特選:簽 $2000 回 $300 (2018-10-01 - 2018-11-14)

收藏 已收藏
會員主題
Dennis C F Chan ( 白金卡會員 )
於2018年10月06日 01:30 AM發表

有 15% 回,Aeon 難得唔係即刻落回收箱的推廣!

Well Done (金卡會員)
於2018年10月06日 02:23 AM發表

Aeon百年難得一遇的好推廣,可惜我冇份!

L金木 (普通卡會員)
於2018年10月06日 07:15 AM發表
Dennis C F Chan於2018年10月06日 01:30 AM發表

我都收到 但想請教一下邊類商戶收JCB

ALEX@BB (普通卡會員)
於2018年10月06日 07:38 AM發表

我都中特選,平日已經冇簽呢張 目標10000 回150 目標20000 回400

已放落垃圾桶

c14101 (金卡會員)
於2018年10月06日 08:28 AM發表
Dennis C F Chan於2018年10月06日 01:30 AM發表

L金木於2018年10月06日 07:15 AM發表

Aeon 一田 uny citysuper之類百貨及超市、兩大超市藥房連鎖店、老麥、日式餐廳、酒店、大商場例如海港城時代廣場的商戶和餐廳、私家醫院。。。

總之,一定易用過 AE

Dennis C F Chan (白金卡會員)
於2018年10月06日 08:37 AM發表
ALEX@BB於2018年10月06日 07:38 AM發表

我都中特選,平日已經冇簽呢張 目標10000 回150 目標20000 回400

已放落垃圾桶

我知有銀聯卡做緊呢個 1.5% 垃圾特選

moneymaker2017 (金卡會員)
於2018年10月06日 11:30 AM發表
ALEX@BB於2018年10月06日 07:38 AM發表

已放落垃圾桶

禾都收到哩個世紀垃圾推廣😣

1.5%回赠,SCSC都做到,洗签佢張卡,仲要成友嘢😬

walkingdead (普通卡會員)
於2018年10月06日 12:49 PM發表

已放落垃圾桶

moneymaker2017於2018年10月06日 11:30 AM發表

乜野係SCSC?渣打渣打?

Joe Chan (金卡會員)
於2018年10月06日 12:54 PM發表

已放落垃圾桶

moneymaker2017於2018年10月06日 11:30 AM發表

walkingdead於2018年10月06日 12:49 PM發表

standard chartered simply cash掛

moneymaker2017 (金卡會員)
於2018年10月06日 01:01 PM發表

已放落垃圾桶

walkingdead於2018年10月06日 12:49 PM發表

Joe Chan於2018年10月06日 12:54 PM發表

standard chartered simply cash掛

对😈

L金木 (普通卡會員)
於2018年10月06日 03:19 PM發表

L金木於2018年10月06日 07:15 AM發表

c14101於2018年10月06日 08:28 AM發表

Aeon 一田 uny citysuper之類百貨及超市、兩大超市藥房連鎖店、老麥、日式餐廳、酒店、大商場例如海港城時代廣場的商戶和餐廳、私家醫院。。。

總之,一定易用過 AE

thanks 頭先去左marks&spencer掃意粉+衣物折上折 完成簽帳額

walkingdead (普通卡會員)
於2018年10月06日 06:07 PM發表

已放落垃圾桶

Joe Chan於2018年10月06日 12:54 PM發表

原來係呢張

derekdd (普通卡會員)
於2018年10月07日 11:03 AM發表

係啦,在那裡可以簽UCB.... 有冇人有個list 可以share 出來?🙇🙇

於2018年10月07日 11:10 AM發表
derekdd於2018年10月07日 11:03 AM發表

係啦,在那裡可以簽UCB.... 有冇人有個list 可以share 出來?🙇🙇

https://www.hongkongcard.com/forum/show/13130

於2019年01月19日 08:58 PM發表

02-Jan-19 PAYMENT ADJUSTMENT                                           300.00

Thanks Aeon

smoky (普通卡會員)
於2019年01月19日 09:13 PM發表
Dennis C F Chan於2019年01月19日 08:58 PM發表

02-Jan-19 PAYMENT ADJUSTMENT                                           300.00

Thanks Aeon

Adjustment😐,睇落好似入錯數.......

發表回覆
發表回覆