特選交稅

收藏 已收藏
會員主題
Joe Chan ( 金卡會員 )
於2017年11月14日 08:22 PM發表
Sir Humphrey Appleby (金卡會員)
於2017年11月15日 12:18 AM發表

Joe Chan於2017-11-14 20:22:30發表

Exclusive to selected cardmembers: Enjoy up to HK$200 cash rebate by using CCBA Credit Card to settle tax payment

Email received moments ago: despair gone!

Sir Humphrey Appleby (金卡會員)
於2017年11月15日 12:18 AM發表

Joe Chan於2017-11-14 20:22:30發表

Exclusive to selected cardmembers: Enjoy up to HK$200 cash rebate by using CCBA Credit Card to settle tax payment

Email received moments ago: despair gone!

lee0922 (普通卡會員)
於2017年11月15日 12:50 AM發表

ulunfame (普通卡會員)
於2017年11月15日 01:44 AM發表

我都收到

card analyst (金卡會員)
於2017年11月15日 06:39 AM發表

我竟然没有收到

Kitty Lock (普通卡會員)
於2017年11月15日 07:13 AM發表

Got same offer. Will just pay $3,000 to get $50 cash back. Then $5,000 交通. Remaining HSBC.

ah tai (金卡會員)
於2017年11月15日 01:32 PM發表

我暫時都只得建行呢個offer, 希望遅D有多D選擇.

LoverTiger (金卡會員)
於2017年11月21日 06:39 PM發表

我都收到

華萊仕 (金卡會員)
於2017年11月21日 06:53 PM發表

This is my offer 5a140599d8eb3jpeg

LoverTiger (金卡會員)
於2017年11月21日 06:57 PM發表

我只係回$200。

力仔 (金卡會員)
於2017年11月21日 08:59 PM發表

我今日都收到$200果款,不過今年係張cup中特選。

sy3 (無卡會員)
於2017年11月21日 09:21 PM發表

請問需登記嗎?謝謝

Joe Chan (金卡會員)
於2017年11月21日 09:35 PM發表

sy3於2017-11-21 21:21:36發表

請問需登記嗎?謝謝

特選客戶先有你有冇收到信/ email?

sy3 (無卡會員)
於2017年11月21日 09:42 PM發表

本人係CCB/HSBC特選客戶不知需唔需登記?

Joe Chan (金卡會員)
於2017年11月21日 09:46 PM發表

sy3於2017-11-21 21:42:46發表

我冇記錯2間都要登記
睇返封信會有條link做登記

力仔 (金卡會員)
於2017年11月21日 10:10 PM發表

sy3於2017-11-21 21:42:46發表

其實封信嘅T&C都係得個頁半真係咁難搵?

建行:不用
匯豐:300RC 不用; 1,200RC 致電8228 3188

華萊仕 (金卡會員)
於2017年11月21日 11:07 PM發表

LoverTiger於2017年11月21日 06:57 PM發表

我只係回$200。

今天先開始收信,可能之後這裡都會有buddies 收到高達$500 coupon

max仔 (黑卡會員)
於2018年02月13日 10:52 AM發表

收到回贈了

alan2222 (金卡會員)
於2018年02月13日 11:00 AM發表
max仔於2018年02月13日 10:52 AM發表

收到回贈了

我都收到

beautifier (普通卡會員)
於2018年02月13日 09:59 PM發表

我都收到回贈了

發表回覆