雲閃付APP滿30減20消费可領$88【已更新 31/12/2018】

收藏 已收藏
會員主題
斷劍重鑄之日 ( 普通卡會員 )
於2018年09月19日 12:35 PM發表

領紅包優惠之條款及細則:
1.推廣期由2019年1月1日至1月31日。 
2.優惠只適用於2019年1月1日起新註冊雲閃付APP的港澳用户,並綁定香港或澳門發行、卡號以62開頭的銀聯卡並成功綁定於雲閃付APP內。用戶須以二維碼方式通過銀聯網絡完成一筆消費,方可獲得紅包。 
3.紅包須在消費成功後15天內領取,逾期作廢。 
4.每位用戶只限獲得紅包優惠一次。
5.此紅包可在內地指定商户掃碼消費或線上購物作抵扣,並不適用於以現金形式提取。指定門店以中國銀聯最終決定為準,中國銀聯保留隨時更改指定門店定義的權利。 
6.此活動不包含任何隨機成份。紅包名額有限,送完即止。 
7.如有任何爭議,中國銀聯及銀聯國際有限公司(下稱「銀聯國際」)保留最終決定權。

即減優惠條款及細則:
1.除非另外訂明,推廣期由2019年1月1日至1月31日。 
2.優惠只適用於卡號以62開頭的銀聯卡並成功綁定於雲閃付APP內。用戶須以二維碼方式通過銀聯網絡消費,方可享用優惠。 
3.每卡每日(即前一天晚上11時至第二天晚上10時59分59秒)可於商務印書館、啟泰、Maple、實惠家居、太興及位元堂享用優惠共一次;及可於西樹泡芙、百份百餐廳、Itamama、意樂、漁樂、韓樂及桃園享用優惠各一次。優惠名額有限,先到先得,額滿即止,活動並隨之結束。 
4.除特別註明外,優惠不可與其他優惠、商戶/會員優惠、優惠券、推廣項目、折扣、禮券及特價套餐/食品同時使用。 
5.優惠不適用於購買現金券及任何增值服務。 
6.優惠不可兌換現金。 
7.優惠受有關條款及細則約束,詳情請向商戶查詢。 
8. 優惠只適用於參與商戶之指定門店,詳情請向店員查詢。銀聯國際保留隨時更改指定商戶及門店定義的權利。 
9. 如有任何爭議,銀聯國際及參與商戶保留最終決定權。 

客戶服務熱線:800 967 222

traveltravel (普通卡會員)
於2019年02月09日 10:34 AM發表
traveltravel於2019年02月08日 10:46 PM發表

終於唔洗日日去實惠 🤣

出左張信用卡點都用多過擺!於2019年02月09日 10:27 AM發表

其實有咩咁好買,要日日去?

1月時主要為左張東亞卡要買夠數 買過膠手套,慳電膽,廚紙,Tempo,廁紙,藍威寶,衣櫃防蟲劑,百潔布。

alan2222 (金卡會員)
於2019年02月10日 11:02 PM發表

到澳門幾間雪糕店茶店玩30-10

http://www.unionpayintl.com/hk/promotion/tcm/index.shtml

咁香港再玩過都可能係減10

於2019年02月11日 07:30 AM發表

減10應該無乜野抵買

出左張信用卡點都用多過擺! (普通卡會員)
於2019年02月11日 11:36 AM發表
traveltravel於2019年02月08日 10:46 PM發表

終於唔洗日日去實惠 🤣

出左張信用卡點都用多過擺!於2019年02月09日 10:27 AM發表

traveltravel於2019年02月09日 10:34 AM發表

1月時主要為左張東亞卡要買夠數 買過膠手套,慳電膽,廚紙,Tempo,廁紙,藍威寶,衣櫃防蟲劑,百潔布。

希望東亞可以積極少少推返張銀聯卡……

於2019年02月11日 12:49 PM發表

終於唔洗日日去實惠 🤣

traveltravel於2019年02月09日 10:34 AM發表

出左張信用卡點都用多過擺!於2019年02月11日 11:36 AM發表

對,2月都無用到。有無提議入面d分可以點用? 定只能等到期? 😂

Dennis C F Chan (白金卡會員)
於2019年02月11日 01:16 PM發表

終於唔洗日日去實惠 🤣

出左張信用卡點都用多過擺!於2019年02月11日 11:36 AM發表

traveltravel於2019年02月11日 12:49 PM發表

對,2月都無用到。有無提議入面d分可以點用? 定只能等到期? 😂

你有無其他東亞卡?唔同的東亞卡積分可以合併使用

clwk (無卡會員)
於2019年02月11日 06:51 PM發表

怕左呢間銀行,彈弓手

於2019年02月12日 12:17 AM發表

有無人仲好有恆心地每日「簽到」,最近有無試過拎到高過 CNY0.03?

uncle sam (金卡會員)
於2019年02月12日 12:29 AM發表
Dennis C F Chan於2019年02月12日 12:17 AM發表

有無人仲好有恆心地每日「簽到」,最近有無試過拎到高過 CNY0.03?

拎過¥0.04

lcydan (無卡會員)
於2019年02月12日 09:06 AM發表

各位我1月31日首次綁定交通CUP並在實惠消費了, 點解我拎唔到RMB88紅包? 我消費賺紅包入面係RMB0.

我應該搵交通定雲閃付問呢?

於2019年02月12日 09:31 AM發表
lcydan於2019年02月12日 09:06 AM發表

各位我1月31日首次綁定交通CUP並在實惠消費了, 點解我拎唔到RMB88紅包? 我消費賺紅包入面係RMB0.

人地剛剛才放完長假,下星期再無先打去銀聯追啦

出左張信用卡點都用多過擺! (普通卡會員)
於2019年02月12日 09:46 AM發表

紅包係銀聯發放,你搵交通銀行嘥氣

龍馬 (無卡會員)
於2019年02月12日 12:46 PM發表

我2月10去沙田太興仍舊可以-20$ 233$畀200券+33閃 實扣13$

au_perrie (普通卡會員)
於2019年02月12日 01:16 PM發表
龍馬於2019年02月12日 12:46 PM發表

我2月10去沙田太興仍舊可以-20$ 233$畀200券+33閃 實扣13$

無奶油! 呢儿日咁有無去實惠,味千試过?

Peter Lo (無卡會員)
於2019年02月12日 02:18 PM發表
龍馬於2019年02月12日 12:46 PM發表

上商?

Jasper Wong (無卡會員)
於2019年02月12日 06:41 PM發表

要等10個工作天左右,之前問過,再唔得打上去雲閃

我張ICBC星座都是31Jan消費未出RMB$88

於2019年02月13日 11:13 AM發表

終於唔洗日日去實惠 🤣

traveltravel於2019年02月11日 12:49 PM發表

Dennis C F Chan於2019年02月11日 01:16 PM發表

你有無其他東亞卡?唔同的東亞卡積分可以合併使用

有world Master, 但唔想換coupon

於2019年02月13日 11:21 AM發表

Jasper Wong於2019年02月12日 06:41 PM發表

要等10個工作天左右,之前問過,再唔得打上去雲閃

我張ICBC星座都是31Jan消費未出RMB$88

有可能會遲的, 我有2張卡12月31開光, 1月18先收到$88 (中間無追過)

於2019年02月13日 01:34 PM發表

收到 東亞 2月结單,要比8百⺇!但無回贈? 反而張 中銀有!

於2019年02月13日 01:59 PM發表
au_perrie於2019年02月13日 01:34 PM發表

收到 東亞 2月结單,要比8百⺇!但無回贈? 反而張 中銀有!

所獲現金回贈將於 2019 年 2 月 18 至 22 日存入有關主卡賬戶,並顯示於有關結單。

於2019年02月13日 02:16 PM發表
au_perrie於2019年02月13日 01:34 PM發表

Dennis C F Chan於2019年02月13日 01:59 PM發表

所獲現金回贈將於 2019 年 2 月 18 至 22 日存入有關主卡賬戶,並顯示於有關結單。

Thanks Dennis

龍馬 (無卡會員)
於2019年02月13日 06:58 PM發表

商務剛去試過 確定沒減$20了 不過我卡新開仍有88紅包(剛好活動到15/2)

yoyo2 (金卡會員)
於2019年02月13日 08:36 PM發表

請問個 $88 係12月時, 係咪可以每張卡拎 $88 ?  我十幾張卡, 但只有6張有 $88

發表回覆