請問而家邊到有AEON visa信用卡街檔?

收藏 已收藏
會員主題
chandaisy ( 無卡會員 )
於2015年07月05日 09:09 PM發表

請問而家邊到有AEON visa信用卡街檔?
請問街檔申請係咪易批d?
岩岩番工所以提供唔到證明但想申請一張visa卡..

聽人講aeon係30mins批?唔洗證明??

thanks!

陳小明 (普通卡會員)
於2015年07月05日 11:58 PM發表
呢排行開aeon store 都見到佢有擺檔..
佢係會出卡比你不過係出臨時信用卡比你用住先..
真正個張要等等..
c14101 (金卡會員)
於2015年07月06日 01:55 AM發表
逄 2, 20 號去 Aeon Store 都有 promoters.
但 30 分鐘出卡是銀聯卡
Kiann (普通卡會員)
於2015年07月06日 07:50 AM發表
去aeon 超市
chandaisy (無卡會員)
於2015年07月06日 12:08 PM發表
引用:c14101  2015-07-06 01:55:37
逄 2, 20 號去 Aeon Store 都有 promoters.
所有AEON街檔都係銀聯卡?? 如果VISA要去番銀行申請??
見到佢有網上申請信用卡, 需唔需要提供入息證明??
陳小明 (普通卡會員)
於2015年07月06日 02:28 PM發表
引用:chandaisy  2015-07-06 12:08:45
引用:c14101  2015-07-06 01:55:37
所有AEON街檔都係銀聯卡?? 如果VISA要去番銀行申請??
唔係淨係銀聯卡既.. 都有其他選擇.. 
我之前都係街檔申請.. 佢冇叫我提供入息證明
我估網上申請都應該唔洗..
於2015年07月06日 03:49 PM發表
引用:陳小明  2015-07-06 14:28:58
引用:chandaisy  2015-07-06 12:08:45
 唔知街檔會唔會有VISA卡呢..
Dennis C F Chan (白金卡會員)
於2015年07月06日 10:19 PM發表
引用:chandaisy  2015-07-06 15:49:19
引用:陳小明  2015-07-06 14:28:58
 唔知街檔會唔會有VISA卡呢..
 一樣可以,填表時講明 / 剔要 Visa 就得,不過非銀聯無得即日出卡

我早排出的 JCB 就係在店內街檔填表申請
Brian Wong (普通卡會員)
於2015年07月06日 10:39 PM發表
今日黃大仙和享有人promo和民咭
to3802 (金卡會員)
於2015年07月07日 02:00 PM發表
試過有個 AEON 職員會叫填「主婦」,話方便D 批卡喎。亦唔使俾收入證明。

不過我又唔知「主婦」呢個詞語有無姓別分。
陳小明 (普通卡會員)
於2015年07月07日 06:36 PM發表
我估唔會亂黎掛.. 應該會睇清楚d 既..
不過aeon 做野真係好慢..
申請左張卡成個月先收到..
於2015年07月07日 07:46 PM發表
引用:to3802  2015-07-07 14:00:45
試過有個 AEON 職員會叫填「主婦」,話方便D 批卡喎。亦唔使俾收入證明。

不過我又唔知「主婦」呢個詞語有無姓別分。
 填「主婦」會唔會CHECK嫁
發表回覆