渣打又出新卡? Simply Cash Visa 卡

收藏 已收藏
會員主題
Stone ( 無卡會員 )
於2017年10月17日 06:51 PM發表

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20171017/bkn-20171017154835707-1017_00862_001.html

歌手周柏豪(Pakho)及台灣歌手楊丞琳(Rainie)為全新信用卡攜手合作,擔任代言人及拍攝新一輯廣告。在廣告片中,Rainie和Pakho飾演喜愛購物shopping的潮人,提到shopping,Rainie和Pakho均自認非常愛逛街購物,更大爆鮮為人知的shopping心態。

周柏豪個張係咪直版既VISA卡?

Kit Kwok (普通卡會員)
於2019年02月23日 05:04 AM發表
Stone於2017年10月17日 06:51 PM發表

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20171017/bkn-20171017154835707-1017_00862_001.html

歌手周柏豪(Pakho)及台灣歌手楊丞琳(Rainie)為全新信用卡攜手合作,擔任代言人及拍攝新一輯廣告。在廣告片中,Rainie和Pakho飾演喜愛購物shopping的潮人,提到shopping,Rainie和Pakho均自認非常愛逛街購物,更大爆鮮為人知的shopping心態。

周柏豪個張係咪直版既VISA卡?

唔係😏

Anthony Tam (無卡會員)
於2019年02月23日 11:38 AM發表

yes wor, i'm using it

新騰訊SIR (普通卡會員)
於2019年02月26日 04:45 PM發表

請問你們迎新第二part 有冇中多過$100?

cs19327 (無卡會員)
於2019年02月28日 02:08 PM發表
新騰訊SIR於2019年02月26日 04:45 PM發表

我得$200

傲男 (無卡會員)
於2019年02月28日 05:57 PM發表

我3張卡都係得$100, bad luck

Dennis C F Chan (白金卡會員)
於2019年02月28日 08:14 PM發表
新騰訊SIR於2019年02月26日 04:45 PM發表

cs19327於2019年02月28日 02:08 PM發表

我得$200

我舊年都中 $200

cs19327 (無卡會員)
於2019年03月01日 10:23 AM發表

有一點要留意,回比你嘅bonus會扣起1.5%,唔係全部落袋

發表回覆