雲閃付APP滿30減20消费可領$88【已更新 31/12/2018】

收藏 已收藏
會員主題
斷劍重鑄之日 ( 普通卡會員 )
於2018年09月19日 12:35 PM發表

領紅包優惠之條款及細則:
1.推廣期由2019年1月1日至1月31日。 
2.優惠只適用於2019年1月1日起新註冊雲閃付APP的港澳用户,並綁定香港或澳門發行、卡號以62開頭的銀聯卡並成功綁定於雲閃付APP內。用戶須以二維碼方式通過銀聯網絡完成一筆消費,方可獲得紅包。 
3.紅包須在消費成功後15天內領取,逾期作廢。 
4.每位用戶只限獲得紅包優惠一次。
5.此紅包可在內地指定商户掃碼消費或線上購物作抵扣,並不適用於以現金形式提取。指定門店以中國銀聯最終決定為準,中國銀聯保留隨時更改指定門店定義的權利。 
6.此活動不包含任何隨機成份。紅包名額有限,送完即止。 
7.如有任何爭議,中國銀聯及銀聯國際有限公司(下稱「銀聯國際」)保留最終決定權。

即減優惠條款及細則:
1.除非另外訂明,推廣期由2019年1月1日至1月31日。 
2.優惠只適用於卡號以62開頭的銀聯卡並成功綁定於雲閃付APP內。用戶須以二維碼方式通過銀聯網絡消費,方可享用優惠。 
3.每卡每日(即前一天晚上11時至第二天晚上10時59分59秒)可於商務印書館、啟泰、Maple、實惠家居、太興及位元堂享用優惠共一次;及可於西樹泡芙、百份百餐廳、Itamama、意樂、漁樂、韓樂及桃園享用優惠各一次。優惠名額有限,先到先得,額滿即止,活動並隨之結束。 
4.除特別註明外,優惠不可與其他優惠、商戶/會員優惠、優惠券、推廣項目、折扣、禮券及特價套餐/食品同時使用。 
5.優惠不適用於購買現金券及任何增值服務。 
6.優惠不可兌換現金。 
7.優惠受有關條款及細則約束,詳情請向商戶查詢。 
8. 優惠只適用於參與商戶之指定門店,詳情請向店員查詢。銀聯國際保留隨時更改指定商戶及門店定義的權利。 
9. 如有任何爭議,銀聯國際及參與商戶保留最終決定權。 

客戶服務熱線:800 967 222

alan2222 (金卡會員)
於2018年12月03日 08:16 PM發表
Wendy Fung於2018年12月02日 07:58 PM發表

剛食左沙田禾輋漁樂 職員仲話今日好多人用雲閃付優惠

tnc 又由全線分店改左係指定分店 我估旺個d分店就無雲閃付 懷疑係銀聯改的

以太於2018年12月03日 10:03 AM發表

++++++++++++++++++++++

其實間唔中 (尤其係最近) 都見到人地有拎唔到 $30 減 $20 優惠,

有 d 人即場打 CS 查詢, 又有 d 人要求取消交易,

個別實惠已經係簽賬前聲明拎唔到優惠唔會俾退貨

p.s.: 目測交易緩慢 / 失敗 (要重拍) 既次數越黎越多

出左張信用卡點都用多過擺!於2018年12月03日 10:19 AM發表

又要派錢吸引人用,又要日日都要派、但又要設限額。最後都係攞啲職員嚟搞。個雲閃付又要被掃唔得,最後要試埋主掃,硬件上未完全成熟(相對地支付寶同微訊支付較乾淨俐落啲)。

玩到咁為乜broken heart

剛在大家樂都用唔到支付寶,不過點都穩陣過雲閃付。

Kevin Lee (普通卡會員)
於2018年12月03日 09:05 PM發表

今朝喺銅鑼灣利園山道太興用到,不過要等超過半分鐘先成功付款

hohomeiar (無卡會員)
於2018年12月04日 10:24 AM發表
hohomeiar於2018年12月03日 05:55 PM發表

味千都用唔到既,又話得3間分店除外

smoky於2018年12月03日 07:22 PM發表

去過間味千話因為網絡收唔到,所以冇雲閃付。當時已經食左野,要硬食原價😭😭

alan2222於2018年12月03日 07:40 PM發表

佢有冇放30-20個牌出來?

無放,我醒目一入去問清楚先,佢話我地無呢D野

smoky (普通卡會員)
於2018年12月04日 10:44 AM發表
cardholder09於2018年12月02日 12:26 AM發表

今日云閃付似乎不太穩定, 下午一間實惠唔得,去到另一間就冇事

smoky於2018年12月02日 12:29 AM發表

其實大家喺實惠買d咩呢?除左電池,我真係買唔到其他野

出左張信用卡點都用多過擺!於2018年12月02日 01:05 AM發表

好多都得,我見識玩果啲不論件貨品幾平幾貴都分單比錢

實惠賣好多家居用品架,行一轉分分鐘掃好多嘢返屋企

我上次買果件係個大SIZE儲物箱、剩返最後一件啱啱好特價$30,用雲閃付比錢返單扣到$20smiley細SIZE賣$19.9反而唔抵

其實一般家居野,都係淘寶搞掂.....

smoky (普通卡會員)
於2018年12月04日 10:47 AM發表
hohomeiar於2018年12月03日 05:55 PM發表

味千都用唔到既,又話得3間分店除外

smoky於2018年12月03日 07:22 PM發表

去過間味千話因為網絡收唔到,所以冇雲閃付。當時已經食左野,要硬食原價😭😭

alan2222於2018年12月03日 07:40 PM發表

佢有冇放30-20個牌出來?

話全線嘛,同埋雲閃付既附近優惠都有嗰間,所以冇留意到........

samuelfu9999 (無卡會員)
於2018年12月04日 12:21 PM發表
Wendy Fung於2018年12月02日 07:58 PM發表

剛食左沙田禾輋漁樂 職員仲話今日好多人用雲閃付優惠

tnc 又由全線分店改左係指定分店 我估旺個d分店就無雲閃付 懷疑係銀聯改的

以太於2018年12月03日 10:03 AM發表

++++++++++++++++++++++

其實間唔中 (尤其係最近) 都見到人地有拎唔到 $30 減 $20 優惠,

有 d 人即場打 CS 查詢, 又有 d 人要求取消交易,

個別實惠已經係簽賬前聲明拎唔到優惠唔會俾退貨

p.s.: 目測交易緩慢 / 失敗 (要重拍) 既次數越黎越多

出左張信用卡點都用多過擺!於2018年12月03日 10:19 AM發表

又要派錢吸引人用,又要日日都要派、但又要設限額。最後都係攞啲職員嚟搞。個雲閃付又要被掃唔得,最後要試埋主掃,硬件上未完全成熟(相對地支付寶同微訊支付較乾淨俐落啲)。

玩到咁為乜broken heart

唔知關唔關部機事,因為果部野係行android,同埋只可行mobile data,wifi都唔得

Hawking (金卡會員)
於2018年12月04日 10:36 PM發表

Just purchased something at 位元堂 .

Spend >$500, save $50.laugh

c14101 (金卡會員)
於2018年12月04日 10:54 PM發表
Hawking於2018年12月04日 10:36 PM發表

Just purchased something at 位元堂 .

Spend >$500, save $50.laugh

點解會 save $50?

yoyo2 (金卡會員)
於2018年12月04日 11:00 PM發表
cardholder09於2018年12月02日 12:26 AM發表

今日云閃付似乎不太穩定, 下午一間實惠唔得,去到另一間就冇事

出左張信用卡點都用多過擺!於2018年12月02日 01:05 AM發表

我上次買果件係個大SIZE儲物箱、剩返最後一件啱啱好特價$30,用雲閃付比錢返單扣到$20smiley細SIZE賣$19.9反而唔抵

smoky於2018年12月04日 10:44 AM發表

大舊野運費好貴

出左張信用卡點都用多過擺! (普通卡會員)
於2018年12月04日 11:03 PM發表

我係行過見啱用、又做特價就買,特價$30返單啱啱好扣到$20、又可以即時見到實物,開心smiley

LTYA (普通卡會員)
於2018年12月05日 07:49 AM發表

出左張信用卡點都用多過擺!於2018年12月04日 11:03 PM發表

我係行過見啱用、又做特價就買,特價$30返單啱啱好扣到$20、又可以即時見到實物,開心smiley

講真實惠買$30多少少好難, 原因係佢無D幾蚊雞嘅嘢, 我通常埋單都是偏向$40的$3x.

Patrick Yip (無卡會員)
於2018年12月05日 09:04 AM發表

今朝在漁樂食早餐,用雲閃付付款不成功,連續試過4次,店員話我是第5個用雲閃付不成功,都唔知點解唔得?最後迫於用八達通付款。

Hawking (金卡會員)
於2018年12月05日 09:15 AM發表

Just have the breakfast at 百份百餐廳, but it cannot use 閃付. She explains that the link of Union Pay is down.

Franky Wong (普通卡會員)
於2018年12月05日 09:52 AM發表

出左張信用卡點都用多過擺!於2018年12月04日 11:03 PM發表

LTYA於2018年12月05日 07:49 AM發表

講真實惠買$30多少少好難, 原因係佢無D幾蚊雞嘅嘢, 我通常埋單都是偏向$40的$3x.

加膠袋,$1一個但唔拎

於2018年12月05日 09:52 AM發表

我係咁啱見到平平地、啱用就買,不是特登去買的……

於2018年12月05日 09:54 AM發表

Franky Wong於2018年12月05日 09:52 AM發表

加膠袋,$1一個但唔拎

係……如果件貨$29.9,加個膠袋就是啦heart

不過呢排聽到好多人閃付失敗,多過冇扣到$20

amibayiu (無卡會員)
於2018年12月05日 10:56 AM發表

買位元堂姜茶包 

lki2001 (無卡會員)
於2018年12月05日 11:05 AM發表

Franky Wong於2018年12月05日 09:52 AM發表

加膠袋,$1一個但唔拎

正,好多時D嘢都係29.9,我找了全店也無幾元的東西,你的建議實在太好了。

Wendy Fung (無卡會員)
於2018年12月05日 05:04 PM發表

剛食味千話部機壞左 用唔到雲閃付 硬蝕20蚊。。如果係百份百都無咁嬲

LTYA (普通卡會員)
於2018年12月05日 05:17 PM發表

加膠袋,$1一個但唔拎

lki2001於2018年12月05日 11:05 AM發表

正,好多時D嘢都係29.9,我找了全店也無幾元的東西,你的建議實在太好了。

咁都好,買幾個膠袋得嗎?$27.9+1+1+1=$30.9。

Dan Dan (無卡會員)
於2018年12月05日 07:04 PM發表

唉,建行恆生匯豐銀聯全部不支缓,想食下平野都吾得

hamichamic (無卡會員)
於2018年12月05日 07:06 PM發表

民間果然高手多,膠袋論即時茅塞頓開。

買了潔廁鴨14.9+14.9

c14101 (金卡會員)
於2018年12月05日 07:21 PM發表
Dan Dan於2018年12月05日 07:04 PM發表

唉,建行恆生匯豐銀聯全部不支缓,想食下平野都吾得

即刻去開卡囉,小弟最近都專登開多兩張銀聯來逗利是 😂

於2018年12月05日 08:06 PM發表
hamichamic於2018年12月05日 07:06 PM發表

民間果然高手多,膠袋論即時茅塞頓開。

買了潔廁鴨14.9+14.9

但係孖裝平d喎😂😂😂

於2018年12月05日 08:07 PM發表

加膠袋,$1一個但唔拎

lki2001於2018年12月05日 11:05 AM發表

LTYA於2018年12月05日 05:17 PM發表

咁都好,買幾個膠袋得嗎?$27.9+1+1+1=$30.9。

Sure

發表回覆