大來卡已經消失左?

收藏 已收藏
會員主題
Hope Liam shay ( 普通卡會員 )
於2017年03月05日 08:52 PM發表
聽講話在加國大來是很首歡迎的
想問返各位Ching 香港是否已經見不到大來卡?

要如何申請?

因為我覺得有合當地卡好重要
特別之前在荷蘭用信用卡買火車飛機 人地要密碼

一堆Visa master 無論輸入咩都沒有用。。。🙃

最後要人渣車借散紙俾我買飛。。
(非Amsterdam 的站附近根本見不到人
特別系反工時間)
Hope Liam shay (普通卡會員)
於2017年03月05日 08:54 PM發表

Sorry 系賣車飛的machine

EH1 (金卡會員)
於2017年03月05日 09:00 PM發表
PAUL WH (普通卡會員)
於2017年03月05日 09:23 PM發表

Citibank網頁上已經沒有大來信用証的申請了.

EH1 (金卡會員)
於2017年03月05日 09:27 PM發表
PAUL WH於2017年03月05日 09:23 PM發表

Citibank網頁上已經沒有大來信用証的申請了.

Joe Chan (普通卡會員)
於2017年03月05日 09:50 PM發表

Hope Liam shay 於2017-03-05 20:52:22發表

要如何申請?

特別系反工時間)

你聽邊個講?
完全唔覺大來加拿大有幾流通

丹尼爾 (黑卡會員)
於2017年03月05日 09:58 PM發表

依家唔收新申請架啦......

PAUL WH (普通卡會員)
於2017年03月05日 10:15 PM發表

慶幸係九十年代中最常賣電視廣告時候, 曾經擁有過大來信用証.

Kolpia (無卡會員)
於2017年03月05日 10:56 PM發表

still using once or twice a year , mostly on internet or buying ticket

Hope Liam shay (普通卡會員)
於2017年03月05日 11:35 PM發表

citi不收新申請 。。。

c9-killer (金卡會員)
於2017年03月06日 08:44 AM發表

Hope Liam shay 於2017-03-05 20:52:22發表

要如何申請?

特別系反工時間)

你時運高吧,怎麼會非Amsterdam 就無人?還是你的意思是小鎮無人?Amsterdam以外荷蘭還有幾個人來人往的大城市

發表回覆

立即比較
信用卡比較

你可選擇多至5張信用卡作比較,揀選最合適的信用卡。