渣打又出新卡? Simply Cash Visa 卡

收藏 已收藏
會員主題
Stone ( 無卡會員 )
於2017年10月17日 06:51 PM發表

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20171017/bkn-20171017154835707-1017_00862_001.html

歌手周柏豪(Pakho)及台灣歌手楊丞琳(Rainie)為全新信用卡攜手合作,擔任代言人及拍攝新一輯廣告。在廣告片中,Rainie和Pakho飾演喜愛購物shopping的潮人,提到shopping,Rainie和Pakho均自認非常愛逛街購物,更大爆鮮為人知的shopping心態。

周柏豪個張係咪直版既VISA卡?

uncle sam (金卡會員)
於2018年07月20日 10:58 PM發表

呢張卡可唔可以免到年費(冇渣打ac)

kk9ghost (普通卡會員)
於2018年07月20日 11:37 PM發表
uncle sam於2018年07月20日 10:58 PM發表

要確實無人答到你, 張卡都未出夠1年, 但估計應該唔難免

於2018年07月21日 12:01 AM發表
uncle sam於2018年07月20日 10:58 PM發表

kk9ghost於2018年07月20日 11:37 PM發表

電話系統免唔到年費,過幾日打上去問下

kk9ghost (普通卡會員)
於2018年07月21日 12:20 AM發表

kk9ghost於2018年07月20日 11:37 PM發表

uncle sam於2018年07月21日 12:01 AM發表

電話系統免唔到年費,過幾日打上去問下

依家答你嘅野有意思咩?    到時係咪真係免到都要到時先知架啦

cardholder (普通卡會員)
於2018年07月21日 12:28 AM發表

新手問題,想問下已有呢張卡再開AM係咪唔使補交任何文件?

bem911 (無卡會員)
於2018年07月21日 08:56 AM發表
cardholder於2018年07月21日 12:28 AM發表

Yes

cardholder (普通卡會員)
於2018年07月21日 11:37 AM發表
cardholder於2018年07月21日 12:28 AM發表

bem911於2018年07月21日 08:56 AM發表

Yes

Thanks!

於2018年07月31日 11:37 PM發表

Simply Cash免唔到年費住,到收咗年費先打上去免,但係銀聯就免到

ssman (普通卡會員)
於2018年08月01日 12:29 AM發表
uncle sam於2018年07月31日 11:37 PM發表

Simply Cash免唔到年費住,到收咗年費先打上去免,但係銀聯就免到

咁心急?未收你就打去免定先?😅

於2018年11月14日 10:50 PM發表
uncle sam於2018年07月31日 11:37 PM發表

ssman於2018年08月01日 12:29 AM發表

咁心急?未收你就打去免定先?😅

電話系統免唔到,要cs先免到

ALEX@BB (普通卡會員)
於2018年11月14日 10:51 PM發表

尋日打電話免左

ivanlau (普通卡會員)
於2018年12月06日 07:52 PM發表
ALEX@BB於2018年11月14日 10:51 PM發表

尋日打電話免左

你本身有無SC account?..

Elias** (無卡會員)
於2018年12月06日 08:20 PM發表

3号打上去电話系統免到冇SC a/c

薯仔 (金卡會員)
於2018年12月07日 11:13 AM發表

啱啱打電話系統免咗年費

VMAE (普通卡會員)
於2018年12月07日 12:39 PM發表

有10000蚊bank account+AM+SC

平時簽AM多 SC上年好似簽左3000蚊都無

電話系統成功免年費

suifan (無卡會員)
於2018年12月07日 01:01 PM發表

網上訂旅行團同交稅有冇回贈?

Dennis C F Chan (白金卡會員)
於2018年12月07日 01:47 PM發表
suifan於2018年12月07日 01:01 PM發表

網上訂旅行團同交稅有冇回贈?

交稅收到呢個特選就會有

https://forum.hongkongcard.com/forumSE/show/26079

cmhin_06 (無卡會員)
於2018年12月16日 02:01 AM發表

大家申請嘅時候係交一個月嘅statement定三個月?

發表回覆
發表回覆