中銀ANDROID PAY 正式推出

收藏 已收藏
會員主題
丹尼爾 ( 黑卡會員 )
於2017年09月07日 12:16 PM發表

http://www.boci.com.hk/chi/spec/prom16283/index.html

alan2222 (金卡會員)
於2017年09月07日 12:26 PM發表

冇優惠?等一等先⋯

superlaw (普通卡會員)
於2017年09月07日 12:47 PM發表

原來一直都未有,唔怪得加唔到 

Moomoo (普通卡會員)
於2017年09月07日 12:57 PM發表

等有優惠再加卡

W.Tong (無卡會員)
於2017年09月07日 01:44 PM發表

Moomoo於2017年09月07日 12:57 PM發表

等有優惠再加卡

我諗都幾難等

用中銀卡加支付寶都唔見有乜特別優惠

就算有優惠, 個數都係支付寶出, 而唔係中銀出

加androidpay想佢有優惠

應該更加難kiss

於2017年09月07日 01:48 PM發表

等有優惠再加卡

W.Tong於2017年09月07日 01:44 PM發表

我諗都幾難等

應該更加難kiss

Samsung pay有優惠,唯獨android pay冇,手頭上有中信5%,冇優惠都冇乜需要用其他。

以太 (金卡會員)
於2017年09月07日 01:53 PM發表

等有優惠再加卡

W.Tong於2017年09月07日 01:44 PM發表

我諗都幾難等

應該更加難kiss

++++++++++++++++++++++

唔會啦, 之前中銀 Apply Pay 都有唔少優惠,

d budget 應該會調番 d 過黎 Android Pay smiley

EH1 (白金卡會員)
於2017年09月07日 04:49 PM發表

但之前apple samsung pay啲優惠好似係同開通時一齊出

Btw 銀聯好似apple pay做獨家咁

於2017年09月07日 07:57 PM發表

EH1於2017年09月07日 04:49 PM發表

但之前apple samsung pay啲優惠好似係同開通時一齊出

Btw 銀聯好似apple pay做獨家咁

我都覺有啲唔尋常,不過有其他卡用咪等下睇佢點出招囉

to3802 (金卡會員)
於2017年09月07日 09:46 PM發表

連三草都無~

Dennis C F Chan (白金卡會員)
於2017年09月07日 09:59 PM發表

百老匯 $9000 回 $90 就叫優惠⁉

Well Done (金卡會員)
於2017年09月08日 04:43 PM發表

Dennis C F Chan於2017年09月07日 09:59 PM發表

百老匯 $9000 回 $90 就叫優惠⁉

Just extra 1% for mobile payment...

JHuang (普通卡會員)
於2017年09月08日 06:45 PM發表

不敢馬上加卡了,上回加了Samsung Pay沒在用,剛出的迎新優惠就表示不合資格了。

YUKXDD (普通卡會員)
於2017年09月11日 06:54 PM發表

icard 係咪好似motion 咁,都會當拍咭有10x分?

以太 (金卡會員)
於2017年09月11日 07:19 PM發表

YUKXDD於2017年09月11日 06:54 PM發表

icard 係咪好似motion 咁,都會當拍咭有10x分?

++++++++++++++++++++++++++

MasterCard 感應式支付交易
"... 包括 MasterCard 感應式支付交易 及流動感應式支付交易 及流動(即中銀電子錢包應用程 式下提供的 支付應用程式或功能 ,透過將近場通訊支付應用程式或功能 ,透過將近場通訊支付應用程式或功能 ,透過將近場通訊支付應用程式或功能 ,透過將近場通訊(NFC) (NFC)(NFC)(NFC)裝置靠近指 裝置靠近指 定的電子終端機以執行交易 )。 ..."

包的

發表回覆
發表回覆