海外簽賬賞高達$1,400現金券

收藏 已收藏
會員主題
LTYA ( 普通卡會員 )
於2013年10月05日 10:55 PM發表

由2013年10月4日至12月31日, 憑Citibank信用卡於海外或網上以外幣簽賬, 而同月之累積總零售簽賬滿HK$8,000,即可享高達HK$1,400現金券。優惠1 高達HK$1,000現金券每月累積總零售簽賬額(HK$)同月累積海外/網上的外幣簽賬額(HK$)可獲現金券價值(HK$)整個推廣期內可獲之最高現金券價值(HK$)

must spend >$8000 in one month (Oct/Nov/Dec), then if:

overseas/online overseas spending is $3000-$8000 in any one month, get extra $100

overseas/online overseas spending is $8001-$20000 in any one month, get extra $300

overseas/online overseas spending is >=$20000 in any one month, get extra $1000

capped at $1000 for whole promotion period.

優惠2 額外獎賞推廣期內連續3個月累積總零售簽賬滿HK$8,000,並於其中1個月累積外幣簽賬滿HK$3,000,即可享額外HK$400現金券立即登記

現金券包括: citysuper, Egl tours, Grand Hyatt, zuji

city'super購物禮券
EGL東瀛遊現金券
香港君悅酒店現金劵
ZUJI現金券

d coupon 都好廢下 !!!!!!!!!!!

cardholder09 (普通卡會員)
於2013年10月06日 01:37 AM發表
citi 咁多次海外簽賬推廣之中,呢個真係最廢! 
Cancan8 (金卡會員)
於2013年10月06日 01:50 AM發表
都係疊埋心水, 試試在下個月我可能會再去日本旅行時消費達 HKD5k for
賺 dbs eminent visa card o既 3% 額外獎金可也 (註: 我上個月都有去o左一次
日本旅行).
於2013年10月06日 02:08 AM發表
引用:Cancan8  2013-10-06 01:50:59
都係疊埋心水, 試試在下個月我可能會再去日本旅行時消費達 HKD5k for
賺 dbs eminent visa card o既 3% 額外獎金可也 (註: 我上個月都有去o左一次
日本旅行).

但要簽夠$10,000先食得盡$300 @@
hkicarus (金卡會員)
於2013年10月06日 02:12 AM發表
引用:Cancan8  2013-10-06 01:50:59
日本旅行).

我今個月都係儲緊 DBS Eminent...
Shitty 個優惠太唔吸引喇
Chun Ngan (普通卡會員)
於2013年10月06日 02:13 AM發表
近期 citi 出D活動
都冇邊個岩玩
edchan86 (普通卡會員)
於2013年10月06日 03:14 AM發表
好過無吧, 但回現金吸引D啊!
junsu (普通卡會員)
於2013年10月06日 01:45 PM發表

我覺enjoy最好,但2000 dollar

上次簽錶加三項分期,2000 dollar爆左了

LTYA (普通卡會員)
於2013年10月06日 02:47 PM發表
引用:junsu  2013-10-06 13:45:46

HS Enjoy 5x ??
stanley_ac (普通卡會員)
於2013年10月06日 03:03 PM發表
引用:LTYA  2013-10-06 14:47:29

enjoy 海外唔係3x 咩?
於2013年10月06日 03:50 PM發表
引用:stanley_ac  2013-10-06 15:03:36

三月時5倍;分期三倍積分

呢張係我主力卡,cash dollar會賺到好盡。hsbc兩萬limit

想做主力都唔得

於2013年10月06日 04:23 PM發表
引用:junsu  2013-10-06 15:50:52
引用:stanley_ac  2013-10-06 15:03:36

呢張係我主力卡,cash dollar會賺到好盡。hsbc兩萬limit

想做主力都唔得

HANGSENG 9-10月有5X, 平時就KEEP住3X.
於2013年10月06日 04:30 PM發表

諗諗下, LOOK $3000 外幣,  拎 $500 卷 ($100+$400) 都OK. 用黎BOOK 酒店 (機票肯定唔用 ZUJI).

因為我本身一個月一張信用卡碌到 $8000 都不難.

於2013年10月06日 05:50 PM發表
引用:LTYA  2013-10-06 16:23:01
引用:junsu  2013-10-06 15:50:52

想做主力都唔得

HANGSENG 9-10月有5X, 平時就KEEP住3X.

恆生真係一大笑話,非ENJOY卡5X先至得2%,剛好夠cover 1.95%交易費……
於2013年10月06日 06:02 PM發表

to  cardholder 09

有咩好介紹師兄!12號會去首爾同東京,我enjoy爆左五倍回贈

於2013年10月06日 06:05 PM發表
引用:junsu  2013-10-06 18:02:25

有咩好介紹師兄!12號會去首爾同東京,我enjoy爆左五倍回贈

富邦啦,8X (=4% REBATE)
於2013年10月06日 06:18 PM發表
引用:LTYA  2013-10-06 18:05:57
引用:junsu  2013-10-06 18:02:25

富邦啦,8X (=4% REBATE)

呢個日韓PLAN真係為你而設XD 
http://www.fubonbank.com.hk/web/html/cc_mp00a_c.html

於2013年10月06日 06:22 PM發表

to  LTYA

未黎呢度,我無black card同交銀鑽石銀聯;

但,就是無申請富邦。用scb一萬頂住囉..

飛龍仔 (普通卡會員)
於2013年10月08日 01:33 AM發表
我想問下如果海外已經簽左2,3萬,會唔會計埋基本要簽果8千架?
於2013年10月08日 08:36 AM發表
引用:飛龍仔  2013-10-08 01:33:12
我想問下如果海外已經簽左2,3萬,會唔會計埋基本要簽果8千架?
計, see 13 (i)
ANDYCIU (無卡會員)
於2013年10月08日 05:42 PM發表
CITIBANK 是否無錢做PROMOTION? 優惠越來越少
飛龍仔 (普通卡會員)
於2013年10月24日 11:59 AM發表
佢個零售簽賬果8千,係咪即係網上消費就唔計架??
飛龍仔 (普通卡會員)
於2013年10月24日 12:06 PM發表

我打上去CS 問,佢答我3個月連續果8 千都一定要係外幣簽賬,我話條款都唔係咁寫,佢話可能文字上我唔了解

jokelib (白金卡會員)
於2013年10月24日 12:43 PM發表
引用:飛龍仔  2013-10-24 12:06:53
我打上去CS 問,佢答我3個月連續果8 千都一定要係外幣簽賬,我話條款都唔係咁寫,佢話可能文字上我唔了解
 信自己好過信 Citi CS
飛龍仔 (普通卡會員)
於2013年10月24日 03:06 PM發表
引用:jokelib  2013-10-24 12:43:01
引用:飛龍仔  2013-10-24 12:06:53
 信自己好過信 Citi CS
 係,聽完佢講頭都大埋!!!師兄其實我淨係想知零售簽果8千蚊,港幣網上交易例如買"生果"係咪唔得?
jokelib (白金卡會員)
於2013年10月24日 03:29 PM發表
網上唔得.
發表回覆