海港城及時代廣場 高達HK$9,000現金券獎賞 (好似好多回贈,事實係減左)

收藏 已收藏
會員主題
丹尼爾 ( 黑卡會員 )
於2017年11月01日 08:27 PM發表

2大九倉商場一次過做推廣,渣打真落本

不過,好似好勁,高達$9000,但事實上係減左

之前$10000 就可以有$500 或以上的現金券,依家要$15000 先最少$500或以上的現金券

2017年11月1日至2018年3月31 日

https://www.sc.com/hk/zh/promotions/the-good-life-shopping-rewards/#484c159845488fce9a6ca416df1fe19f

Moomoo (普通卡會員)
於2017年11月01日 09:11 PM發表

難度好高

Hing Chuen Huang (無卡會員)
於2017年11月02日 12:08 AM發表

真係吾知及高達1000,通常係D咩?

>Jason< (普通卡會員)
於2017年11月02日 12:17 AM發表

今次幾得意,受埋渣打台灣玩

丹尼爾 (黑卡會員)
於2017年11月02日 06:20 AM發表

>Jason<於2017-11-02 00:17:34發表

今次幾得意,受埋渣打台灣玩

上期已經可以俾台灣卡戶玩架啦

Brandonng (普通卡會員)
於2017年11月02日 07:45 AM發表

唔吸引

Jackli (普通卡會員)
於2017年11月02日 10:28 AM發表

其實一出親「高達」,DBS, SCB, Citi呢d玩字既公司,都唔慌好野。

JasonChan (普通卡會員)
於2017年11月03日 12:02 PM發表

Jackli於2017年11月02日 10:28 AM發表

其實一出親「高達」,DBS, SCB, Citi呢d玩字既公司,都唔慌好野。

咁又老實講句, 間間銀行都咁玩架喇

even 匯豐既最紅xxx, 都成日玩高達xx% (利申: 次次都中最差既%)

ulunfame (普通卡會員)
於2017年11月03日 12:09 PM發表

Jackli於2017年11月02日 10:28 AM發表

JasonChan於2017-11-03 12:02:22發表

咁又老實講句, 間間銀行都咁玩架喇

even 匯豐既最紅xxx, 都成日玩高達xx% (利申: 次次都中最差既%)

但「高達」系列中伏率最高嘅應該係渣打...

發表回覆