2018年1月1日至12月31日 - 建行AIA銀聯鑽石卡,迎新:HK$400(新客),HK$200(現有客戶)

收藏 已收藏
會員主題
max仔 ( 黑卡會員 )
於2017年06月12日 10:49 AM發表

根據會員提供最新消息:

http://www.asia.ccb.com/hongkong_tc/personal/credit_cards/aia_unionpay_diamond_card.html?cmpid=aia_unionpay_diamond_card-hp-banner

現有客戶需首3個月結單時段內簽賬一次,才可賺取HK$200迎新

Hawking (金卡會員)
於2017年06月12日 10:56 AM發表

Not bad! Thank you for your information.laugh

Moomoo (普通卡會員)
於2017年06月12日 11:04 AM發表

唔錯,?

Sir Humphrey Appleby (金卡會員)
於2017年06月12日 11:30 AM發表

Thank you, Max. Liked immediately. Yet one's euphoria is dampened by the reported death of cash advances...

alan2222 (金卡會員)
於2017年06月12日 11:40 AM發表

第一版要填友邦財務策劃顧問編號及英文姓名, 駛唔駛係AIA客先申請得?

Moomoo (普通卡會員)
於2017年06月12日 12:00 PM發表
alan2222於2017年06月12日 11:40 AM發表

第一版要填友邦財務策劃顧問編號及英文姓名, 駛唔駛係AIA客先申請得?

師兄本身有無AIa cup?

於2017年06月12日 12:20 PM發表

冇, 不過原來第一版漏空唔填都得

華萊仕 (金卡會員)
於2017年06月12日 01:10 PM發表

但佢個cup logo 不是全銀色版 ... 好似差左d

Dennis C F Chan (白金卡會員)
於2017年06月12日 01:17 PM發表

剛剛過去的周末,仲見街檔 sell 緊 AIA Visa + 八達通杯

Dennis C F Chan (白金卡會員)
於2017年06月12日 01:19 PM發表

華萊仕於2017年06月12日 01:10 PM發表

即係好似 citi Rewards 咁,唔仔細睇都認唔出佢係鑽石級

EH1 (白金卡會員)
於2017年06月12日 07:31 PM發表

就咁確認就有一舊?

hkicarus (金卡會員)
於2017年06月12日 07:36 PM發表

張卡直頭無 design 可言

同建行個張正牌 Visa 一樣咁核突

於2017年06月12日 08:59 PM發表

EH1於2017年06月12日 07:31 PM發表

就咁確認就有一舊?

冇銀聯唔駛簽有一舊搵佢嚟看門口似乎唔錯

chunyiu (普通卡會員)
於2017年06月12日 10:15 PM發表

每年想CUT AIA VISA 都會俾$100 你留多一年~

Limited (金卡會員)
於2017年06月12日 10:38 PM發表

係咪會將個人資料交比AIA??

w__w (金卡會員)
於2017年06月13日 07:32 AM發表

hkicarus於2017年06月12日 07:36 PM發表

認同!

覺得boc 、icbc果張銀色logo靚

Leo Kong (普通卡會員)
於2017年06月13日 01:07 PM發表

hkicarus於2017年06月12日 07:36 PM發表

w__w於2017年06月13日 07:32 AM發表

認同!

覺得boc 、icbc果張銀色logo靚

創興都唔係銀色LOGO

EH1 (白金卡會員)
於2017年06月13日 01:11 PM發表

Ccb申請卡個程序有啲奇特,要聽真人訓話

SouthL (普通卡會員)
於2017年06月13日 01:12 PM發表

EH1於2017年06月13日 01:11 PM發表

咩意思?打電話confirm?

EH1 (白金卡會員)
於2017年06月13日 01:18 PM發表

SouthL於2017年06月13日 01:12 PM發表

會有職員打電話比你朗讀條款,然後你話同意

華萊仕 (金卡會員)
於2017年06月13日 01:30 PM發表

EH1於2017年06月13日 01:18 PM發表

係急口令個隻 ?

以太 (金卡會員)
於2017年06月13日 01:46 PM發表

EH1於2017年06月13日 01:18 PM發表

華萊仕於2017年06月13日 01:30 PM發表

係急口令個隻 ?

++++++++++++++++++++++

仲要 office hour 打黎, 阻住人地既返工時間 ......

於2017年06月13日 02:32 PM發表

中銀都係咁 (新客)

c9-killer (金卡會員)
於2017年06月13日 11:59 PM發表

無理由唔要呢$100
申請左用唔用另一件事
美女廚房!

BNE1991 (普通卡會員)
於2017年06月16日 08:13 PM發表

但個 logo 唔係銀色版……

Calvin!!! (普通卡會員)
於2017年06月17日 10:28 PM發表

BNE1991於2017-06-16 20:13:44發表

但個 logo 唔係銀色版……

反正確認左都未必用,咩色冇所謂

發表回覆
發表回覆