金卡會員)
於2018年11月08日 07:46 AM發表
daveric於2018年11月07日 11:35 PM發表

Good. TC did not mention that Manning is excluded.

Agree.

walkingdead (普通卡會員)
於2018年11月08日 09:59 AM發表

thanks  已補番

Hawking (金卡會員)
於2018年11月08日 03:59 PM發表

Already registered!laugh

KAREN PANG (普通卡會員)
於2018年11月08日 04:05 PM發表
Hawking於2018年11月08日 03:59 PM發表

Hsbc 得premiers master card? 仲有沒有其他master 可申請?

ibaramayaka (普通卡會員)
於2018年11月08日 05:30 PM發表
Hawking於2018年11月08日 03:59 PM發表

KAREN PANG於2018年11月08日 04:05 PM發表

Hsbc 得premiers master card? 仲有沒有其他master 可申請?

hsbc mastercard 既 promo 根本係為左 premier 客同非常舊既舊客而設

JourneyEast (普通卡會員)
於2018年11月08日 06:04 PM發表
daveric於2018年11月07日 11:35 PM發表

咁正?

HSBC 近年好少比兩個不同系列既回贈一齊玩.

arar (普通卡會員)
於2018年11月08日 06:06 PM發表

KAREN PANG於2018年11月08日 04:05 PM發表

ibaramayaka於2018年11月08日 05:30 PM發表

hsbc mastercard 既 promo 根本係為左 premier 客同非常舊既舊客而設

一般人睇到匯豐MasterCard 優惠可以無視~~

於2018年11月08日 06:34 PM發表

呢個推廣去到 7/1/19, 如 HSBC x 萬寧一如往年咁 1, 2 月再出新推廣,

咁可少少痛就拎到 $500連卡佛 

少少痛係無左 VS 3X.

moremiles (普通卡會員)
於2018年11月08日 07:47 PM發表

為什麼無visa offer?可以闊路啲,做visa/UP

丹尼爾 (黑卡會員)
於2018年11月08日 08:14 PM發表
moremiles於2018年11月08日 07:47 PM發表

已經成日做visa 啦,依家已經係做闊左啦

wudela (普通卡會員)
於2018年11月08日 10:17 PM發表
moremiles於2018年11月08日 07:47 PM發表

cup上個月先做完。

YY (普通卡會員)
於2018年11月08日 11:25 PM發表
acm20於2018年11月08日 05:08 AM發表

舖了塵的master 金卡原來咁有用

有冇得拍卡?

ibaramayaka (普通卡會員)
於2018年11月09日 09:40 AM發表

丹尼爾於2018年11月08日 08:14 PM發表

已經成日做visa 啦,依家已經係做闊左啦

visa only promo 好似唔多

hongkongcard2009 (普通卡會員)
於2018年11月09日 09:46 AM發表

不要無視master金card, 仲有好多人有smiley

Case (普通卡會員)
於2018年11月09日 09:51 AM發表
JourneyEast於2018年11月08日 06:34 PM發表

呢個推廣去到 7/1/19, 如 HSBC x 萬寧一如往年咁 1, 2 月再出新推廣,

假設$10,000全部用嚟簽萬寧,而下年1月7號前有萬寧新promo(1月4至6號係星期五六日)

唔用VS少3X即係講緊1.2% RC

換言之,如果假設正確,即係用120 RC去換$500連卡佛

我唔知算唔算好抵

CCC (普通卡會員)
於2018年11月09日 10:16 AM發表
JourneyEast於2018年11月08日 06:34 PM發表

Case於2018年11月09日 09:51 AM發表

假設$10,000全部用嚟簽萬寧,而下年1月7號前有萬寧新promo(1月4至6號係星期五六日)

我唔知算唔算好抵

我今期11月至12月嘅quota仲未用 ,我冇匯豐vs淨係有萬事達白卡咁係唔係好抵😀

hongkongcard2009 (普通卡會員)
於2018年11月09日 10:23 AM發表

我唔知算唔算好抵

我upgrade 左 premier, 等左三個月都未批.

收卡後, offer係簽夠10000有$500. 連埋呢個有$1000. 

都叫做OK

於2018年11月09日 10:48 AM發表

我唔知算唔算好抵

連卡佛 $500 我岩用呀

而 RC 我已家只會用黎找卡數

唔會換里數

所以對於我黎講幾著數

不過已家係假設了明年一月 HSBC x 萬寧會有新推廣

要留意呢個風險

發表回覆