渣打又出新卡? Simply Cash Visa 卡

收藏 已收藏
會員主題
Stone ( 無卡會員 )
於2017年10月17日 06:51 PM發表

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20171017/bkn-20171017154835707-1017_00862_001.html

歌手周柏豪(Pakho)及台灣歌手楊丞琳(Rainie)為全新信用卡攜手合作,擔任代言人及拍攝新一輯廣告。在廣告片中,Rainie和Pakho飾演喜愛購物shopping的潮人,提到shopping,Rainie和Pakho均自認非常愛逛街購物,更大爆鮮為人知的shopping心態。

周柏豪個張係咪直版既VISA卡?

丹尼爾 (黑卡會員)
於2017年10月21日 11:56 AM發表

Dennis C F Chan於2017-10-21 00:50:27發表

http://starphoto.joinbbs.net/viewthread.php?tid=34430

渣打Simply Cash Visa卡及廣告將於10月24日正式推出。

有關渣打Simply Cash Visa卡推廣優惠詳情*:

渣打最好的Simply Cash Visa卡  “回贈 渣打 Simply更多”

迎新禮遇  100%現金回贈

港幣簽賬回贈1.5%  外幣簽賬回贈2%

*以上推廣優惠詳情須受有關條款及細則約束,詳情請瀏覽渣打Simply Cash Visa卡推廣網頁:sc.com/hk/simplycash 了解更多

橫卡 450936 (網上資料寫係 Visa Classic!),直卡 (VS) 睇唔到

渣打有改過野,改左bin

hkicarus (金卡會員)
於2017年10月21日 11:58 AM發表

EH1於2017-10-21 07:57:10發表

會唔會要儲夠回贈金額$200先可以撳出嚟用

卡奴於2017年10月21日 11:40 AM發表

最有可能跟番現時渣打回贈啲卡要儲夠$50

點都好過 Shitty $200 先至回

於2017年10月21日 12:01 PM發表

Lee Alpha於2017年10月21日 11:12 AM發表

唔知行政白金會唔會上到World Master ? 跟著又1.5%

Wicky於2017年10月21日 11:20 AM發表

你講得對,否則exec card玩完。

我覺得行政白金會變廢卡

因為只有出糧客先至開到,而 Eminent & Shitty 而家已經係招緊公開客,佢要搶佔市場就要放棄呢個出糧要求

事實上我而家都唔會簽呢張,只係留番來做 AAVS

於2017年10月21日 12:02 PM發表

SouthL於2017年10月21日 08:11 AM發表

所有hkd簽賬都1.5%?

如果 AAVS 都有 1.5%,我即轉用佢

raynet (普通卡會員)
於2017年10月21日 12:03 PM發表

等睇新卡

EH1 (白金卡會員)
於2017年10月21日 12:16 PM發表

hkicarus於2017年10月21日 00:02 PM發表

這是亮點

Danny Ng (無卡會員)
於2017年10月21日 12:19 PM發表

Visa Signature

EH1 (白金卡會員)
於2017年10月21日 12:28 PM發表
Danny Ng於2017年10月21日 00:19 PM發表

藍色果條係咪渣打logo

EH1 (白金卡會員)
於2017年10月21日 12:43 PM發表

1.5%其實都可能搶到hsbc vs 4x果啲簽賬

1.6%rc換券打個折都差唔多1.5%

Pok Kai Jai (普通卡會員)
於2017年10月21日 01:31 PM發表

渣打可唔可以同時申請埋am卡拎2張迎新?

Lee Alpha (普通卡會員)
於2017年10月21日 01:36 PM發表

Lee Alpha於2017年10月21日 11:12 AM發表

唔知行政白金會唔會上到World Master ? 跟著又1.5%

hkicarus於2017年10月21日 00:01 PM發表

我覺得行政白金會變廢卡

因為只有出糧客先至開到,而 Eminent & Shitty 而家已經係招緊公開客,佢要搶佔市場就要放棄呢個出糧要求

如果要留出糧客,就一定要出更高階的卡及更特別的優惠。

如果佢CUT埋行政白金,我就將戶口轉去CITIBANK。

V7 (金卡會員)
於2017年10月21日 01:36 PM發表

反而想知張Iwant visa係乜

V7 (金卡會員)
於2017年10月21日 01:57 PM發表

hkicarus於2017年10月21日 00:01 PM發表

我覺得行政白金會變廢卡

Lee Alpha於2017年10月21日 01:36 PM發表

無理由用埋出糧戶口回贈仲衰過街客...

pc_lau (普通卡會員)
於2017年10月21日 03:01 PM發表

我覺得行政白金會變廢卡

Lee Alpha於2017年10月21日 01:36 PM發表

V7於2017年10月21日 01:57 PM發表

我cut左渣打戶口幾個月,但都冇收我行政白金卡既年費,所以咪keep住先。

Rexxxxx (普通卡會員)
於2017年10月21日 03:02 PM發表
Danny Ng於2017年10月21日 00:19 PM發表

EH1於2017年10月21日 00:28 PM發表

睇唔慣直卡⋯

V7 (金卡會員)
於2017年10月21日 03:06 PM發表

我覺得行政白金會變廢卡

V7於2017年10月21日 01:57 PM發表

pc_lau於2017年10月21日 03:01 PM發表

我cut左渣打戶口幾個月,但都冇收我行政白金卡既年費,所以咪keep住先。

唔係指你,係講緊唔make sense啫

Dennis C F Chan (白金卡會員)
於2017年10月21日 04:15 PM發表

EH1於2017年10月21日 12:28 PM發表

你的摩擦力很強

Dennis C F Chan (白金卡會員)
於2017年10月21日 04:16 PM發表

唉,啱啱申請了 Eminent + AAVS

------------

香港以前有無出過直卡?

卡奴 (普通卡會員)
於2017年10月21日 05:46 PM發表
Dennis C F Chan於2017年10月21日 04:16 PM發表

香港以前有無出過直卡?

連姓名都係打直睇就真係好似未見過, 之前D 直卡姓名都係打橫印

V7 (金卡會員)
於2017年10月21日 06:57 PM發表
Dennis C F Chan於2017年10月21日 04:16 PM發表

香港以前有無出過直卡?

卡奴於2017年10月21日 05:46 PM發表

連姓名都係打直睇就真係好似未見過, 之前D 直卡姓名都係打橫印

反而想知佢係傳統凹凸打印定係新款平面打印...

Hawking (金卡會員)
於2017年10月21日 07:15 PM發表

Dennis C F Chan於2017年10月21日 12:50 AM發表

http://starphoto.joinbbs.net/viewthread.php?tid=34430

渣打Simply Cash Visa卡及廣告將於10月24日正式推出。

有關渣打Simply Cash Visa卡推廣優惠詳情*:

渣打最好的Simply Cash Visa卡  “回贈 渣打 Simply更多”

迎新禮遇  100%現金回贈

港幣簽賬回贈1.5%  外幣簽賬回贈2%

*以上推廣優惠詳情須受有關條款及細則約束,詳情請瀏覽渣打Simply Cash Visa卡推廣網頁:sc.com/hk/simplycash 了解更多

橫卡 450936 (網上資料寫係 Visa Classic!),直卡 (VS) 睇唔到

EH1 (白金卡會員)
於2017年10月21日 08:05 PM發表

香港以前有無出過直卡?

卡奴於2017年10月21日 05:46 PM發表

V7於2017年10月21日 06:57 PM發表

反而想知佢係傳統凹凸打印定係新款平面打印...

希望唔好抄citi??

Sir Humphrey Appleby (金卡會員)
於2017年10月21日 08:28 PM發表

hkicarus於2017-10-21 12:02:11發表

Rather unlikely, isn't, given the widespread abuse of OePay?

EH1 (白金卡會員)
於2017年10月21日 08:28 PM發表

(null)

放apple pay?
V7 (金卡會員)
於2017年10月21日 08:32 PM發表
EH1於2017年10月21日 08:28 PM發表

放apple pay?

乜嘢放Apple pay?

發表回覆