最紅購物優惠--萬寧(1/11-31/12)

收藏 已收藏
會員主題
LoverTiger ( 金卡會員 )
於2018年10月31日 11:47 PM發表

由2018年11月1日至12月31日,憑卡於香港萬寧累積合資格簽賬滿港幣1,000元,可享合共高達額外10%「獎賞錢」回贈:

星期一至四:額外 5% 「獎賞錢」回贈
星期五至日:可享額外3%,即共額外 8% 「獎賞錢」回贈
以流動電話付款可再享額外2%「獎賞錢」回贈

Cap 位:$6000 有580RC

https://www.redhotoffers.hsbc.com.hk/tc/latest-offers/red-hot-shopping-special/mannings/"

primavez (普通卡會員)
於2018年11月01日 12:55 AM發表

萬寧一年做咁多轉真係消化唔黎喎 😓😓

Megan (無卡會員)
於2018年11月01日 01:22 AM發表
primavez於2018年11月01日 12:55 AM發表

證明佢profit margin幾高,先mark up咗啲貨嘅價錢,然後再俾返優惠你。留意每單交易最少要$500,無話唔可以買現金劵。

HO827 (無卡會員)
於2018年11月01日 04:24 AM發表

無上次12%咁抵,可能1月再加碼

丹尼爾 (黑卡會員)
於2018年11月01日 06:14 AM發表

其實年年都跟pattern 姐

Hawking (金卡會員)
於2018年11月01日 07:47 AM發表

Let's move.

wudela (無卡會員)
於2018年11月01日 12:27 PM發表
primavez於2018年11月01日 12:55 AM發表

Megan於2018年11月01日 01:22 AM發表

證明佢profit margin幾高,先mark up咗啲貨嘅價錢,然後再俾返優惠你。留意每單交易最少要$500,無話唔可以買現金劵。

留意返佢逢五六日啲優惠,有時係平過藥房的。

Wilson Chan (普通卡會員)
於2018年11月01日 01:25 PM發表
LoverTiger於2018年10月31日 11:47 PM發表

由2018年11月1日至12月31日,憑卡於香港萬寧累積合資格簽賬滿港幣1,000元,可享合共高達額外10%「獎賞錢」回贈:

星期一至四:額外 5% 「獎賞錢」回贈
星期五至日:可享額外3%,即共額外 8% 「獎賞錢」回贈
以流動電話付款可再享額外2%「獎賞錢」回贈

Cap 位:$6000 有580RC

https://www.redhotoffers.hsbc.com.hk/tc/latest-offers/red-hot-shopping-special/mannings/"

仲有VS有3X

Jackli (普通卡會員)
於2018年11月01日 01:32 PM發表

視符你有冇留意佢優惠啦。

我有時都會係萬寧買到平野,平過藥房:
.牙膏雖然原價$49.9貴,但買1送1變$25後,仲平過藥房;
.溂口水又係原價$69.9天價,買1送1變$35支,無敵價;
仲有好多時送其他券/星期三禮品……加加埋埋,佢唔一定貴過地區藥房。

我用HSBC呢個萬寧既券時,有一個宗旨,係唔會當佢折扣後去計算。
即係唔會買件野$50,因為有10%回贈,當件物品$40計。
原因係,我會用HSBC既獎賞錢換Avios再換機票,唔想呢度又折左,之後機票又當唔使錢,咁反而仲買貴左野。

Calvin!!! (普通卡會員)
於2018年11月01日 01:56 PM發表
HO827於2018年11月01日 04:24 AM發表

一月係新一轉

yoyo2 (金卡會員)
於2018年11月01日 02:15 PM發表

點會自己消化呢.

Ashop (無卡會員)
於2018年11月01日 04:52 PM發表

藥房買嘢冇信心囉,真假難分

逆流大叔 (普通卡會員)
於2018年11月01日 05:20 PM發表

請問點計到Cap 位:$6000 有580RC? 係咪加埋vs嗰3x在內? 但都冇咁多

jokelib (白金卡會員)
於2018年11月01日 05:24 PM發表

1x 6x 9x 各不同

Newplayer (金卡會員)
於2018年11月01日 05:43 PM發表
逆流大叔於2018年11月01日 05:20 PM發表

請問點計到Cap 位:$6000 有580RC? 係咪加埋vs嗰3x在內? 但都冇咁多

條款有寫

Ashop (無卡會員)
於2018年11月01日 05:44 PM發表
HO827於2018年11月01日 04:24 AM發表

應該唔會囉

arar (普通卡會員)
於2018年11月01日 06:07 PM發表

每張卡個cap都係$6000, 賞家居同VS三倍另外再計上去

Barry Ho (無卡會員)
於2018年11月01日 10:41 PM發表

聽落好吸引 但比咁多優惠就知食水深 呢家買健康野已經只會iherb

EH1 (白金卡會員)
於2018年11月02日 01:22 AM發表
Barry Ho於2018年11月01日 10:41 PM發表

聽落好吸引 但比咁多優惠就知食水深 呢家買健康野已經只會iherb

果啲不知名神奇保健產品最賺錢,最搵笨,所以有promoters從旁輔佐
去萬寧都係買啲無獨家銷售既大牌子嘢,唔係獨家嘢佢都唔敢咬得咁大啖/會有時做吓優惠
可能最終無平到,但一樣價錢都多個零售點選擇,好過去某啲藥房西口西面咁

藥房比較啱水貨客,因為一次過執晒所有佢要帶既貨,如果佢去萬寧同一日唔格價買咁多唔同貨一定買貴咗

to3802 (金卡會員)
於2018年11月02日 04:51 AM發表

我深信水貨客一定有幫趁萬寧囉,唔係收咁多券做乜cool

walkingdead (普通卡會員)
於2018年11月02日 03:22 PM發表

wudela於2018年11月01日 12:27 PM發表

留意返佢逢五六日啲優惠,有時係平過藥房的。

係, 如果件貨有供應商優惠+星期3,6贈品既情況下多數都已經平過藥房, 平10%買券真係平10%, 但前提係D贈品岩用同埋係你用開既牌子有優惠, 黎黎去去都係果幾大FMCG旗下品牌先會做得平... 

CC (無卡會員)
於2018年11月03日 10:07 PM發表

arar於2018年11月01日 06:07 PM發表

每張卡個cap都係$6000, 賞家居同VS三倍另外再計上去

Home  平日   五-日 Android Total  

3.60%   5%      3%         2%  

×6000=216     300    180         100  796

=796 

Gloria Tang (無卡會員)
於2018年11月05日 10:44 AM發表

有冇師兄試過? 買萬寧coupon係咪都計??

Jackli (普通卡會員)
於2018年11月05日 10:52 AM發表
Gloria Tang於2018年11月05日 10:44 AM發表

有冇師兄試過? 買萬寧coupon係咪都計??

歡迎你加入smiley,萬寧xHSBC既推廣,係包括買Coupon的。

김과장 (無卡會員)
於2018年11月05日 04:51 PM發表

今期得10%,我又無賞家居,935有D雞肋

力仔 (金卡會員)
於2018年12月07日 01:36 PM發表

點解出面寫高達12%嘅😅

https://www.personal.hsbc.com.hk/1/2/special/chinese/cards/offer"

發表回覆