卡Cum卡Rebate 2014

收藏 已收藏
會員主題
dell5354 ( 無卡會員 )
於2014年01月29日 11:31 AM發表
Please continue discussion in this new thread.

卡Cum卡Rebate 一週年 (網上結餘轉戶)
http://www.hongkongcard.com/forum/forum_show.php?id=8385
derekdd (普通卡會員)
於2019年04月14日 08:51 AM發表
tuskis於2019年04月14日 07:38 AM發表

已調整

再見啦,那幾十萬

ncyaa (普通卡會員)
於2019年04月14日 11:05 AM發表

點解唔學國泰,錯咗照找數

Leo Kong (普通卡會員)
於2019年04月14日 12:33 PM發表
ncyaa於2019年04月14日 11:05 AM發表

點解唔學國泰,錯咗照找數

個個50幾萬,賠死佢,10000個客都50億,仲分分鐘唔止呢個數

Franky Wong (普通卡會員)
於2019年04月14日 05:38 PM發表

http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20190414&s=7015342&a=59487580

🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

卡奴 (普通卡會員)
於2019年04月14日 05:42 PM發表

俾人隊咗上生果報,揚咗下次唔知東亞仲會唔會玩

力仔 (金卡會員)
於2019年04月14日 06:02 PM發表
卡奴於2019年04月14日 05:42 PM發表

俾人隊咗上生果報,揚咗下次唔知東亞仲會唔會玩

多得呢個張先生同Alex,卡cum卡可能從此叫停。

Dennis C F Chan (白金卡會員)
於2019年04月14日 11:08 PM發表

仲有讀者陳先生 (利申:不是我)

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190414/bkn-20190414174123544-0414_00822_001.html

Franky Wong (普通卡會員)
於2019年04月14日 11:54 PM發表
Dennis C F Chan於2019年04月14日 11:08 PM發表

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190414/bkn-20190414174123544-0414_00822_001.html

其實真心唔明回多咗對大家有幾大影響,係咪真係想以後無得玩先安樂?

lee0922 (普通卡會員)
於2019年04月15日 01:05 AM發表

今次純粹係東亞自己出錯,唔係洩漏咗咩秘技漏洞,通知東亞有乜問題,點解會驚以後無得玩?

例如因航機票標錯價,俾人隊上生果,咁因航就會從此唔賣機票?

Alipay萬歲 (普通卡會員)
於2019年04月15日 01:30 AM發表
lee0922於2019年04月15日 01:05 AM發表

今次純粹係東亞自己出錯,唔係洩漏咗咩秘技漏洞,通知東亞有乜問題,點解會驚以後無得玩?

其實咁樣比喻唔岩...好無言haha

Kit Kwok (普通卡會員)
於2019年04月15日 06:53 AM發表

乜都報上蘋果on_

力仔 (金卡會員)
於2019年04月15日 07:39 AM發表
lee0922於2019年04月15日 01:05 AM發表

通知銀行出錯當然係好事,但重點係有些人去報料再賺多幾舊,係要攪到銀行公開道歉咁樣收科先安樂囉。

出左張信用卡點都用多過擺! (普通卡會員)
於2019年04月15日 10:36 AM發表

好似舊年安信係7月尾有兩日,八達通自動增值同一日內扣咗兩次數,上咗蘋果,仲要係頭條。然後隻人妖衝出嚟爆哂大法又剩,咪搞到各電子錢包CUT哂所有增值額、各銀行又陸陸續續CUT優惠。。。

最攞命係隻人妖從上報中得益,越來越多MGM食囉。

MW (普通卡會員)
於2019年04月15日 01:30 PM發表

今次可能都係d傻仔為左報料的500, 而分分鐘攪到之後無得用黎卡cum 卡

traveltravel (普通卡會員)
於2019年04月15日 01:34 PM發表
Dennis C F Chan於2019年04月14日 11:08 PM發表

笑左

於2019年04月15日 01:56 PM發表
MW於2019年04月15日 01:30 PM發表

今次可能都係d傻仔為左報料的500, 而分分鐘攪到之後無得用黎卡cum 卡

咪就係……

好似八達通咁:先有每月增值額cut到得返$10,000,然後銀行cut八達通自動增值優惠,再直接cut埋Paypal轉賬額(變相每月頭$5000後要收0.5%手續費),cut到依家焗用1.5%卡都冇乜肉食……因住1.5%卡都cut埋就玩完。

於2019年04月15日 01:58 PM發表

traveltravel於2019年04月15日 01:34 PM發表

笑左

點解東亞個系統點解仲會用FLASH,入密碼要用佢個熒幕鍵盤……

有好幾次個數字鍵盤,由0至9,有兩個5出現,唔見左3字,結果要襟F5再嚟過……

於2019年04月15日 05:50 PM發表
出左張信用卡點都用多過擺!於2019年04月15日 10:36 AM發表

好似舊年安信係7月尾有兩日,八達通自動增值同一日內扣咗兩次數,上咗蘋果,仲要係頭條。然後隻人妖衝出嚟爆哂大法又剩,咪搞到各電子錢包CUT哂所有增值額、各銀行又陸陸續續CUT優惠。。。

你得閒留意下佢FB PAGE D POST,其實佢都無以前咁旺市,佢呢D叫自斷米路

於2019年04月15日 06:07 PM發表
出左張信用卡點都用多過擺!於2019年04月15日 10:36 AM發表

Kit Kwok於2019年04月15日 05:50 PM發表

你得閒留意下佢FB PAGE D POST,其實佢都無以前咁旺市,佢呢D叫自斷米路

唔想留意佢FACEBOOK專頁,唔想見到佢成個LOOK(可能要洗眼)

不過據知佢已經有21萬FAN屎,真係,唉……

於2019年04月15日 06:11 PM發表

Kit Kwok於2019年04月15日 05:50 PM發表

出左張信用卡點都用多過擺!於2019年04月15日 06:07 PM發表

唔想留意佢FACEBOOK專頁,唔想見到佢成個LOOK(可能要洗眼)

有出浴照

italyfans88 (無卡會員)
於2019年04月15日 06:20 PM發表

出左張信用卡點都用多過擺!於2019年04月15日 06:07 PM發表

Kit Kwok於2019年04月15日 06:11 PM發表

有出浴照

佢成日好高調話自己因某某機構做錯野而拎左咩著數,日後我地只會無晒著數

於2019年04月15日 06:24 PM發表

Kit Kwok於2019年04月15日 06:11 PM發表

有出浴照

italyfans88於2019年04月15日 06:20 PM發表

佢成日好高調話自己因某某機構做錯野而拎左咩著數,日後我地只會無晒著數

係?冇留意佢,幾時咁講過?

W.Tong (無卡會員)
於2019年04月16日 12:57 AM發表

traveltravel於2019年04月15日 01:34 PM發表

笑左

出左張信用卡點都用多過擺!於2019年04月15日 01:58 PM發表

點解東亞個系統點解仲會用FLASH,入密碼要用佢個熒幕鍵盤……

有好幾次個數字鍵盤,由0至9,有兩個5出現,唔見左3字,結果要襟F5再嚟過……

你唔見其他行登入要2重密碼

東亞一個密碼搞掂哂?

你用keyboard禁個1字

加密左你部電腦同銀行server條傳送路徑之後都繼續係1字

東亞個keyboard

你禁個1字

背後條資訊傳遞係乜都有可能

陣係東亞識自己配對返

咁有乜唔好?

於2019年04月16日 01:35 AM發表

笑左

出左張信用卡點都用多過擺!於2019年04月15日 01:58 PM發表

W.Tong於2019年04月16日 12:57 AM發表

你唔見其他行登入要2重密碼

東亞一個密碼搞掂哂?

你用keyboard禁個1字

加密左你部電腦同銀行server條傳送路徑之後都繼續係1字

東亞個keyboard

你禁個1字

背後條資訊傳遞係乜都有可能

陣係東亞識自己配對返

咁有乜唔好?

OH,我用信銀都係入一次密碼就得

你咁講其實係安全性上係好,但始終有佢缺陷,有時連個鍵盤粒掣都彈唔到出嚟果吓就要再嚟過,不過用耐咗都習慣嘅……

italyfans88 (無卡會員)
於2019年04月16日 02:38 AM發表

有出浴照

italyfans88於2019年04月15日 06:20 PM發表

出左張信用卡點都用多過擺!於2019年04月15日 06:24 PM發表

係?冇留意佢,幾時咁講過?

因航出錯單野

發表回覆
發表回覆