雲閃付APP滿30減20消费可領$88【已更新 31/12/2018】

收藏 已收藏
會員主題
斷劍重鑄之日 ( 普通卡會員 )
於2018年09月19日 12:35 PM發表

領紅包優惠之條款及細則:
1.推廣期由2019年1月1日至1月31日。 
2.優惠只適用於2019年1月1日起新註冊雲閃付APP的港澳用户,並綁定香港或澳門發行、卡號以62開頭的銀聯卡並成功綁定於雲閃付APP內。用戶須以二維碼方式通過銀聯網絡完成一筆消費,方可獲得紅包。 
3.紅包須在消費成功後15天內領取,逾期作廢。 
4.每位用戶只限獲得紅包優惠一次。
5.此紅包可在內地指定商户掃碼消費或線上購物作抵扣,並不適用於以現金形式提取。指定門店以中國銀聯最終決定為準,中國銀聯保留隨時更改指定門店定義的權利。 
6.此活動不包含任何隨機成份。紅包名額有限,送完即止。 
7.如有任何爭議,中國銀聯及銀聯國際有限公司(下稱「銀聯國際」)保留最終決定權。

即減優惠條款及細則:
1.除非另外訂明,推廣期由2019年1月1日至1月31日。 
2.優惠只適用於卡號以62開頭的銀聯卡並成功綁定於雲閃付APP內。用戶須以二維碼方式通過銀聯網絡消費,方可享用優惠。 
3.每卡每日(即前一天晚上11時至第二天晚上10時59分59秒)可於商務印書館、啟泰、Maple、實惠家居、太興及位元堂享用優惠共一次;及可於西樹泡芙、百份百餐廳、Itamama、意樂、漁樂、韓樂及桃園享用優惠各一次。優惠名額有限,先到先得,額滿即止,活動並隨之結束。 
4.除特別註明外,優惠不可與其他優惠、商戶/會員優惠、優惠券、推廣項目、折扣、禮券及特價套餐/食品同時使用。 
5.優惠不適用於購買現金券及任何增值服務。 
6.優惠不可兌換現金。 
7.優惠受有關條款及細則約束,詳情請向商戶查詢。 
8. 優惠只適用於參與商戶之指定門店,詳情請向店員查詢。銀聯國際保留隨時更改指定商戶及門店定義的權利。 
9. 如有任何爭議,銀聯國際及參與商戶保留最終決定權。 

客戶服務熱線:800 967 222

出左張信用卡點都用多過擺! (普通卡會員)
於2019年03月02日 04:22 PM發表
ssman於2019年03月02日 03:49 PM發表

3月份優惠...唔係好吸引😅

優惠係縮架啦,好似支付寶都係變$25>$20>$12>……

名創又真係難買到$50,啲貨標價到$29.9,如果$49.9都要加個膠袋……

Dennis C F Chan (白金卡會員)
於2019年03月02日 06:32 PM發表

名創……不了

Hawking (金卡會員)
於2019年03月03日 03:34 PM發表

Already uninstall this App.

michael0927 (普通卡會員)
於2019年03月03日 04:11 PM發表

Hawking於2019年03月03日 03:34 PM發表

解綁左張卡同剷左個app 了,因為佢會一直喺後台運行,拍八達通都會開佢個app

Hawking (金卡會員)
於2019年03月03日 05:03 PM發表

Hawking於2019年03月03日 03:34 PM發表

michael0927於2019年03月03日 04:11 PM發表

解綁左張卡同剷左個app 了,因為佢會一直喺後台運行,拍八達通都會開佢個app

Elias** (普通卡會員)
於2019年03月03日 08:10 PM發表

michael0927於2019年03月03日 04:11 PM發表

原來是這樣,就是奇怪点解登入咗!

於2019年03月03日 09:34 PM發表

Elias**於2019年03月03日 08:10 PM發表

有無校過呢個位

michael0927 (普通卡會員)
於2019年03月05日 10:22 AM發表

Elias**於2019年03月03日 08:10 PM發表

Dennis C F Chan於2019年03月03日 09:34 PM發表

有無校過呢個位

我用緊Android Pie, 個NFC 裏面好似已經無左,搵唔呢個"菜單"。

同埋我有一部機只係裝幾個app ,而其一呢個app 既耗電率係部電話耗電既"榜首"heart

於2019年03月05日 01:24 PM發表

Dennis C F Chan於2019年03月03日 09:34 PM發表

有無校過呢個位

michael0927於2019年03月05日 10:22 AM發表

我用緊Android Pie, 個NFC 裏面好似已經無左,搵唔呢個"菜單"。

同埋我有一部機只係裝幾個app ,而其一呢個app 既耗電率係部電話耗電既"榜首"heart

我都係 Pie,你 search "pay" 應該會搵到

lthllcw (無卡會員)
於2019年03月06日 05:54 PM發表

有無人試過去京東買野用雲閃係咪要填下面 d info? 但填左又話session time out..

You only need finish below operations and then you can finish payment by input user name and passwordDemo for Express-Pay

• Session Timeout,Server Timeout.

User name:

Create Login Password:

Please keep your password properly

Confirm Login Password:

Mobile Phone Number:

I have read and accept   The User Agreement of UnionPay

qualcomm (普通卡會員)
於2019年03月14日 04:13 PM發表

要放棄了,7日登入抽獎連0.1也沒有

traveltravel (普通卡會員)
於2019年03月14日 06:00 PM發表
qualcomm於2019年03月14日 04:13 PM發表

哈, 你唔講我都唔會計下有幾多. 我有$0.27

smoky (普通卡會員)
於2019年03月14日 06:08 PM發表
qualcomm於2019年03月14日 04:13 PM發表

計埋抽獎都冇$0.1?

以太 (金卡會員)
於2019年03月14日 06:48 PM發表

smoky於2019年03月14日 06:08 PM發表

計埋抽獎都冇$0.1?

++++++++++++++++

我一個星期加埋有 RMB0.24,

過 2 日冇咁忙用哂佢之後刪 Apps, 唔好阻住個 NFC 功能 heart

於2019年03月14日 09:26 PM發表

計埋抽獎都冇$0.1?

以太於2019年03月14日 06:48 PM發表

過 2 日冇咁忙用哂佢之後刪 Apps, 唔好阻住個 NFC 功能 heart

最近七日有六日抽中 0.02,一日 0.03 (sum = 0.15)

因中途斷纜所以未有抽獎,上一次抽到 0.14,夾埋同你差不多

於2019年03月14日 09:55 PM發表

計埋抽獎都冇$0.1?

我仲有五百幾蚊,又少上大陸,今年又未有旅行plan。都唔知幾時先用得晒🤣

以太 (金卡會員)
於2019年03月15日 01:41 AM發表

計埋抽獎都冇$0.1?

Dennis C F Chan於2019年03月14日 09:26 PM發表

最近七日有六日抽中 0.02,一日 0.03 (sum = 0.15)

因中途斷纜所以未有抽獎,上一次抽到 0.14,夾埋同你差不多

++++++++++++++++++++++++++++++

最近七日有六日抽中 0.02,一日 0.03

完全一模一樣呀 .......... 我地勤力 d,

一年可以儲到 RMB 12 

ALEX@BB (普通卡會員)
於2019年03月15日 05:23 AM發表

計埋抽獎都冇$0.1?

traveltravel於2019年03月14日 09:55 PM發表

我仲有五百幾蚊,又少上大陸,今年又未有旅行plan。都唔知幾時先用得晒🤣

網購就得啦,呢個app直頭幫京東免費宣傳, 依家我用京東多過淘寶, 之前買成部單車都有得直送去屋企

Kitty Lock (普通卡會員)
於2019年03月15日 07:51 AM發表

師兄真係有毅力!我拿拿淋在京東用埋紅包都費事再抽了!

alan2222 (金卡會員)
於2019年03月15日 08:55 AM發表

計埋抽獎都冇$0.1?

traveltravel於2019年03月14日 09:55 PM發表

ALEX@BB於2019年03月15日 05:23 AM發表

網購就得啦,呢個app直頭幫京東免費宣傳, 依家我用京東多過淘寶, 之前買成部單車都有得直送去屋企

我都有三百幾唔知買乜好

於2019年03月15日 09:59 AM發表

計埋抽獎都冇$0.1?

ALEX@BB於2019年03月15日 05:23 AM發表

暫時無乜野想買嘛, 淨係citi x HKTV我都未買得晒. 如果要去旅行, 買一買12306已經用晒. 

於2019年03月15日 10:00 AM發表

計埋抽獎都冇$0.1?

Dennis C F Chan於2019年03月14日 09:26 PM發表

以太於2019年03月15日 01:41 AM發表

++++++++++++++++++++++++++++++

最近七日有六日抽中 0.02,一日 0.03

完全一模一樣呀 .......... 我地勤力 d,

一年可以儲到 RMB 12 

same x 3smiley

以太 (金卡會員)
於2019年03月15日 10:02 AM發表

計埋抽獎都冇$0.1?

其實京東好多野都賣得俾淘寶貴,

所以要花時間格下價先

JourneyEast (普通卡會員)
於2019年03月16日 02:35 PM發表

計埋抽獎都冇$0.1?

以太於2019年03月15日 10:02 AM發表

所以要花時間格下價先

今日想用紅包係京東買野, 

但剛好自提免運費完左...

又要慢慢諗點先用到 D 紅包

EH1 (白金卡會員)
於2019年03月16日 02:56 PM發表

計埋抽獎都冇$0.1?

以太於2019年03月15日 10:02 AM發表

所以要花時間格下價先

同埋好多野唔送香港
搵私集要額外俾錢又麻煩

發表回覆