中銀大灣白金卡

收藏 已收藏
會員主題
Waikin638 ( 無卡會員 )
於2018年04月16日 08:19 PM發表

我從3月22日申請,幾日前從網上TU先見到多左個查詢,不過到今日無論電話或姐e-banking都係處理中,想問有經驗人士假如查了TU後大約幾耐會知結果?

V7 (金卡會員)
於2018年04月16日 09:01 PM發表
Waikin638於2018年04月16日 08:19 PM發表

我從3月22日申請,幾日前從網上TU先見到多左個查詢,不過到今日無論電話或姐e-banking都係處理中,想問有經驗人士假如查了TU後大約幾耐會知結果?

申請時乃中銀理財都搞咗兩個月...

rrlcm (無卡會員)
於2018年04月16日 09:20 PM發表
Waikin638於2018年04月16日 08:19 PM發表

V7於2018年04月16日 09:01 PM發表

一個星期內知

Waikin638 (無卡會員)
於2018年04月16日 10:49 PM發表

rrlcm於2018年04月16日 09:20 PM發表

一個星期內知

有無印象係只有等信還是有其他方法通知?

Gerryfong (普通卡會員)
於2018年04月16日 11:21 PM發表

rrlcm於2018年04月16日 09:20 PM發表

一個星期內知

Waikin638於2018年04月16日 10:49 PM發表

有無印象係只有等信還是有其他方法通知?

我17號就申請了,今日都未有結果,打電話上去,又沒人接,忙到咩甘。

Hiuchun Chan (無卡會員)
於2018年04月16日 11:39 PM發表

我開自在理財開埋,都要半個月,佢寄信好耐先到,先揀邊度攞,再等成個星期先收到攞卡信。

於2018年04月17日 10:34 AM發表

Shit

於2018年04月17日 11:30 AM發表

剛剛上網查未獲批發,我是同一時間申請中信和中銀,中信批了,中銀唔批,三個月後仲試唔試好?

Cp M Chan (無卡會員)
於2018年04月17日 09:54 PM發表
Waikin638於2018年04月17日 11:30 AM發表

剛剛上網查未獲批發,我是同一時間申請中信和中銀,中信批了,中銀唔批,三個月後仲試唔試好?

你公司有同事同時都申請中銀個張?

於2018年04月17日 10:34 PM發表
Waikin638於2018年04月17日 11:30 AM發表

Cp M Chan於2018年04月17日 09:54 PM發表

唔知,應該無掛

V7 (金卡會員)
於2018年04月18日 08:57 AM發表

有無check過自己tu?

alan2222 (金卡會員)
於2018年04月18日 09:00 AM發表

Cp M Chan於2018年04月17日 09:54 PM發表

乜會有影響?

Cp M Chan (無卡會員)
於2018年04月18日 11:50 AM發表

alan2222於2018年04月18日 09:00 AM發表

乜會有影響?

有無影響唔清楚 我同我幾個公司同事一齊申請大媽卡 我地3月9日左右申,我10日左右就收到卡。 1個重係處理中 1個唔批

V698 (無卡會員)
於2018年04月18日 12:46 PM發表

alan2222於2018年04月18日 09:00 AM發表

乜會有影響?

Cp M Chan於2018年04月18日 11:50 AM發表

有無影響唔清楚 我同我幾個公司同事一齊申請大媽卡 我地3月9日左右申,我10日左右就收到卡。 1個重係處理中 1個唔批

通常銀行是跟據個人身份証號碼去處理申請, 所以我覺得就算同一間公司幾個同事一同申請,等待期都會不同.

V7 (金卡會員)
於2018年04月18日 02:53 PM發表

乜會有影響?

Cp M Chan於2018年04月18日 11:50 AM發表

唔知有無關係咁做乜之前問人公司同事有無同時申請?

奇獵 (無卡會員)
於2018年04月18日 05:51 PM發表

點解唔開Diamond果張?呢張閃付得2%

Fob Wong (無卡會員)
於2018年04月18日 06:36 PM發表
奇獵於2018年04月18日 05:51 PM發表

唔係個個都有咁既年薪.....

alan2222 (金卡會員)
於2018年04月18日 07:05 PM發表
奇獵於2018年04月18日 05:51 PM發表

Fob Wong於2018年04月18日 06:36 PM發表

唔係個個都有咁既年薪.....

咁出earnmore好過了..... 唔駛侷住要閃任何時候都2%

發表回覆