網上購物、運動、娛樂及休閒服飾簽賬積分獎賞計劃

收藏 已收藏
會員主題
ncyaa ( 普通卡會員 )
於2015年02月27日 10:35 AM發表
三月有新嘢玩,10倍積分都唔錯,不過睇戲都係東亞有8折著數啲。

http://www.asia.ccb.com/hongkong_tc/personal/credit_cards/this_month_special/1503/bonus_point_rewards.html?cmpid=bonus-point-rewards-hp-banner
vyz (普通卡會員)
於2019年03月15日 05:22 PM發表

小額要用i,過200用eye,又要記住盡量用盡1111,難搞咗。爆1111後睇黎都係有cup先用EM cup,呢張eye留返網上碌

EH1 (白金卡會員)
於2019年03月15日 09:49 PM發表

幾時改咗要$200+😨
3x/10x都係?

Kevin Lee (普通卡會員)
於2019年03月15日 10:03 PM發表

好似今年開始先要滿 $200,睇嚟可以 cut 咭

EH1 (白金卡會員)
於2019年03月15日 10:29 PM發表
Kevin Lee於2019年03月15日 10:03 PM發表

好似今年開始先要滿 $200,睇嚟可以 cut 咭

呀 應該係今日開始,佢係每年逢3月中renew

Eye網購拍卡5x好似無變,咁都ok

Joe Chan (金卡會員)
於2019年03月16日 06:55 AM發表

-del-

max仔 (黑卡會員)
於2019年03月16日 08:57 PM發表

收到2018年12月15日~2019年1月14日(第10階段)的額外2x/9x積分了。

saiwing (普通卡會員)
於2019年03月16日 10:25 PM發表

Max兄心水咁清,知道係咩分,CCB嘅積分亂到7彩,都唔知係之前補返俾我,還是新入積分!

以太 (金卡會員)
於2019年03月16日 10:33 PM發表
saiwing於2019年03月16日 10:25 PM發表

Max兄心水咁清,知道係咩分,CCB嘅積分亂到7彩,都唔知係之前補返俾我,還是新入積分!

+++++++++++++

係啦, 我 arm arm 無端端俾人入左舊回贈都唔知發生咩事 

"2018 OCT SSNR CASH REBATE"

Dennis C F Chan (白金卡會員)
於2019年03月16日 10:45 PM發表
saiwing於2019年03月16日 10:25 PM發表

以太於2019年03月16日 10:33 PM發表

係啦, 我 arm arm 無端端俾人入左舊回贈都唔知發生咩事 

係咪中過特選

https://www.hongkongcard.com/forum/show/26090

max仔 (黑卡會員)
於2019年03月16日 11:46 PM發表

+++

哈哈!多了成兩萬分,跟這階段會得到額外積分接近,但我都希望唔係嗰額外2x/9xsad...

JourneyEast (普通卡會員)
於2019年03月17日 01:50 PM發表
vyz於2019年03月15日 05:22 PM發表

小額要用i,過200用eye,又要記住盡量用盡1111,難搞咗。爆1111後睇黎都係有cup先用EM cup,呢張eye留返網上碌

eye 應該無限 $200 先有 5x?

3x, 10x 先係 $200 或以上才有額外積分啊.

生日額外 3x 都應該無 $200 限制啊.

力仔 (金卡會員)
於2019年03月17日 02:18 PM發表

JourneyEast於2019年03月17日 01:50 PM發表

生日額外大前提係要符合3x/10x先有,T&C第五條寫得好清楚。

以太 (金卡會員)
於2019年03月17日 02:57 PM發表

以太於2019年03月16日 10:33 PM發表

Dennis C F Chan於2019年03月16日 10:45 PM發表

係咪中過特選

https://www.hongkongcard.com/forum/show/26090

++++++++++++++++

唔該哂 Dennis 師兄,

我記得呢個 promote 了 smiley

ftmf (普通卡會員)
於2019年03月18日 10:24 AM發表

JourneyEast於2019年03月17日 01:50 PM發表

請教一下, 滿$200才計3X 10X是什麼階段開始出現? (我查到T&C, 3月15開始的階段有這要求) 例如15/12/2018-14/1/2019這階段有該要求未?

THZ

rrj (普通卡會員)
於2019年03月18日 02:22 PM發表
hk235m於2019年03月15日 05:14 PM發表

交易失敗

錯誤代碼:006_________________

錯誤信息:閣下為本計劃之特選客戸,我們已為你預先登記,多謝支持。

但佢生日3X係要網上/Apple Pay簽帳定所有簽帳都有3X?

我都喺出交易失敗,cap定圖,當已經登記了。

生日額外3x喺要fulfill網上/apple pay 3x或指定商戶10x 條款才有的。

發表回覆
發表回覆